- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.601
valla kızlar şimdi bayrama gidicez bakalım kayınvalidemlere... artık dönüşte ne inciler patlatırım ben size allah bilir. o şimdiden başlamıştır kafasında kurmaya... bende şimdiden başladım rabbim bana sabır ver diye dua etmeye....
evet kadın oğlunu benden kıskanıyor ama anlamadığım nokta biz flört ederken oğlundan ayrılacağım diye ödü kopuyordu... ne olduysa nikah günü oldu... imzalar atılınca kadın bir canavara dönüştü ya..
eeee nolcak şimdi??? eve kaynananız mı geçicek?? eşiniz "anne ne diyosun biz orayı kendimiz için tuttuk" diyemedi mi Allah aşkına???[/QUOT
tek amacı beni huzursuz etmek
daha sonraki gün eşim gitmiş yanına" neyse ya ben bu yaşta taşınma stresi çekemem
siz geçin demiş"
taşınmak istediği falan yok aslında bana vermek istediği mesaj istesem otururdum ama oturmak istemiyorum sen otur bari...sanki bana bişey bağışlamış lütufta bulunmuş hesabı:dilcikar:
tek kuruş para vermedi kredi çekip aldığımız ev oysa naniknanik
ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki
tek amacı beni huzursuz etmek
daha sonraki gün eşim gitmiş yanına" neyse ya ben bu yaşta taşınma stresi çekemem
siz geçin demiş"
taşınmak istediği falan yok aslında bana vermek istediği mesaj istesem otururdum ama oturmak istemiyorum sen otur bari...sanki bana bişey bağışlamış lütufta bulunmuş hesabı:dilcikar:
tek kuruş para vermedi kredi çekip aldığımız ev oysa naniknanik
kızlar bende bitanesini anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle ,2 günü
kayınvaldem geldi,,,oğlum 3300 gr doğdu
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun"
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım"
demezmi....
ölürmüsün öldürürmüsün
Kızlar benm kayınvalidem çok ayrımcalık yapıyor hep diğer eltimi tutuo bu durumu nasıl atlatacağım bilemiyorum ben kiradayım onlar altlıüstlü oturuyolar benimle doğru düzgün konuşmaz hep eltimin ismiyle seeslenir arda banada bakar dün yemekten sonra gittik ve eşime gelmiş niye gelmedin iftara diyo sanki ben neysem hep böyle ilgisiz 7 aylık hamileyim sinirimden bende ilgilenmedim bakmadım fazla genellikle kayınepederimle konuştum nababilirim kızlar
Ama o evlendiğimiz günden beri öyle bi aradüzelmişti şuan yine öyle deli ediyo beni çok üzülüyorum mesela lafa başlarken benim ismimi sonra pat diye eltimin ismini eltim çıksın benimle iyi ovarken kasıyo fazla ilgilenmemeler falan onun yüzünden eşimle aramız açılıyo eltimde kendisinde bi havalar oda bi taraftan kasılıyo görümcelerimde ona bakarak benimle fazla ilgilenmiyolar delircem bigün inanın çok üzülüyorum...:sinifsinif:kaynana bi hediye götür bak ben seni çokkkkkkkkkkk severim de
utandır onu bırak sonrada izle
gelişmeleri bize anlat
:icecream:
Ama o evlendiğimiz günden beri öyle bi aradüzelmişti şuan yine öyle deli ediyo beni çok üzülüyorum mesela lafa başlarken benim ismimi sonra pat diye eltimin ismini eltim çıksın benimle iyi ovarken kasıyo fazla ilgilenmemeler falan onun yüzünden eşimle aramız açılıyo eltimde kendisinde bi havalar oda bi taraftan kasılıyo görümcelerimde ona bakarak benimle fazla ilgilenmiyolar delircem bigün inanın çok üzülüyorum...:sinifsinif:
İnanın çok üzülüyorum benim anlamadığım eltim yokken iyi ama ovarken fazla ilgilenmez akşam eşimede sen git dedim annenlere ben gelmiyorum madem beni istemiyo şim yok orda dedim oda ne diyeceğini şaşırdı bide çalışıyorum onlara çok kolay geliyo ama çok üzülüyolar beni allah onları bildiği gibi yapsın rabbim büyükk
Okuyun ve kayınvalidemin ne kadar densiz olduğuna siz karar verin..
4yıllık evliliğm boyunca bi gün bile yakamı bırakmadı çocuk çocuk diye... Her seferinde sabırla anlatmaya çalıştım. Evliliğe alışıyoruz, düşünmüyoruz, daha sonra falan gibilerinden.
Ama sanki benim tek vazifem ona torun vermekmiş gibi, hiç pes etmedi. Çin işkencesi gibi devam etti beynimi ütülemeye.En sonunda psikiyatristlik oldum... :çok üzgünüm:
Durumumu biliyo aklımı oynatıcam artık beni anlar heralde derken bi gün çıktı geldi sana bişey sorcam, bunu sormak benim görevim diye..
Allah Allah diyorum. Neymiş kaynanamın görevi... :uhm:
Ne dese beğenirsiniz:
Korunuyor musun yoksa çocuğunuz mu olmuyo?????!!!!! Yani olmuyosa çekinme söyle birlikte gideriz doktora!!!!
Buyur burdan yak!klava: Kadına yıllardır anlatıyorum. İstemiyoruz, düşünmüyoruz diyorum. Beni psikiyatristlik etti bu sözler diyorum. Tutmuş bana ne diyo!
Şimdi siz söyleyin bu kadına ne yapmak lazım???
Kızlar benm kayınvalidem çok ayrımcalık yapıyor hep diğer eltimi tutuo bu durumu nasıl atlatacağım bilemiyorum ben kiradayım onlar altlıüstlü oturuyolar benimle doğru düzgün konuşmaz hep eltimin ismiyle seeslenir arda banada bakar dün yemekten sonra gittik ve eşime gelmiş niye gelmedin iftara diyo sanki ben neysem hep böyle ilgisiz 7 aylık hamileyim sinirimden bende ilgilenmedim bakmadım fazla genellikle kayınepederimle konuştum nababilirim kızlar
Okuyun ve kayınvalidemin ne kadar densiz olduğuna siz karar verin..
4yıllık evliliğm boyunca bi gün bile yakamı bırakmadı çocuk çocuk diye... Her seferinde sabırla anlatmaya çalıştım. Evliliğe alışıyoruz, düşünmüyoruz, daha sonra falan gibilerinden.
Ama sanki benim tek vazifem ona torun vermekmiş gibi, hiç pes etmedi. Çin işkencesi gibi devam etti beynimi ütülemeye.En sonunda psikiyatristlik oldum... :çok üzgünüm:
Durumumu biliyo aklımı oynatıcam artık beni anlar heralde derken bi gün çıktı geldi sana bişey sorcam, bunu sormak benim görevim diye..
Allah Allah diyorum. Neymiş kaynanamın görevi... :uhm:
Ne dese beğenirsiniz:
Korunuyor musun yoksa çocuğunuz mu olmuyo?????!!!!! Yani olmuyosa çekinme söyle birlikte gideriz doktora!!!!
Buyur burdan yak!klava: Kadına yıllardır anlatıyorum. İstemiyoruz, düşünmüyoruz diyorum. Beni psikiyatristlik etti bu sözler diyorum. Tutmuş bana ne diyo!
Şimdi siz söyleyin bu kadına ne yapmak lazım???
bacım sana ikinci bi emre kadar bu dertmiş cileymiş kedermiş topicleri yasaaaaaaaaaaaağğğğ :mymeka::mymeka:kes bacım kes. elime bi bıçak alıp önce babanemi sora sizin kaynanaları doğrayacam. bi de başka bi konuda arkadaşın eşine sarkan bi kırdoş teyze varmış onu da halledecem. artık ziyaret günlerime üç beş çikolatayı esirgemezsiniz
şimdi kescez hallolcak mı, evet hallolcak. şöle ki, böle 10-15 tane manyak kadını kesersem diğerleri ders alcak daha dikkatli davrancak, benim gibi gelin veya torunlardan biri cinnet geçirip beni kesebilir diye. yetti gari, bundan başka çözüm yok.