Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

durun bende anlatım bi dene..
2007 yılında ben okadar hasta oldumki emekleyerek çocuklara yemek hazırlıyorum okadar kötüyüm anne olanlar beni anlar...ailem uzakta oldu için ve burda kimsem olmadığı için tek yardımcım eşimdi...
kayınvaldem yan dairede gamsızlar sultanıdır kıyamet kopsa tınlamaz ...
bendede adet kanaması kesilmiyo kanlar içindeyim hep hergün dr. gidiyorum.
bu durum aylarca devam etti ve kayınvaldem bir kere ne sordu ne geçmiş olsun dedi..
onu bırakın bana acımadın biri 6 yaşına girmişti diğeri 2 yaşına girecek torunlaranına
dahi acımadı.onları al doyur bak..ben yürüyemiyorum bile ...senağlama
her neyse bu hastalık sirerken ve 3 aya yakın süre olmuştu
bununla kapıda karşılaştık ...
nasılsın dedim oda şurdan burdan geliyorum dedi ve aa diyetmi yapıyosun çok zayıflamışısın salatamı yiyosun sadece demezmi..ben böle oldum..:1shok:
tüm komşularım bu halime üzülüp acırken ailem kahrolurken
o bana ne diyo...benim cevabım ise aylardır hsatayım bilmiyormuşun gibi dalgamı geçiyosun benle dedim..kendi kızın olsa canın giderdi
aa tabi ben senin neyinim neyinimki bi damla merhamet gösterip bana ve çocuklarıma
üzüleceksin...dedim ve ağlayark içeri girdim...
9 sene bitti evleneli alıp vermediğimiz hiç bişi yok hep böledir zerre acımaz sormaz
torunlarına bile 1 kilo süt almış insan değildir..
şuan umreye gitti..umarım bu huylarını orda bırakıp gelir..

haa bide unuttum bu olaydan sonra herkese zemus diyet yapmış ay bi zayıflamış bi zayıflamış manken gibi olmuş ..hep salata yiyomuş demiş...delikafaduldendelikafadulden

alla alla ne insanlar varyaaa... bak elle tutulcak birsey var yıne zemus senı manken diyerek ovmus elaleme -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

zemus vallahi pes dedim!!!!!!!!!
inanamıyorum ya sana acımıyo el kızısın neyse,torunlarını bi sormaz mı insan ya,yazıklar olsun bu insanlara lmaz:

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: güzel cevap ayy çok hoşuma gitti sırnaşık şey

etme bulma dünyasına inanırım ben arkadaslar..
bide ahiretteki hesabı var bakalım ozaman ne yapacaklar...

bana dünya laf ettıler kalbimi kırdılar DURDUK YERE.. ellerine ne gecti..

şimdiki savunmaları ne biliyormusunuz ? esıme soylettırıyorlar tabi bunu.. yarın erkek kardesın evlensın ozaman annenide gorcem.. benım annemden daha fazlasını yapacak geline.. dedim aşkım niye öyle diyosun bizde gelen geline asla öyle bişey yapılmaz görürsün x evlensın ..biraz görgü ögrenın demıstım !!

ayy sinirden başım ağrıdı iyimi.. okudukca .. Allah sabır versın zorr ..

ben hep derdımkı mutlaka 2 taraflıdır yani illakı önce bi taraf baslatacakkı diğer taraf misilleme yapasın.. hiçte oyle olmuyormus bunu anladım.. ben yerimi ve haddimi gayet iyi biliyorum ..onların aile işlerıne asla karısmam..
ama k.validecim dugunde gelecek benım taraftan hediyelere bile karıstı neymıs bana dugun hediye akrabalarım para katıp bulasık mak. buzdolabı. camasır mak. alıversınlermıs.. gorumcemde oyle yapmıslar ..kıyaslamaya bakarmısınız yaa..
sabretmek çok zor oluyor bazen cidden..
eşim diyor ıkınızde bırbırınıze yabancısınız çok samımı değilsiniz ondna oluyor bu kavgalar annem melektir sende oylesın aynı kafadansınız vsvs... bende artık eşimin bu dedğiğ lafa inanmaya basladım aslında inanmak istedım.. dedğim gibi ben yerımı iyi biliyorum ama yerını bılmeyenler var..
bazen dıyorum keske bi eltim olsaydı.. sülalede tek erkek torun benımkısı offf çok kıymetlı maluuummm (karadenız erkeği) diyorum bi tane eltim olsaydı en azından bu kadar yuklenmezlerdi bana ((

çok komik yaaa bir kaç aydır girmiyordum topiğe girsemde misafir olarak okuyup çıkıyordum. ama Rengarenk maşallah seni sosyolog ilan edecem. konu çok güzel. kimi yerinde güldüm kimi yerinde kızdım. gerçekten kadanlar kadınlardan çekiyor. kesinlikle saygı diyerek kimse boşyere ezdirmesin kendini.
eşim sivaslı. sivaslı kayınvalideler fena olur demişler. sanırım kayınvalidem hariç diyecem çünkü. çok şükür problemli değiliz. eleştirilerimiz oluyor birbirimize ama karşılıklı söyleyebildiğimiz için problem haline dönüşmüyor.

ay kızlar okudukça gözlerim pörtledi valla...:1shok:
Allah hepinize sabır ve dayanma gücü versin...:Saruboceq:
Nasıl insanlar var böyle ya...:1shok:
Allah bildiği gibi yapsın hepsini....
:mymeka:

saol dadlum accık öv beni yerimseniben ayrıca bende sivaslıyım:) aynen benim annemle aram kötüydü ve bazı problemler yasadık ama annem kesinlikle kaynanalık yapmaz,yapamaz zaten!!! kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz,hele kibenim kaynanam gibi 5.günümüzde salça yapın hayatta demez,gidin gezin der :)))) saolsun kaynanam 1 kere bile çıkın gezin demedi

keşke sivaslı kaynanaların kötü olduğunu evlenmeden önce duysaydım canım yaa. benimkide sivaslı (sözüm meclisten dışarıda) çingene gibi görüyorum kendisini

slm kızlar bende bır ıncı döktureyım:) esımle nısanlıyken evımız ıcın ılk aldıgımız koltuk takımının katologunu bır hevesle kayınvalıdeme ve eltıme gösterdım yuzume ıkısıde gusel dedı ama kayınvalıdem arkamdan ne b..oka benzıyosa demıs o kadar uzuldumku oturdum agladım evımız ıcın ılk aldıgımız sey ve 6yıl bekledıkten sonra neyse bende bı sınırle nısanlıma söyledım oda annesıne demıskı gelıp oturamıcaksın o kırmızı koltuklarımızda demıs tabı sonradan geldı yattı bıleee

şuan umreye gitti..umarım bu huylarını orda bırakıp gelir......
insan 7 sinde neyse 70 in de de odur değişmezz bence, ümre de kalsın gelmesin daha ii gözden uzak sinir olmazsın

Allah allah yav!!!! herkesin koltukları kırmızı herhal(benimkide ölede) ama senın suratına begenmedıklerını solememısler bizimki niye köşem alıyosunuz,yok o iyi değil oturma grubu bakalım :1shok: sananeyseeee..... sanki cebinden 1 kuruş para çıktıda evimin eşyalarını kendisi seçicekmiş lülülülülülü

benim hikayem farklı biz ikimiz gittik beğendik

sonra kaynana bunları değiştirmiş, sırf olay çıkmasın diye bi şey demedim ama

perdeler sırıttı koltuk mavili perdeler bordo,

hep iyi niyetimden oldu, dedim ya çok bilmiş kaynanaları sevmiyorumÇok üzgünüm çoook

berabar oturmadım hiç 19 yıllık evliyim ilk zamanlar dediği laf şuydu sürekli ( Benim kaynanam bana çok yaptı ama ben kaynanalık yapmıycam )derdi hep.

ya bu koltuk ve perde meselesi benim acayip sinirlerimi yıpratmıştı :çok üzgünüm: istediğim koltukları aldım ama onlar yüzünden çıkan olaylar sayesinde burnumdanda geldi.... eşya almaya beraber gittiğimizde; bunlar bişey begenıyo analı kızlı,bende diyorum ki ben onu begenmedim,şunu beğendim bu olsun,verdikleri cvp,yok o iyi değil bunu alıyoz :1shok: kim olsa bunlarla eşya almaya gitmez!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…