Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Benim kayınvalidemin inci koleksiyonu vardır bu konuda muhteşem kendileri:roflol:
Birtanede ben yazayım içimden geldikaydirigubbakcemile
Bayramda gittik kendini yatağa koymuş sarmış sarmalamış hastayım ben diyor aslında sahte numaradan da uzun hikaye olduğu için yazmıyorum
Neyse oturduk biraz, derken zil çaldı büyük kaynım kızı geldi kaynanam hasta yaa fırladı yatakdan demezmi aha işte benim istediklerim geldiakannehir
Demekki biz istenmiyormuşuz, demekki bizi görmek onu mutlu etmemiş:1closedeyes:

cokmasum kullanıcısından alıntı
birgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti

çokmasum merhaba
yazdığını okuyunca gerçekten yuh dedim ya bu kadar mı olur. tamam bi ineklik yaptın oğluna torpilli koydun tabağı karıştırdın bide söyleme ya insan kendini bu kadar mı rezil eder... benim kaynanamda bazen öğlunun balığının kılçığını ayırır tavuğunun etini ayırır ama ben "benim annem olsa yanımda o da bana yapardı napalım garip kaldık" derim şakasına hemen toplar kendini ya oğluna yapmayı bırakır yada banada yapmaya başlar. kaynanan tuhafmış ama bence eşinin yaptığı hareket çok güzel o da yememiş ya... boşver kaynanan ne halt yerse yesin eşin yanında:)

Son düzenleme:
kızlar iki gündür bu topikteyim hemen hemen hepsini okudum yazılanların kah güldüm kah üzüldüm bu kadarıda olmaz ki dediklerim oldu takdir ettiklerimde rabbim cümlemizi akıllı düşünceli vicdanlı imanlı insanlarla karşılaştırsın öyle olmayanlara da akıl fikir versin

ben beş yıllık evliyim yapım gereği çok kırıldığım çok sinirlendiğim oayları bile aradan olayın şiddetine bağlı olarak tabi sindirebiliyorum yani diğer türlü işin içinden çıkmak imkansız olur ve üç günde tımarhanelik olunur ama asla unutamıyorum bende inciler dizi dizi yazsam kk sayfaları yetersiz gelir bazılarını paylaşayım sizlerle eşimle birlikte üç oğlu var kayınvalidenin kızı yok birde olsa nasıl başa çıkardım bilemiyorum bazende diyorum bir kızı olsaydı belki o zaman daha vicdanlı düşünceli olurdu diyee ama burada kızı olan fakat cadılığıda elinden bırakmayan kayınvalide örneklerini görünce insan insan olmadıktan sonra hiç bir faydası olmazmış dedim.

neyse anlatayım;

"evimiz beş dakika mesafede olmasına rağmen beş yıldır bıkmadan usanmadan her gittiğimizde burada kalın diye tutturur ya anne evimiz bir adım niye kalalım dediğimizde ee burası da sizin eviniz der mecburiyetten bir iki gece kalmışlığımız vardır birde yazın bunlarmemleketlerine gider o zaman gittiğimizde kalırız ve hiç bir zaman tek yatak yapmaz bize hep ayrı ayrı yatırır ilk kaldığımız gece şok geçirmiştim resmen bunu neden yaptınız biz birlikte yatardık dediğimde rahat yatın diye bir cevap almıştım o bugün bugün ne kadra söylersem söyleyeyim o yatak hep ayrı ayrı yapılır"

"ben 1.60 eşim 1.85 boylarında beni gördüğü ilk günden anladım hayallerinde ki gelini olmadığımı ve her fırsatta söyler bilmem kimin bi gelini var boylu poslu diye bende her defasında söylerim Allah huy güzelliği versin boy kavaktada var diye"

bebeğim oldu hastanedeyiz ve bir türlü memeyi alamıyor bebişim beceremiyor bir türlü doğal olarak sütte gelmiyor tabiki bu başımda bilmem x in bir sütü vardı resmen fışkırıyordu göğüslerinden senin sütün yok anlatmaya çalışıyorum ben bebeğime anne sütü vereceğim biliyorum başaracağız emecek beni dedikçe daha ilk günden bu çocuk aç sütün yok senin demeye devam ediyor ve şu an bebeğim 23 aylık hala emiyor ama o altı aylık olana kadar birtürlü vazgeçmedi sütün yok demekten oğlum sağlıklı bir şekilde kilo almasına rağmen doğumdan sonraki aylarda o hep bu çocuk çok zayıf dedi ve hala diyor"

oğullarına hastalık derecesinde düşkün bir kadın benim kayınvalidem iki oğlu evli birisininde sevgilisi var ve ciddiler ben ve eltim ikimizde ona göre kısa boyluyuz üçüncü oğlunun kızarkadaşı uzun boylu ama onuda beğenmiyor onun derdi oğullarını paylaşamamak

eltimle aynı evde kalıyorlar ve kızcağız wc ye falan kalktığında yatak odalarının kapısını kapatan bir kayınvalidem var neymiş oğlu biraz rahat yatsınmış lmaz:

bu ve bezeri bi sürü olay şimdilik yeter yine zaman zaman yazarım çoğunlukla cevabımı veririm susman ben ama bu seferde bana dikbaşlı saygısız, yakıştırmalarını yapar neymiş karşılık veriyormuşum sanki biz insan evladı değiliz dünya yarılmış bir onun evlatları çıkmış onlar kusursuz onlar mükemmel vs. ha bu arada üç oğluda hastalık derecesinde düşkünlerdir annelerine laf söyletmezler Allah'a havale ediyorum bende haklı olduğum bir çok konuda kendimi ifade demedim çünki çok güzel oynuyor kendileri ben onun gibi iki yüzlü olmayıp içim dışı bir olduğu içinde suçlu oluyorum baştada dediğim gibi Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizleri yada onlara akıl fikir versin

amin diyim Allah vicdanlılarla karşılaştırsın böyle kaynanayı görünce be dua ediyim bari şanslı olduğum için

oyhhh, şiştim vallaakannehir
Allah sana sabır versin, eltini de kurtarsın, amin...

ay cdden allah sana sabır versnn

ama senden önce birlikte oturan eltine daha çok sabır versin

kıslar alın size başka bir bayram incisi;

eşimin abisinin sevgilisi ile evin dört bir yanında fotoğrafları var, sarılmış,öpüşürken, gezerken vs. ben kızı ilk kez fotoda gördüm. " anne gelinin arkadaşım ayşeye çok benziyor onun sarışını " dedim. mutfaktan bir hışım çıkıp yanıma geldi ve " aaa evet aynı ayşe haklısın çirkin kız işte koca burunlu şey benim oğluma hiç yakışmıyor" dedi... ben şok içerisindeyken ikinci şok dalgası geldi...
" gerçi biz ne güzeller gördük huyu kötü, bunu her tanıyan kendi çirkin ama huyu çok güzel diyolar nazela, biz çooook güzel gördük kötü huylu" diye bana laf soktu aklınca...

bende eşime dönüp canım senmi abinmi tanıştırdınız anneni kendi güzel huyu kötü bir sürü kızla dedim... eşimde ne kızı ya ne diyosunuz siz? diye olayı anlamaya çalışıyo garibim...

nazela kız sana da iyilik yaranmıyo hee, kadın iltifat etmiş anacım, iltifatkaydirigubbakcemile3

sana kötü huylu dio haaa:uhm:bana bırak milletin içinde sormayı, başbaşayken bile gerdekle ilgili imada buluncak, soru sorcak, var yaaaaa o kaynana ömrü billah selam vermeye bile korkar sonraklava: bulmuşlar melaike gibi gelinleri bi de laf ediolar.

benim görümcemi damadın ailesi istemiyor kayınvalide durup durup herkesin yanında benim oğlum beğenmişse kötü de olsa bişi demem bunlar niye böyle diyip duruyordu ben de patladım sonunda kayınvalideyealıyorlar oğullarına güzel, kariyeri olan, ailesi düzgün, akıllı, karakterli kızları ondan sonra o gelin isteneni yapmayınca kapıda köle olmayınca kötü oluyor o zaman alcaklardı köyden 16 yaşında yol yordam bilmeyen kızı istediklerini yaptırcaklardı
bir daha o lafı duymadım heralde sonunda söylediğimi mantıklı bulup kötü olmadığıma karar verdi :))

bir de bana birgün gittiği yerden bir gecelik almış güzel dantelli bişi sonra bana sordu giydin mi beğendin mi diye ben de güzelmiş anne dedim geçiştirdim bi de tutup kocama sormuş giydi mi beğendin mi diye
sana ne be kardeşim sana ne bir daha getirirse üzerime olmadı dicem ona neyse benim yatak odamdan
sağolsun düşünmüş de keşke sonra sorduklarının ne olduğunu da düşünseydi

Selam herkee .....Kayınvalide ve 3 elti aynı apartmanda oturuyoruz ailenin tek çalışan geliniyim öğretmenim.10 yıldır sabrediyorum kayınvalideyle sorunumuz yok okuldan geliyorum biri gelip çöküyo ertesi gün öbürü aaaaa sıkıldım nihayet dün küstüm ikisinade .... gece saat 3 te üstümde oturan kocasına beni çekiştiriyordu tuvalete uyandım konuşulanların hepsini duydum...
yaşasın bahanem de var kesinlikle kırmızı çizgiyi çizdim... Yıllardır sen okumuşsun sen anlayışlısın onlar cahil falan yeter artık herşeyin sınırı var bardak taştı ikiside umrumda değil en güzeli bu olsa gerek 3 kuruşluk faydaları yok işleri düşünce canımm cicim...Ama çok murlu ve huzurluyum görmek istemiyorummm ikisini de....

hehhe bana da kayınvalidem benim oğlumun soyu temiz aklardan dedi..kıymetini bil dedüüüüüüü :))

benim babannemde babam için "anasının helal tohumu" der -tatlicadiarzu-
o da şöle, babamdan bahsediyosak ve o ortamda o yoksa, kapı çalınır babam gelirse dövüne dövüne böle bağırır. anasının helal dohumuuuuuu!!

amcamın kızı buna bi keresinde "o helal de biz harammıyız alla alaaa" dediydi :tomato:
ben desem kıyamet kopar ama başkası laf sokunca hahahaa hihii olunuyo, oh ossun sengözlerimebaksanab

dimi şekerimm..

valla eltin öldürdü beni akannehir

cnm eşim ses cıkarmaz olur mu,herşeyim o benim,topiğe uğrayamadığım bu zamanlar içinde işler baya bi değişti:))))

amiiiiin

kız rengarenk nerdesin sen.seni çok merak ettim.özeldende yazdım görmedinmi canım. çok geçmiş olsun canım yaaa. çok üzüldüm.inşallah bulunur canım.

cnm girememe sebebimi biliyosun sen!!! valla topikimi ,kadınlar kulübünü çok özlemişim :)

umarım bulunur üzülme

tşkler cnm

yooo kırılmasın.Arabistanda nasıl yapıyolar. Hangi elinle çaldın?sol mu? kes!! hangi gözünle baktın? çıkar!! bak bakalım ozaman hırsızlık taciz tecavüz kalıyomu memlekette..

kııııııııııııız...... haklısın ama şiddetle çözülmez ki bunlar,yada çözülse bile benim içim el vermez şiddete.

Şimdik arkadaşlar topiğe uğrayamadığım dönem içinde ipler elime geçti çok şükür:))))
En son kaynanam eşimin motoru hikayesinde,sabah kahvaltıya çağırmışlardı eşim evden cıkınca akşam 4.30 a kadar bunlardan ses seda cıkmadı,sonra kaynanam seslenıyo,hastaydım bende zaten,oğlunu merak ediyomuşta,bende dedim evdeki herkeste bi tel var bi arasaydınız dedim...eşim hırsızların içinde dolaşıyo dedim,seni aradı mı dedi,evet dedim,ben karısıyım onun tabiki arıyacak dedim,sonra bunlara indim: Başiladı çok üzüldüklere falan sonra bulunmaz o boşuna uğraşmasınlar falan..devemlı olumsuz cumleler,benim iyice sinirlerim bozuldu,neyse akşam eşim geç saatte geldi,kimseye motorun izini bulduğunu sölemedi,ertesi gün gitti motoru aldı ve akşam eve döndük,bunlar tabi kapıda bi sevinç bi sevinç,anası hemen oğlunun boynuna sarılıyo,içeri gelin diyolar cıktık bizim eve,dedim ki,bi sürü suçlunun .ç.nde dolaştın sizin evden kimse aramadı,bugünde arayıp sormadılar ama motor bulununca sanki tüm üzüntüyü onlar çekmiş gibi boynuna sarıldılar dedim...o gün kaynanamlara indiğimizde laf sırası bana geld ve dedim ki,hani dedim eşim bişey bilmez,hiç bişeyi kendisi yapamazdı,hanginiz arayıp sordunuz dedim....ses yok!!! kayın babam hemen arayı yumuşattı,işte o gündür melekler..bana hediyeler alıyolar,bişeyleri diretmiyolar,sesimi çıkarabiliyorum...
EN ÇOKTA AĞIRLIĞIMI KOYDUĞUMA ÇOK MUTLUYUM

hadi gözünaydın canım, senin adına çok sevindim.
Darısı benim ve diğer kaynanazedelerin başına....:Saruboceq:

ayyhh ne kaynanalar var ya ben cadıyım biraz o yüzden benm kaynanam iyidir amaaa var tabi bazı incileri :))

geçen bayram misafirlikteyiz. konu açıldı seneye hazianda köylerinde bi akrabasının düğünü varmış.. ben de o zmanlar doğum yapmış olucam bebeğim 5-6 aylık olucak. ben gelemem anne bebekle hiçbiyere dedim. yok diyo geliceksin nolcak biz de çocuk büyüttük. ayy gelmicem anne diyorum bebek huysuzluk yapar milletin evinde hışır olucam sonra uğraşamam. yok inat yaptı illa gelcen diye. ben de dedim ki gelirsem de çocuğu atarım kucağına yüzüne bakmam o zman naparsanız yapın dedim :)))

kayınpederim de kızdı sonra kaynanama ya sen ne karışıyosun kız haklı napıcak ben de gelmiyorum zaten demez mii
ahahahahah süper bi kayınpederm var :)))))

sonra sustu mıy mıy bişeyler dedi ama aldı cevabınıı

seviyorum ama bazen inat yapıyo yersiz zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…