Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kayınvalideler hep böyle mi ? ne kadar gereksiz hareketler..ogullarını neden paylasamıyolar boyle yaparak karakteri oturmamıs ogullarını sozde sevdigi kadından uzaklastırıyorlar..cok yazık onlarda gormuyorlar birseyleri...bizler anneleriyle kotu olsunlar istemiyoruz ki..sonucta bizlerde bayanız ve hepimizin anne olma gibi bi durumu var...

s&s sanada sabır banada

allah onları bildiği gibi yapsın bugünlerde canı ile uğraşıyor kaynana hasta
ama içimdem acımak gelmiyor kızımın hastalandığında eve misafir kabul etti diye

k.valide ve peder böyle şeyler yapıp sonra bizlerden şefkat bekliyorlar
oh ne alaka memleket
benimde içim nefretlerle dolu ama işte yüreğim yufka yürek oldugundan elimi pek çekemiyorum
çünkü ben kendi aiiiilemden böyle birşey görmediğimden
babam bize zalime karşı zalim olmayı öğretmedi
rahmetli babaannem annemi süslermiş saçlarını yıkayıp tarayıp giydirirmiş ki akşama kocan işten gelecek güzel görün diye
bizler ailelerimizden ne gördükse el kapısında da aynısını görüp yaşayacağız
ama el kapısı çok farklı çok
ailen kadar sevmiyorlar
rabbim hepimize hayırlı damatlar ve gelinler nasip etsin kızlar
birde bu k.validelerde hani ben kaynanamdan çektim gelinimede çektirçem şeylikleri var

selam kızlar ben geldim..nasılsınız görüşmeyeli:))apt.boyanıyor 5 gündür kaynanama gidemiyorum.dün dişini yaptırmıştı eşime gelmediniz demiş..bu gün bi uğrarım eşim talimat verdi git diye

kızlar allah yardımcınız olsun ben kaynanamla yaşıyorum
ama kalbini kırmadan onun bana karışmasına fırsat vermiyorum gerçi benim kaynanam sizin kaynanalar gibi degil

canım kıskançlık evlenince oğulları kıymete biniyor nedense.bzimkilerin akılları fikirleri para bizimkilerin. tek dertleri evlenin paraların gitmesi. güya onlara göre ben paraları yiyorum. bize attıkları kazık daha dün gibi. evlenirken kayınbabam emekli olacak diye kredi çektirmişler kocama para verecez demişler emekli olunca bi süre yüzümüze bakmadılar tazminat bitene kadar. kocam o zaman çok üzüldü ama sonra tabi sahte gözyaşları sahte sevgi sözcükleriyle işlerini gördüler ben suçlu çıktım. benim eşimi çok yemişler adananın en pahalı yerinde giyinirlermiş anlatıyorlar bide. kcoama sana gömlek aldık derlermiş ne kadar 100 milyon anam 5 6 yıl önce düşünün artık. kendilerine gece kıyafeti alırlarmış meğer. yanındada ucuz gömlek göstermelik. daha bunun gibi milyonlarca .bide isteme olayı var..kocamı zengin kızlar istemey gelirmiş düşünün artık kaynanamın aklı onlarda hele biri varmış bunlara hediyeler alırmış. hatta görümcem bi gün o olsa neler alırdı falan dedi terbiyesiz.

bazen susmak en büyük erdem olmuyo sustukça eziliyosun bakıyorum ilk zamanlar hepimiz ezilmişin ama sonra herkesin aklı çalışmaya başlamış ama iş işten geçince sinirler yıpranınca ben diyorum allah onlara daha beterini göztersin ki benim eltimden felaket çekinirler ama ben ondan daha cadıyım ben üzüleceğime onlar üzülsün zaten çalışınca eşime diyorum kabul edemem en fazla 2 veya 3 gün herkes evinde otursun ben onlara gidiyomuyum canım ama arada ağlama krizi geçirin yoksa eşlerin istediğini yapmak zorunda kalırsınız birde aileler sahipsiz bırakmamalı tabi annem bize yalnızken geçinin eşlerinizle der fakat eşlerimize de ben bu kızları kolay büyütmedim kıyamam hele bişey diyin kızlarımdan bıkmadım dah alırım otururlar benimle bu yaşa kadar ben baktıysam bundan sonrada bakarım diyor onlarda çıttttt yok hele olsun sert söylüyo annem zaten biz 4 kızızda ama damatlar bize bişey diyemez o yüzden şanslıyız

Benim eltim ve akaynım acayip beleşçidirler kyınvalidem bende kalıyo diye onlarda benle kalırdı hafta sonu amaç beleş yemek yatak iş olmasın yoksa anne sevgisi falan değil.Bu böyle yıllarca sürdü.Ramazanda ailemi iftara alınca onlarıda çağırırdım aman ayrı gayrı olmasın diye..

kayın validem öldü işleri bitti.Bi gün eşime telefonda dedmişki senin karın bizi bi kere iftaramı aldı..

ayy eşim bunu bana sölemedi ama sinirli bir anında ağzından laçırdı deli oldum.O günden beri dürdüm defterini ne gelme ne gitme.Sadece bayramdan bayrama 10 dakka yeter nankörler.Alın size güzel bi inci...:roflol::roflol::roflol:

haa bakaın unutamadığım bir inci

biz eşimle flört edip evlendik eşim evlenmeye karar verince biz ailelerimizi tanıştırdı falan.
biz evleniyoruz denince aileler bizleri gördü yani.
en evlendim bi kaç ay sonra evsahibim bana güya beni övecek
ya kayınvaliden senin için sokaktan gelme gelin demişti ama bak şimdi seni ne çok seviyor dedi.:1shok:

ayy şok oldum ne sokağı ya ben ailemle oturmuyomuydumm kiiii:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin ne güldüm ya

insan uzuluyor laflarına ben ilk baslarda çok kafama taktım (nişanlıyım..ki daha evlenmedik bile) ama artık dusunmuyorum..yani yapan kendine yapar bnm tek yapacagım saygımı korumak..dusun dusun artık tansiyonlarım fırlamaya baslayınca dedim yeter..

Bır bucuk senelık evlıyız.Kacarak evlendık.Evlenırken kayınvalıdemlerın bırıkımı yoktu.Kendı annemlerle barıstık.Tum beyaz esyalarımızı mutfak ve yatak odası halılarımızı,Bır oda mutfak ve yatak odası ceyızımı getırdıler.Kayınvalıdemler ıse nıkahta uclu takı setı aldılar 500lıraya.Allahtan altında gozum yoktu.Dugun sonrası kayınvalıdemle oturup dusunduk,onların ve bızım cogu borcumuzu kucuk altınlarla kapattık.Sadece kredı kartı borclarımız kalmıstı kı bılezıklerımın bır kısmını bozup kredılerı de kapattık. Durumları bozukken kendı evımızı ( aynı apartmandayız ) bırakıp bır yere harcama olsun dıye aynı evde kaldık yaza kadar. Sımdı catımızı yaptırdık ve benım bırıktırdıgım paranın bı kısmı ıle pımapenlerı yaptırmak ıstedım esım de onay verdı. Aksam bızdeydıler
Esım: Anne pımapenlerı yaptırıyoruz bız
Annem : Iyı olmus oglum.Hepsını yaptırmaya ne gerek vardı
Esım: Anne burda yasayan sız degılsınız kısın burası nasıl oluyor bılıyormusun sen. Ha bu arada o bos odaya bı cekyat alalım dıyoruz( Bırıkmısımız var da dıyemedı)
Annem: Ne o oglum küp mü buldunuz bi yerden
Ben : kaydirigubbakcemile3
Esim: Ay anne cok hossun keske bulsak
Annem : Cekyat alıcaz dyorsunuz bak daha 3 tane yarım altın borcumuz var onları dusunmuyorsunuz :bbo:

Oyyy gıcık oldum ıyıce. Zaten herseyı altınlarımızla odedık o kadarını da sız odeyın yaaa !!!!!!!! Çıldıriiiccciimmm

valla ben çok iyiyimdir ama damaıma basarlarsa eğer (ki öyle birşeylerini görmedim,nişanlıyım) lafımı direkt söylerim.hiç içimde tutamam kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…