Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Arkadaşım,senin kayınvaliden tam tedavilik bir vaka,
Eşinin tavırları ne merak ettim doğrusu

ayy yuh artık nasıl cevap vermeden duruyosun hayret ettim valla eşine desene olanı biteni yada o cadıyı alma evine ne insanlar varyaaakötükedihüso

kesinlikle katılıyorum canım

SENİN Kİ YİNE İİ ŞEKERİM BENİM kaynanam olacak insan bana onları ne gösterdi ne söyledi hatta üstüne üstlük benim çeyizim serildikten sonra çeyizimin hepsinden aşırmış patiklerim, havlularım,eşarplarım,saç kremlerin,el bezlerim hepsinden alınmış eksilmişti[/QUOTE]

:jeyyar:Canım yazdıklarına bakılırsa senin kaynanan azılı bir hırsız yada çok ağır vaka
baksana yeni gelinin çeyizlerini çalmış yeni doğan torununun kıyafetlerini çalmiş(bebek kıyafetlerini ne yapacaksa) yastığının içindeki yünlere kadar çalıyorsa :1shok:bence sen bunları bizimle paylaşmak yerine bir an önce kaynanan hakkında yasal işlem yaptırırsan iyi edersin:çok üzgünüm:

cnm ben başka bir şehire gelin geldım nekadarda olsa insan yabancı oluyo bilmedigi tanımadıgı insanlar bölede insanlar olursa bide biraz iyi niyetli olursan ezilmemen mümkün degil ki ben hiç bir lafın altında kalmıyan biriyim :kedi:
herkesin bir derdi çektigi biri oluyo eşin iyi oluyo kayınvalide elti görümce kayınbaba dan çekiyosun onlar iyi olsa eşinden allah herkese sabır versin evlilik zor işbenneyaptımki

bence bu kadın ya ağır kleptoman yada uslanmaz bi hırsız.
Eşin ne diyor,paylaşmıyor musun bunları?
Bu kadının eğer böyle bir alışkanlığı varsa kocan biliyordur bence.

yazdıklarını okuduğum da işte böyle oluyorum -------> :1shok: allah kolaylık versin size ve çevresindekilere.

off daha neler neler duyucaz insanın çığlık atası geliyor..
dikkat edin canım ya çok fena senin k.validen..

:hooray:

ben 24 evlendim ama mesleğim var çok şükür:)
tazeee geldii hanımmmmm 1saat önce duyduum inciyi paylaşıorum.ısrar etti durdu uyduruk bişey yapmış ye die, bende sevmesem de kırmıyım die aldım yiycem, hiç bebeğe uygun bişey diil kıza ver die tutturdu hatır olsun die verdim tükürdü tabi baharatlı, sonra ne dese beeniriniz, ben yiyodum buarada, anası yesin süt olur dicem ama sütüde yok!!!klasik bi şekilde tepkisiz yere baktım tabağı götürdüm çöpe döktüm kalanı biz gidelim dedim çıktım napiim:))

ya ayrı bir yere taşınma imkanınız yokmu
en azından böyle kolay girip çıkamaz yada evin anahtarını neden verdiniz ona
senin yerinde olsam gider çilingir çağırırım anahtarımı kaybettim diye bi güzel değiştiririm kapının kilidini anahtarıda vermem bi daha bu ne rahatlık

3 senelik evliyim düğünümüzle birlikte evide yaptırmıştık
dış kapıların üç anahtarı olurya
neyse bir anahtar bana verildi bir anahtarda eşimde
bu 3. anahtarı bilmiyorum varlığından taki ben dışarıda çocugum içeride kalana kadar
arkadaşa oturmaya gitmiştim o zaman kış ve evim sobalıydı
sobam sönmüş
b.oğlan 2 yaşında eve geldik oğlşum koltuga uzandı bana bakıyor
bende soba yakmaya çalışıyorum külü dökmek için dışarı çıktım arkamdan kapı kapandı
oda uyumuş malesef kapıyı acamıyorum neyse onca cabalarıma rağmen kaynanam elinde anahtarla geldi
şey gelin bu ablanın eski kapısının anahtarı bak bakalım uyacakmı dedi
ana uydu ve kapıyı açtı
eeeeeeee dedim onun kapısının anahtarı ise benim kapıyı nasıl acar kine dedim
elimden bi çekti ver dedi anahtarı dedi ve aldı elimden
meğerse benim 3. anahtarmış o
dedim ver yok dedi o ablanın isterse benden dedi
ne yapcakkine dedim o taşındı artık burdan
ve ben kazandım 1 hafta sonra aldım elinden nesılmı dışarda kaldım gene diyerek gene istedi
bendekini kaybettim dedim

Cnm benim durumda aynı seninki gibi,bende aynı planla anahtarımı almayı düşünüyorum:) bizim evin anahtarı onlarda var,ben işteyken falan istedikleri zaman giriyolar,onlar neden evlerinin anahtarlarını bize vermiyolar bizim evde su hidroforla cıkıyor ve fişide kaynanamların rda bi gün sabahtan akşama kadar evde yoklaedı da ne bulasık yıkadım ne sifonu cekebıldım!!! Bizden alması ıyıde sende verseydin anahtarını :dilcikar:

roseyou bence sevindirme kimseye getirme aklına böyle şeyler..

uzak bi yere taşınsanız..

yada bi cinnet geçir ve eve sokma bi süre kayınvalideni..yavaş yavaş kesersin sonra ayağını..

Ben bir gün bir arkadaşıma dert yanarken Allah insanı ya eşiyle ya eşinin ailesiyle ya çocuğuyla imtihan edermiş dedi ben de eşim veya çocuğumla imtihan olacağıma eşimin ailesiyle olayım diyorum :)

roseyou bence sevindirme kimseye getirme aklına böyle şeyler..

uzak bi yere taşınsanız..

yada bi cinnet geçir ve eve sokma bi süre kayınvalideni..yavaş yavaş kesersin sonra ayağını..

Bakalım denİycem gÖrÜŞlerİn İÇİnde teŞekkÜr ederİm

estele katiliyorum
eşinle sorunun yoksa kimseyi sevindirme
bir cinnet geçir ve kes ayağini
bende kayinpederim için bir cinnet gecircem bu günlerde
resmen kaynanalik yapiyor adam bana laf sokuyor
ama öyle bir benzeticemki bu sefer ağzini bidaha açamiycakkaydirigubbakcemile2

Arzucum k.pederin hala kimle aşık attığının farkına varamamış galiba.
Kendini göstermenin zamanı gelmiştir o zaman
Yürü kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…