yok cnm ya neyime hayran kalcan :kedi: Ben sende baya bi kendimi gördüm :ecrin_bebek:
Eğitimmiş,bilgiymiş,sevecenlikmiş bunların hiçbiri bu insanların sevgisini kazanmak için yetmiyor,benim kendimde sevmediğim tek bir huyum var aşarı iyi yürekli ve merhametliyim....
Kaçarak evlenmeminde beni ezmelerinde etkisi oldu fakat benim bunlara ses çıkarmamın sebebi;iyi niyetimdi....
Benimde düğünümü eşim yaptı,kaynanam tek bi kuruş bile cebinden çıkarmadı,öyle bi yüklendilerki eşime evlerinin dış cephesi,boyası badanası bile yapıldı,pazar paraları karşılandı,giyindikleri kıyafetler fazlasıyla alındı,düğün salonu olmasın dediler havuz başı yaptık düğünü parası yine eşimden(bu gösterişide sırf herşeyi BEN YAPTIM diyebilmesi için istedi ki elini göğsüne vurup,herşeyi ben yaptım anasıda babası da ben oldum da dedi....
beni en çok üzen iki olayları var ve bu konuda ne olursa olsun affetmeyeceğim;
1. si..... izmire gelinliğimi almaya gideceğimiz zaman akrabalarına davetiye yetişsin diye eşim beni işten 10 dk lığına alıp kart seçtik ve akşamına da yetiştircek,akşamı kartları almadan eve gittik,dedik kartlar basılıyo,bunların sevineceklerini beklerken vay neden biz kartı seçmedik tartışması başlattılar,sonrası ise kartta ne yazıldığıydı,bende dedim ailelerimizin soyadı yazıyo bunlar böle oldu :1shok: Vay efendim senin soyadın yazılmayacaktı,ilk benim adım yazılcaktı,herşeyi biz yapıyoz...Görümcem de--Sen anneni dün istemiyodunda şimdi mi istiyon Bunlar konuşma şeklinde değil de kavga şeklinde oldu,görümcem hiç susmadı,bende bu lafın üzerine ağlayarak kalktım ve başka odaya gittim,neymiş nasıl kalkarmışım ben(bende dedim ki ne yani sizin önünüzde mi ağlıycaktım)o sırada eşim ben bu kızı buraya siz ağlatasınız diye getirmedim dedi,yürü gidiyoz dedi ve cıktık,sonra bunlar arıyolar özür diliyolar,dönelim dedim eşime...
2.si ise kaynanm eşimle tartışıyodu bende eşime sus aşkım,annen haklı,nasıl cvp veriyon diyodum olay büyümesin diye... kaynanm bana dönüp o nefretli bakışıyla--biz ana oğuluz bi tartışırız bi sarılırız sakın aramıza girme dedi :1shok: ve bu laf bi gün kaynanm ve görümcem eşimi sinir krizi geçirttiklerinde görümcem tutsana X i sakinleştir dedi(bende olayın etkisiyle ağlıyom) koluma yapıştı görümcem sakinleştir diye bende bunu bi ittim BEN ANAYLA OĞULUN ARASINA GİRMEM DEDİM... yerimseniben
o cvp benim ilk cvbımdı