- 8 Kasım 2008
- 3.735
- 20
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.001
alla alla ne insanlar varyaaa... bak elle tutulcak birsey var yıne zemus senı manken diyerek ovmus elaleme -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "
çok komik yaaa bir kaç aydır girmiyordum topiğe girsemde misafir olarak okuyup çıkıyordum. ama Rengarenk maşallah seni sosyolog ilan edecem. konu çok güzel. kimi yerinde güldüm kimi yerinde kızdım. gerçekten kadanlar kadınlardan çekiyor. kesinlikle saygı diyerek kimse boşyere ezdirmesin kendini.
eşim sivaslı. sivaslı kayınvalideler fena olur demişler. sanırım kayınvalidem hariç diyecem çünkü. çok şükür problemli değiliz. eleştirilerimiz oluyor birbirimize ama karşılıklı söyleyebildiğimiz için problem haline dönüşmüyor.
çok komik yaaa bir kaç aydır girmiyordum topiğe girsemde misafir olarak okuyup çıkıyordum. ama Rengarenk maşallah seni sosyolog ilan edecem. konu çok güzel. kimi yerinde güldüm kimi yerinde kızdım. gerçekten kadanlar kadınlardan çekiyor. kesinlikle saygı diyerek kimse boşyere ezdirmesin kendini.
eşim sivaslı. sivaslı kayınvalideler fena olur demişler. sanırım kayınvalidem hariç diyecem çünkü. çok şükür problemli değiliz. eleştirilerimiz oluyor birbirimize ama karşılıklı söyleyebildiğimiz için problem haline dönüşmüyor.
durun bende anlatım bi dene..
2007 yılında ben okadar hasta oldumki emekleyerek çocuklara yemek hazırlıyorum okadar kötüyüm anne olanlar beni anlar...ailem uzakta oldu için ve burda kimsem olmadığı için tek yardımcım eşimdi...
kayınvaldem yan dairede gamsızlar sultanıdır kıyamet kopsa tınlamaz ...
bendede adet kanaması kesilmiyo kanlar içindeyim hep hergün dr. gidiyorum.
bu durum aylarca devam etti ve kayınvaldem bir kere ne sordu ne geçmiş olsun dedi..
onu bırakın bana acımadın biri 6 yaşına girmişti diğeri 2 yaşına girecek torunlaranına
dahi acımadı.onları al doyur bak..ben yürüyemiyorum bile ...senağlama
her neyse bu hastalık sirerken ve 3 aya yakın süre olmuştu
bununla kapıda karşılaştık ...
nasılsın dedim oda şurdan burdan geliyorum dedi ve aa diyetmi yapıyosun çok zayıflamışısın salatamı yiyosun sadece demezmi..ben böle oldum..:1shok:
tüm komşularım bu halime üzülüp acırken ailem kahrolurken
o bana ne diyo...benim cevabım ise aylardır hsatayım bilmiyormuşun gibi dalgamı geçiyosun benle dedim..kendi kızın olsa canın giderdi
aa tabi ben senin neyinim neyinimki bi damla merhamet gösterip bana ve çocuklarıma
üzüleceksin...dedim ve ağlayark içeri girdim...
9 sene bitti evleneli alıp vermediğimiz hiç bişi yok hep böledir zerre acımaz sormaz
torunlarına bile 1 kilo süt almış insan değildir..
şuan umreye gitti..umarım bu huylarını orda bırakıp gelir..
slm kızlar bende bır ıncı döktureyım:) esımle nısanlıyken evımız ıcın ılk aldıgımız koltuk takımının katologunu bır hevesle kayınvalıdeme ve eltıme gösterdım yuzume ıkısıde gusel dedı ama kayınvalıdem arkamdan ne b..oka benzıyosa demıs o kadar uzuldumku oturdum agladım evımız ıcın ılk aldıgımız sey ve 6yıl bekledıkten sonra neyse bende bı sınırle nısanlıma söyledım oda annesıne demıskı gelıp oturamıcaksın o kırmızı koltuklarımızda demıs tabı sonradan geldı yattı bıleee
şuan umreye gitti..umarım bu huylarını orda bırakıp gelir......
insan 7 sinde neyse 70 in de de odur değişmezz bence, ümre de kalsın gelmesin daha ii gözden uzak sinir olmazsın