- 12 Temmuz 2006
- 2.083
- 8
- 47
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.381
Arzucum k.pederin hala kimle aşık attığının farkına varamamış galiba.
Kendini göstermenin zamanı gelmiştir o zaman
Yürü kim tutar seni
gerçekten bu kadın benim dengelerimi alt üst etti onun yüzünden kendi evime bile gitmek istemiyorum boşanmayı bile düşünüyorum yada artık eşime ya ailen yada ben ve çoçuğunu seçmelisin seçimin yap dememe az kaldı bunalıma soktu kadın beni ya insan gibi davransa o istesin ben yine veririm ama hem habersiz alıyor hem bi suratlar afralar tafralar kendini bi büyük görmeler çıldırtıcak bu kadın beni
Benimde bir eltim var.O kayınvalidemle izmirde oturuyor ben kocaelinde.Geçen ay yanıma geldi biraz kalmaya gezmeye.Baktı benim RAHATIM RAHAT.Sonra onu izmire götürdük eşimle.Tutturdu selma annemlerde sizinle gelsin.Biz evde hiç bişey yaşayamıyoruz eşimle felan demeye.Bende gelsinler dedim ama kayın validemin doktro kontrolleri vardı.Bunu öğrenince anne işlerini bitir sen ozaman öyle gel dedim.Elitm bozuldu.Bu sefer eşime söylemeye başladı...Arabada biryere gidiyoruz yine konuyu açtı.Diyorki biz 9 yıldır evde yalnız kalamadık.Herşeyi bir odada yaşıyoruz felan dedi...Bende dayanamadım dedimki "Yenge annemin durumunu biliyorsun.Hem zaten herşey bi odada yaşanır. Biz de oda oda geziyoruz zaten bişeyler yaşamak için bi gün oturma odası bir gün mutfak yatak odasına sığamıyoruz..Eltim gelene kadar bir daha konuyu açmadı..Eşim kıpkırmızı bende gayet içini boşaltmanın mutluluğunu yaşadım...
su allah sabırlar versin canım sana bana sormadan bişey alacak evimden kaynanam veya görümcem bilmiyorum ne olacağını konuşmam ben olsam onlarla ne faydaları var ki sana
evlediğimden beri eşimin annesiyle görüşmeyiz..benden nefret eder..
hamile olduğumu öğrenince daha doğmamış yavruma beddua etmiş..sakın getirmesinler bana demiş..sanki yalvarsa getirin diye götürürüm:)
şimdide sağda solda konuşuyomuş bana torunumu göstermiyorlar diye:))
evlenmek hiiç aklımda yokken eşimle karşılaştım..çok sevdim ama okul bitince dedim..neyse ailesi kendisi filan müthiş ısrar ettiler yaparsında edersinde okula yakın oturursunuz diye..
daha okurken evlendim ve bölümüm ağır bi bölümdü..stajlar ödevler finaller bunalmıştım..evime annelmler gelince biri süpürür biri ütü yapardı adam gibi oturamazlardı..
bigün eşimin annesi tele sarıldı artık nasıl bi hırssa sen gelip bi gün evimi mi süpürdün ütümümü yaptın diye:)) ben kusurabakmayın ben kendi işimi bile yapamıyorum eşim annemler yardım ediyolar dedim..
cevap aynen : aaaaaaa sen kendini bey kızı mı sanıyosun:)) ve sonra çat tel yüzüme kesildi:bbo:
kendi kızları yapsa ama kıyamet kopar. benim kızım hizmetçimi falan neler neler. ama sen el kızısın ya. tabi sokakta buldular. sanki kendi evin için değil onlar için evleniyorsun. ama dua ediyorum benden görmedikleri kötülüüğü bi oğlu daha var onun eşi kat kat yaşatsın.
eşimde öyle diyo başka bi bekar kardeşi var evlenmek istiyo..(allah evleneceği kıza sabır versin) o evlensin senin yakanı bırakır kıymetini anlar diyo..ama artık teren kaçtı ne evime alırım ne evine adım atarım..allah muhtaç etmesin.. ben 2 yıldır yüzünü görmüyorum karşılaşmalar dışında orda burda ama selamlaşmayız bile .o benim dedikodumu hala bitiremedi..
kızım bu yaz çok kötü hastalandı eşimde başka ilde olduğu için biri mutlaka yanımda olması gerekiyordu, kaynana dedi ki ben ancak kendi evimde bakarım, zor da olsa kabul ettik, çocuk ağır hasta olmasına rağmen eve misafir kabul etti ben tabi her gün ağlıyorum kaynana keyfinde sonra gelenlerde moral bozucu şeyler anlatıyorlar sonra kavga ettik ,
kayın baba bir sürü ağza alınmayacak şeyler söyledi ,
ben evime gittim hemen annemi aradım çabuk gel yanımda kal diye .
Bu olaydan sonra her ikiside gözümden düştü, ben onların kızı değil gelini gibi
hareket ediyorum,
en zor günümde maskelerini gördüm.
Daha kayın babadan bir hediye almış bir kul değilim oysa her babalr günü hediye alınırdı artık onuda almıyorum her ikisinden gıcık kapıyorum.