- 29 Temmuz 2008
- 135
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.621
canım niye üzülüyorsun ki önemli olan eşin değil mi?o sana gerekli ilgiyi gösteriyorsa bence hiç üstünde durma.eşinlede aranı bozma .belkide seni böyle üzdüklerini bildikleri için daha çok yapıyorlardır.aldırmıyormuş gibi görün derim bencekaydirigubbakcemile5Ama o evlendiğimiz günden beri öyle bi aradüzelmişti şuan yine öyle deli ediyo beni çok üzülüyorum mesela lafa başlarken benim ismimi sonra pat diye eltimin ismini eltim çıksın benimle iyi ovarken kasıyo fazla ilgilenmemeler falan onun yüzünden eşimle aramız açılıyo eltimde kendisinde bi havalar oda bi taraftan kasılıyo görümcelerimde ona bakarak benimle fazla ilgilenmiyolar delircem bigün inanın çok üzülüyorum...:sinifsinif:
Kendı annemlerel aynı sehırde degılız.Annemler sureklı der " kızım ıstedıgınız zaman gelın ama sakın bayramlarda gelmemezlık etmeyın bır gun gelın ama yıne de gelın" dıye. Bızım ıcın bayram bır arada olmak demektır bayramlasmaktan once.Kayınvalıdem de sureklı esımı koruyarak " Alla alla zorla gıdılmezkı,durumun varsa gıdersın yoksa gıtmezsın.Bak benım kızım gelmedı kac senelık evlıler ben bırsey dıyormuyum."der.Gorumcem mersınde oturuyor kı gelme ımkanı olmasına ragmen kaynanasını yalnız bırakamadıgı ıcın gelmıyor ama ona laf yok.Ben annemlere bayrama deyınce durumunuz yoksa gıdılmez dıyor.Insan der ne olursa olsun bayramda gıdılır dıye.Benım koca da onlardan guc alıyo gıtmesek olmazmı dıyo.
Okuyun ve kayınvalidemin ne kadar densiz olduğuna siz karar verin..
4yıllık evliliğm boyunca bi gün bile yakamı bırakmadı çocuk çocuk diye... Her seferinde sabırla anlatmaya çalıştım. Evliliğe alışıyoruz, düşünmüyoruz, daha sonra falan gibilerinden.
Ama sanki benim tek vazifem ona torun vermekmiş gibi, hiç pes etmedi. Çin işkencesi gibi devam etti beynimi ütülemeye.En sonunda psikiyatristlik oldum... :çok üzgünüm:
Durumumu biliyo aklımı oynatıcam artık beni anlar heralde derken bi gün çıktı geldi sana bişey sorcam, bunu sormak benim görevim diye..
Allah Allah diyorum. Neymiş kaynanamın görevi... :uhm:
Ne dese beğenirsiniz:
Korunuyor musun yoksa çocuğunuz mu olmuyo?????!!!!! Yani olmuyosa çekinme söyle birlikte gideriz doktora!!!!
Buyur burdan yak!klava: Kadına yıllardır anlatıyorum. İstemiyoruz, düşünmüyoruz diyorum. Beni psikiyatristlik etti bu sözler diyorum. Tutmuş bana ne diyo!
Şimdi siz söyleyin bu kadına ne yapmak lazım???
al bendende o kadar benim eşimde kendi annesinin yemeğini düzenini sevdiği için pek benimle anneme zorla gelir el öpmeye annemin hiç birşeyini sevmez zoraki
zaten kaynanam arkamdan annemi karalar durur farkındayım
kıskanç kadın
klava:
Allah hepimize sabır versin kızlar. ben de yazayım bir inci bari...
oğlum birbuçuk yaşında ve ben 3 aylık hamileyim. eşim havalara uçtu,çok sevindi.ikisini beraber büyütelim sonra rahatlarız,tatilimize gideriz falan filan dedik.ben ilk önce erken olduğunu düşündüm fakat çocukların arasında iki yaş olması normal geldi sonra.durumu kabullenip sevinmeye başladım kendimce. tabi ilk doktor kontrolümden sonra kayınvaldeye güzelce sevinerek doğacak bebeğimin sağlıklı olduğunu falan filan anlatıyordum ki bana ne dese beğenirsiniz???
''öldüremezler mi acaba?sordun mu doktora? ''
içimden ben kime ne anlatıyorum be dedim.hey yavrum heeeey...
oğlum birbuçuk yaşında ve ben 3 aylık hamileyim. eşim havalara uçtu,çok sevindi.ikisini beraber büyütelim sonra rahatlarız,tatilimize gideriz falan filan dedik.ben ilk önce erken olduğunu düşündüm fakat çocukların arasında iki yaş olması normal geldi sonra.durumu kabullenip sevinmeye başladım kendimce. tabi ilk doktor kontrolümden sonra kayınvaldeye güzelce sevinerek doğacak bebeğimin sağlıklı olduğunu falan filan anlatıyordum ki bana ne dese beğenirsiniz???
:1shok::1shok::1shok:Allah hepimize sabır versin kızlar. ben de yazayım bir inci bari...
al bendende o kadar benim eşimde kendi annesinin yemeğini düzenini sevdiği için pek benimle anneme zorla gelir el öpmeye annemin hiç birşeyini sevmez zoraki
zaten kaynanam arkamdan annemi karalar durur farkındayım
kıskanç kadın
klava:
İlk evlendiğim zamanlarda kaynanam mantı yapmış getirmişti bize. Eşim henüz işten gelmemişti. Bana ne dese beğenirsiniz: " Sakın mantıyı yeme, oğlumu bekle!" .. o akşam ağlamaktan gözlerim şişmişti.
Ben kayınvalideme bunu desem iki görümcemle karşımas dikilirler valla. Hiç mi saygın yok annemiz. Onu yaşıtın gibi görüyosun falan derler... Ne güzel.. Sen söyleyince ben rahatladım. Ağzına sağlık..benimde kayınvalidem geçen gün ben torun istiyorum demek yerine ben çocuk istiyorum dedi bende döndüm e yap o zaman bi tanede sevelim dedim peşinede bi kahkaha patlattım neye uğradığını şaşırdı kadın...bide akşam tv seyrederken bebekler falan çıkıo ya allahım dio bende görebilecekmiyim ölmeden falan...aaahhh dedim duygu sömürüsü yapma hem dedim oğlunda istemiyo sor bak dedim eşime döndü oda dediki bize erken daha ben istemiyorum vayyyyy senmisin bunu söleyen...ama taviz yok...ben ne zaman istersem o zaman senağlama
Ben bi ara diyet yapıp 10 kilo vermiştim de o zaman da hamile misin demişlerdi!! Ne alaka demiştim. Hani hamileliğin ilk aylarında kilo verilir ya die açıklama yapmıştı kayınvalidemin bilimum akrabaları!!!benim kaynanamda dün eşime hiç kilo almamış demiş torun istiyorlar ya sanki ilk aydan kilo alınıyordaakannehir