- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.641
kıslar alın size taze bayram incisi... arife gecesi kayınvalidemlerde sahura kalktık, masada eşim nazela gözünü bişey ısırmış galiba şişmiş dedi, baktım evet sinek veya böcek ısırmış galiba dedim. kayınvalidem atladı hemen, "sen bana pismi demeye çalışıyosun daha bugün temizledim evi, benim evimde sinekde, böcekde olmaz" diye. bende " ne alakası var anne niye ben sana pis diyeyim dedim" ama sinirde oldum yani. sonra yattığımız odaya gittim duvarda bir sivrisinek var bende öldürdüm ve eşime gösterdim bak sivri ısırmış beni diye... bu tabi bozuldu bir, ardından tam yatıcam yorganın üzerinde küçük bir böcek geziyor, hemen eşimi çağırdım ve öldürttüm böceği, bizim hanımefendi iyice bozuldu....tabi benim sinirlerde alabora oldu... kalktım lavaboya gittim, ne göreyim wcde kocaman bir böcek... bastım geyri ihtiyari çığlığı... koştu herkes, kayınvalidem aldı, öldürdü böceği... sonrada bana dönüp " herkesin evinde olur bu böceklerden" demezmi. bende yapıştırdım lafı " anne valla bizim evde hiç böcek yok, halbuki ben çok sık temizlikde yapamıyorum ama" diye.zemuszemus
süpersin yaaaaaaaa. kesinlikle. benim bayram çok güzel geçtide sonu pek iyi gelmedi. dün düğüne gittik. eve gittiğimde kaynanamlar bizdelerdi. kaynanam benim kuaföre gideceğimi bile bile beni beklemiş sonra ben gidecem dedi tamam dedim. bu oyalandı oyalandı. sonra gitti tabiki tam biz çıkacakken geldi ve ben kuaföre gidemedim öyle kaldım.bide kaşlarım bile nasıldı tahmin edemezsiniz.ve ben ona söylemiştim.bide gece elbisesi giydi.ben işyerinde giydiğim kıyafetlerle kaldım öyle gittim yaaa.mafoldumben mafoldumben bide kuaför ona eşimden için kardeşimisin demiş. görün bundaki havaları. neyse salona gittik. ben bi ara dışarı çıktım. bi geldim ne göreyim kaynanam kocamın kucağına uzanmış ayaklarınıda uzatmış elide eşimin yanağında okşuyor. yüzüme bakan yok.sanırsın onlar karı koca. aşk böcüğü olmuşlar.ben taaa nereye oturdum.sonrada sinirlendim kalktım gittim. geri geldim kaynanam tek kalmış aaa dedi kocan seni arıyor. bende belli dedim aradığı.ne kadar aradığını gördüm dedim. neyse sonra geldi bu yine kaynanam hemen yanınki sandalyeyi gösterdi oda oturdu. bende arkamı döndüm oturdum ya dedi dönde yüzünü görelim. bende boşver sen annenin yüzünü gör yeter dedim. ya dedi sende ne kadar kötüsün annem sana yer tutuyordu demesinmi. maşallah dedim ne yer tutuyor ama. sonra dansa kalktık geri oturacaz kaynanamın yanında kaynım oturuyordu kaldırdı onu kocamı oturttu benim yanımada kaynımı oturttu. yuh artık dedim.utanmasa benim yerime dansada kalkardı herhalde yaaa. kadında bişey var hep kendini çok genç görür. benide kötüler. kendi çok iyiymiş falan ama yaptıklarını bi ben bilirim bide Allah. kocamı avucunda oynatıyor.