- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.041
kayınvalidem ve kayınpederim evin küçük çocuğu gibi bakarlar bana.. geçenlerde yeni açılmış bir doğa parkını geziyoruz. orada salıncaklar kayacaklar var. ikisi birden canım sen kay istersen biz burada dinleniriz hıı.. bende yok anne kaymıycam dedim..
o da ozaman salıncağa bin baban sallasın bak çekinme hı dedi.. :))
beni küçük çocuk gibi görüyorlar 24 yaşındayım halbuki çok severler beni çocuk gibi davranırlar hep..
nişan alışverişine gitmiştik eşim bana her seferinde uçan balon alır yine aldık ve bileğime bağlamıştı o arada migrosa girdik biraz alışveriş yaptık ve çıkarken yine kayınvalidem canım çikolata şeker ne istersen al da gel hadi dedi:))
bu böyle uzayıpp gider bu benzeri şeyler yaşarız hep:))
kayınvalidem ve kayınpederim evin küçük çocuğu gibi bakarlar bana.. geçenlerde yeni açılmış bir doğa parkını geziyoruz. orada salıncaklar kayacaklar var. ikisi birden canım sen kay istersen biz burada dinleniriz hıı.. bende yok anne kaymıycam dedim..
beni küçük çocuk gibi görüyorlar 24 yaşındayım halbuki çok severler beni çocuk gibi davranırlar hep..
nişan alışverişine gitmiştik eşim bana her seferinde uçan balon alır yine aldık ve bileğime bağlamıştı o arada migrosa girdik biraz alışveriş yaptık ve çıkarken yine kayınvalidem canım çikolata şeker ne istersen al da gel hadi dedi:))
benim kaynanam da bana daha nişanlıyken s.. çavuş dedi bi kaç kez. uyardım o ne biçim laf dedim. erkek gibi kızsın ondan öyle diyorum dedi. ben de oğlun ne gibi olur o zaman onu düşündündün mü dedim bişey diyemedi. oğlumu eline kukla yaptın parmağına doladın falan derdi ben de o da marifet kaç yıllık kadınsın kocana yapamadıysan hata ne mutlu ki bakıyo oğlun lafıma ağzıma derdim kudururdu kadın resmen.eltimde eşime dermiş sen mi onun kocası olcan o mu senin hep lafına ağzına bakıyosun diye.ama şimdi kimseyle görüşmüyoruz da rahatız.
zamanında annem babannemden çok çektiği için ufak yaşlarda tecrübe kazandım kaynanalara karşı. şimdi ben kötü gelinim.( herşey karşılıklı tabi ) ama çok da tın bana oğulları lazım o beni üzmüyo seviyo ya biz mutluyuz ya gerisi boş.
ben kocamdan bir inciyi paylaşmak istiyorum hiç unutmayacağım maalesef...
ilk bebeğime hamileyim sevgili kocacığım kimselere söylemiceksin diye tutturdu...
nese ben durabilirmiyim söyledim anneme, kızkardeşime, eşe dosta....
kayınvalidemle telefonda görüşürken yine çocuklailgili bir laf batırma oldu ve ben nerden biliyorsunuz belki vardır dedim o vesileyle söylemiş bulundum. nese.. eşim neden söyledin falan dedi kızdı bana.... bende ne var bunda onlar bilmicekte kim bilicek dedim...
aradan 1 hafta 10 gün geçmediki bende kanam başladı doktora gittim doktor kalp atışı alamıyorum dedi ben şok tabi daha cuma günü her şey yolundaydı dedim... evet dedi doktorun kalp atışı almış ama şu anda kalp atışı yok.... ben başladım ağlamaya... ağladığın için şu an da bebeği alalım demiyorum ama her an düşük yapabilirsin ben burdayım dedi ben ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından kapıda annem eşim bekliyorlar bebek düşüyormuş dedim.. ağlıyorum tabiiii...nese eve gittik yatıyorum gece oldu ağlıyorum yine eşim ne dese beğenirsiniz ben sana kimseye söyleme demedimmi ben şimdi anneme ne dicem :1shok: ben tabi o sinirle benim derdim ne senin derdin ne dedim kapattım konuyu hiç unutmam hiççççç ve gidip kayınvalideme ne demiş biliyormusunuz kuzu yanlış anlamış hamile falan değilmiş.... :mymeka: Allah akıl fikir versin diyorum başka dicek bişeyim yok....
sen de fazla iyilik timsalisin ya deli misin arkadaşım bırak zıkkım yesinler ya. eşinde görüyo zaten tavrı. sen bi de ısrarla gömdererek bak biz buna ne yapsak da bu yine bize yapışıo derler. öylesi insanlar iyilikten anlamazlar böbürlenirler senin bu davranışına.
biz hafta sonu denize gittik görümcem bu yaz canı sıkılmış çok bizle gelmek istedi ne gerek varsa bizde götürmedik geldiğimizde illa benide bi yere götürün dedi zaten 2 hafta vardı ramazana geçen hafta regl oldum bu hafta sonuda (bizde araba yok) abimler bizi denize götürdü Allaaahhh dün resimleri gördü makinede beni de alsaydınız antika ya abimle bi samimiyeti yok üstelik biz 2 kişi abimler çocukla 4 kişi kıç kadar arabaya nasıl sığacaktı acaba?? gaiba arabanın tepesinde gelirdi..
Üstelik koçiş ondan enteresan neymiş efendim denize girmek değilmiş derdi hava değişikliği istiyomuş sanki bakıcısıyım ben onun, çocuk yapmayıp görümceme annelik yapacağım kızlarrr