- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.641
kıslar alın size taze bayram incisi... arife gecesi kayınvalidemlerde sahura kalktık, masada eşim nazela gözünü bişey ısırmış galiba şişmiş dedi, baktım evet sinek veya böcek ısırmış galiba dedim. kayınvalidem atladı hemen, "sen bana pismi demeye çalışıyosun daha bugün temizledim evi, benim evimde sinekde, böcekde olmaz" diye. bende " ne alakası var anne niye ben sana pis diyeyim dedim" ama sinirde oldum yani. sonra yattığımız odaya gittim duvarda bir sivrisinek var bende öldürdüm ve eşime gösterdim bak sivri ısırmış beni diye... bu tabi bozuldu bir, ardından tam yatıcam yorganın üzerinde küçük bir böcek geziyor, hemen eşimi çağırdım ve öldürttüm böceği, bizim hanımefendi iyice bozuldu....tabi benim sinirlerde alabora oldu... kalktım lavaboya gittim, ne göreyim wcde kocaman bir böcek... bastım geyri ihtiyari çığlığı... koştu herkes, kayınvalidem aldı, öldürdü böceği... sonrada bana dönüp " herkesin evinde olur bu böceklerden" demezmi. bende yapıştırdım lafı " anne valla bizim evde hiç böcek yok, halbuki ben çok sık temizlikde yapamıyorum ama" diye.zemuszemus
İlk evlendiğim zamanlarda kaynanam mantı yapmış getirmişti bize. Eşim henüz işten gelmemişti. Bana ne dese beğenirsiniz: " Sakın mantıyı yeme, oğlumu bekle!" .. o akşam ağlamaktan gözlerim şişmişti.
:roflol::roflol::roflol::roflol:aman ağlama be şekerim ne var ağlicak...hepsi böleler...benimki geçnlerde bize geldi oğlumda oğlum oğlumda oğlum hatta bana döndü dediki şu kocanın varya kocanın kıymetini bil dedi...en son ama dayanamadım aman dedim görende bi senin oğlun var sanıcak ne bu dedim hint kumaşımı ...çok bozuldu...bozulsun...
kızlar moralim dehşet şekilde bozuk,dün gece eşimin motoru çalındı kapının önünden!!!!! tek elimizde olan güvencemizdi,kaynanam bakmış motor yok,eşimin işe gittiğini sanmış bana bagırıyo kapya eşim çıktı bu şaşırdı evdemısın sen diyo eşime....o da evt dedi,motor yok kağıda dedi bizde koştuk balkona motor yok,kaynanmda iyi hadi kahvaltıya gelin diyo senağlama eşim sabah cıktı hala motorun peşinde,kaynanmda saat 4 ü gecmişti bana bakmaya gelmiş,hastayım bide ben içim yandı valla kızlar
yooo kırılmasın.Arabistanda nasıl yapıyolar. Hangi elinle çaldın?sol mu? kes!! hangi gözünle baktın? çıkar!! bak bakalım ozaman hırsızlık taciz tecavüz kalıyomu memlekette..geçmiş olsun inşallah bulunur
o hırsızlarında elleri kırılsın
:gitme:
bu sorunlari hep yasicaksin canim
ama inan bana birgun hersey senin istedigin gibi ve cok guzel olucak
biraz zaman var
bende yaziyim bi tane inci mi artık neysee fisfisfis
bayramda ilk bayramımız bide ben güzelce hediyelerimi ufakta olsa aldım gittim öle özendim ilk olduğu için
eltimlerde şehirdışında oturduklarından ordalardı kapıdan girdim hediyeleri verdim buda gördü tabe k.validem ne gerek var kızım ben bişi alamdım fln dedi eltimde ordan maş paran çok galiba hediye fln aldığına göre dedi tabe her zmnki gibi gülerek sölediğinden güya şakaydı ben bişi demedim ben öle özendim gönlüm zengin dedim geçtim
yapımdan dolayı hassas old çok münakaşaya giremem hemen sinirlerim bozulur
sonra yarım saat geçmedi bi tane daha ; çıkcaz bayram gezmesine ben tabe yeni gelin ya öle de hoş geldi için aldım ayakkabılarımı çantayla çıkıyorum dedi bu ne dedim ayakakbım işte her gittiğin yerde giycen mi dedi
evet dedim ne war ki aa dedi ben giymiyorum sende giyme fln dedi bi kahkaylaa
bende neden yaa giycem walla dedim zemuszemus tabe o nu demem bile yetti bizimkine hemen elini koydu beline sen benim kötü yüzümü görmedn daha demez mi !! gülerekkk!! ben tabe kaldım öle ben ii dawranıorum ki görmedim dedim sustum ama acaip kırıldım kendisi büyük old için ve ilk old herkes onu öle kabul etmiş iğneliyici lafları gülerek söliyiverio ben öle olamam ama en azından ezilemem lasım çünkü asla saygısızlık yapmadım laf sokamlarada haksız yere boyun eğememlmaz:
yane ne yapabilirm ki bu durumda sizce
bende yaziyim bi tane inci mi artık neysee fisfisfis
bayramda ilk bayramımız bide ben güzelce hediyelerimi ufakta olsa aldım gittim öle özendim ilk olduğu için
eltimlerde şehirdışında oturduklarından ordalardı kapıdan girdim hediyeleri verdim buda gördü tabe k.validem ne gerek var kızım ben bişi alamdım fln dedi eltimde ordan maş paran çok galiba hediye fln aldığına göre dedi tabe her zmnki gibi gülerek sölediğinden güya şakaydı ben bişi demedim ben öle özendim gönlüm zengin dedim geçtim
yapımdan dolayı hassas old çok münakaşaya giremem hemen sinirlerim bozulur
sonra yarım saat geçmedi bi tane daha ; çıkcaz bayram gezmesine ben tabe yeni gelin ya öle de hoş geldi için aldım ayakkabılarımı çantayla çıkıyorum dedi bu ne dedim ayakakbım işte her gittiğin yerde giycen mi dedi
evet dedim ne war ki aa dedi ben giymiyorum sende giyme fln dedi bi kahkaylaa
bende neden yaa giycem walla dedim zemuszemus tabe o nu demem bile yetti bizimkine hemen elini koydu beline sen benim kötü yüzümü görmedn daha demez mi !! gülerekkk!! ben tabe kaldım öle ben ii dawranıorum ki görmedim dedim sustum ama acaip kırıldım kendisi büyük old için ve ilk old herkes onu öle kabul etmiş iğneliyici lafları gülerek söliyiverio ben öle olamam ama en azından ezilemem lasım çünkü asla saygısızlık yapmadım laf sokamlarada haksız yere boyun eğememlmaz:
yane ne yapabilirm ki bu durumda sizce
birgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti:çok üzgünüm: