Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

öyledir zaten oğlunun bakımı sana kalır diye sevinirler ama daha sonrada

sinsilikleri başlar başımıza çorap örerler

kötükedihüso

ayy doğru bayram geldi dimi bakalım neler olacak şimdi. ya bir araya gelecek olma işi bile beni geriyor geriliyorum biliyor musunuz. sürekli aklıma ay şimdi bana şunu derler şimdi buna kulp takarlar diye geçiyo ve garip ama hep aklımda şöle derlerse böle derim buna laf atarlarsa böle savunurum diye kendi kendime konuşuyorum. bunu engelleyeme çalışıyorum ama hep bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi...

valla buna bayıldım

tek siz mi huzursuz oluyosunuz sanki, kendi oğlu huzursuz olmuyo mu? ayyy Allah ıslah etsin.. hep diyorum; cennet kolay değil cehennem lüzumsuz değil !!!

kızlar bende bitanesini anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle ,2 günü
kayınvaldem geldi,,,oğlum 3300 gr doğdu
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun"
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım"
demezmi....
ölürmüsün öldürürmüsün

aman kalitesini belli ediyor her kelimesindeakannehir
boşver kendi haline bırak :icecream:
cevap bile verme bence :dilcikar:
ben öyle yapıyorum şahsen:jeyyar:

Kızlar benm kayınvalidem çok ayrımcalık yapıyor hep diğer eltimi tutuo bu durumu nasıl atlatacağım bilemiyorum ben kiradayım onlar altlıüstlü oturuyolar benimle doğru düzgün konuşmaz hep eltimin ismiyle seeslenir arda banada bakar dün yemekten sonra gittik ve eşime gelmiş niye gelmedin iftara diyo sanki ben neysem hep böyle ilgisiz 7 aylık hamileyim sinirimden bende ilgilenmedim bakmadım fazla genellikle kayınepederimle konuştum nababilirim kızlar

kaynana bi hediye götür bak ben seni çokkkkkkkkkkk severim de

utandır onu bırak sonrada izle

gelişmeleri bize anlat

:icecream:

kaynana bi hediye götür bak ben seni çokkkkkkkkkkk severim de

utandır onu bırak sonrada izle

gelişmeleri bize anlat

:icecream:
Ama o evlendiğimiz günden beri öyle bi aradüzelmişti şuan yine öyle deli ediyo beni çok üzülüyorum mesela lafa başlarken benim ismimi sonra pat diye eltimin ismini eltim çıksın benimle iyi ovarken kasıyo fazla ilgilenmemeler falan onun yüzünden eşimle aramız açılıyo eltimde kendisinde bi havalar oda bi taraftan kasılıyo görümcelerimde ona bakarak benimle fazla ilgilenmiyolar delircem bigün inanın çok üzülüyorum...:sinifsinif:

sanırım yazdıklarından şu çıkıyor eltin seni karalıyor kaynana

kaynanada ondan sana uzak duruyor sende eltin ve kaynanan yanındayken onlara

göz dağı ver ve deki benim arkamdam iyi veya kötü konuşanlar hakkında

allah onlara 10 katı versin de ikisi anlar zaten

bence fazlada susma
:teselli:

ınanın çok üzülüyorum benim anlamadığım eltim yokken iyi ama ovarken fazla ilgilenmez akşam eşimede sen git dedim annenlere ben gelmiyorum madem beni istemiyo şim yok orda dedim oda ne diyeceğini şaşırdı bide çalışıyorum onlara çok kolay geliyo ama çok üzülüyolar beni allah onları bildiği gibi yapsın rabbim büyükk

eltinin yapıpta senin yapmadığın ne var.neyinden dolayı böle davranıyolar araştır bakem onu

Okuyun ve kayınvalidemin ne kadar densiz olduğuna siz karar verin..
4yıllık evliliğm boyunca bi gün bile yakamı bırakmadı çocuk çocuk diye... Her seferinde sabırla anlatmaya çalıştım. Evliliğe alışıyoruz, düşünmüyoruz, daha sonra falan gibilerinden.
Ama sanki benim tek vazifem ona torun vermekmiş gibi, hiç pes etmedi. Çin işkencesi gibi devam etti beynimi ütülemeye.En sonunda psikiyatristlik oldum... :çok üzgünüm:
Durumumu biliyo aklımı oynatıcam artık beni anlar heralde derken bi gün çıktı geldi sana bişey sorcam, bunu sormak benim görevim diye..
Allah Allah diyorum. Neymiş kaynanamın görevi... :uhm:
Ne dese beğenirsiniz:
Korunuyor musun yoksa çocuğunuz mu olmuyo?????!!!!! Yani olmuyosa çekinme söyle birlikte gideriz doktora!!!!
Buyur burdan yak! klava: Kadına yıllardır anlatıyorum. ıstemiyoruz, düşünmüyoruz diyorum. Beni psikiyatristlik etti bu sözler diyorum. Tutmuş bana ne diyo!
Şimdi siz söyleyin bu kadına ne yapmak lazım???

manyak kadın senin vücudun sen karar vereceksin eşinle

haddini bildir ruhunuda koru
geçmiş olsun canım

kayınvalidemleri iftara çağırdım bana ne dese beğenirsiniz...kayınpederin bacakları ağrıyomuş yukarı çıkamıyormuş...yuh yani 1 alt katta oturuyorlar ve ayrıca eltimler bizden yarım saatlik mesafede ve 6. katta oturuyorlar ve asansör yok onlara gelince bacakları ağrımadan o yolu gidiyor ve 6 kat merdiven çıkıyor, benim bir kat merdiveni çıkamıyorkafamçokkarıştı..

Canım bunların hepsi aynı, benimkiler de öyle ben de küçük eltiyim,güya ezecekler akılları sıra zaten daha önce de yazmıştım ben,benim elti ne yapıp ne edip kaynanayı üstüme yollar 1 senedir de eltimle görüşmüyorum,inan yapmadıkları kalmadı ne isterler benden bilmem.Sadece kompleks bunlarınki.Eltim pasaklının tekidir,yemek bilmez yapsada zehirlenirsin çalışıyor diye dışardan yer hep kocası hafta içi seminerlerde hafta sonu geliyo adam,kayınpederimde yurt dışında 6 ayda yada senede bir gelir,heralde dertleri başka.Biz kocamla iyi geçiniyoruz beni ezdirmiyo onlara ben çalışmıyom ama kocamın maaşı eltimle kaynımın maaşı kadar, evde oturuyorum diye çıldırıyorlar.Artık muhatap olmuyorum görmüyorum rahatım.

ayy kızlar okuyorum okuyorum çok garibime gidiyooo benm anlatacak bişeym yok yaaaaa çıldrcm ben kaynanama kaynanalık yapıyorum ( kötü anlamda degil)
durun aklıma geldi benm kızım 6 aylık kaynanam ne zamn kızımı kucagına alsa benm sıpa bacak bacak üstüne atıyoo bunn anlamı eskilere göre ikinci bebek geliyo demek miş ne alakaysaaa kaydirigubbakcemile2

kes bacım kes. elime bi bıçak alıp önce babanemi sora sizin kaynanaları doğrayacam. bi de başka bi konuda arkadaşın eşine sarkan bi kırdoş teyze varmış onu da halledecem. artık ziyaret günlerime üç beş çikolatayı esirgemezsiniz
şimdi kescez hallolcak mı, evet hallolcak. şöle ki, böle 10-15 tane manyak kadını kesersem diğerleri ders alcak daha dikkatli davrancak, benim gibi gelin veya torunlardan biri cinnet geçirip beni kesebilir diye. yetti gari, bundan başka çözüm yok.

bacım sana ikinci bi emre kadar bu dertmiş cileymiş kedermiş topicleri yasaaaaaaaaaaaağğğğ :mymeka::mymeka:
doğru geyik topiğine buralarda görmiyim seni hadi kaydirigubbakcemile
baakkkk hala buralarda dolaşıyor yürü doğru marş maşr istikamet eğlencelülülülülülünaniknanikhihoyyyt:teytey::içelim::smiley-cool:a.s.sositosositozemuszemuskaydirigubbakcemile2Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…