Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

demek hepsi aynı kaynanaların tek modeli varmıs bunu anladım hepside anne üstelik kendi kızlarını el üstünde tutuyorlar ama

Kaç gündür takip ediyorum, 8 yıılık evliliğm boyunca anlamamışım şimdi anlıyorum ki melek gibi bir kayınvalide, iki görümce ve üç eltiye sahibim hihoyyyt Allah size sabır versin arkadaşlar bazıları çekilecek gibi değil, şaşrıdım kaldım :1shok::çok

ben kocamdan bir inciyi paylaşmak istiyorum hiç unutmayacağım maalesef...

ilk bebeğime hamileyim sevgili kocacığım kimselere söylemiceksin diye tutturdu...
nese ben durabilirmiyim söyledim anneme, kızkardeşime, eşe dosta....
kayınvalidemle telefonda görüşürken yine çocuklailgili bir laf batırma oldu ve ben nerden biliyorsunuz belki vardır dedim o vesileyle söylemiş bulundum. nese.. eşim neden söyledin falan dedi kızdı bana.... bende ne var bunda onlar bilmicekte kim bilicek dedim...
aradan 1 hafta 10 gün geçmediki bende kanam başladı doktora gittim doktor kalp atışı alamıyorum dedi ben şok tabi daha cuma günü her şey yolundaydı dedim... evet dedi doktorun kalp atışı almış ama şu anda kalp atışı yok.... ben başladım ağlamaya... ağladığın için şu an da bebeği alalım demiyorum ama her an düşük yapabilirsin ben burdayım dedi ben ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından kapıda annem eşim bekliyorlar bebek düşüyormuş dedim.. ağlıyorum tabiiii... nese eve gittik yatıyorum gece oldu ağlıyorum yine eşim ne dese beğenirsiniz ben sana kimseye söyleme demedimmi ben şimdi anneme ne dicem :1shok: ben tabi o sinirle benim derdim ne senin derdin ne dedim kapattım konuyu hiç unutmam hiççççç ve gidip kayınvalideme ne demiş biliyormusunuz kuzu yanlış anlamış hamile falan değilmiş.... :mymeka: Allah akıl fikir versin diyorum başka dicek bişeyim yok....

yıl 2005 çocukları sünnet ettirdiğim yıl
neyse sünneti atlattım aradan 15 gün geçti köye gideçem toparlanıyorum
k.valide bana çıktı açtım kapıyı girdi
ordan burdan konuşurken bana gelin
x kocan nerde yatacak hangi odada dedi :1shok: kala kaldım
yüzüne baktım baktım tühhhhhh dedim evimizde ne fazla oda ne de fazla yatak yok bilmem nerde yatcak dedim sonra k.valide :1shok: böyle
şey mey demeğe başladı nerde yatarsa yatsın dedim çocukların yatagın da yatsın
oturma odasında yatsın,odamızda yatsın ne yapcankine dedim niye sordun bu soruyu
hiç dedi :1no2: gıcık oldum sonram kötükedihüso

alla alla ne insanlar varyaaa... bak elle tutulcak birsey var yıne zemus senı manken diyerek ovmus elaleme -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
zemus vallahi pes dedim!!!!!!!!!
inanamıyorum ya sana acımıyo el kızısın neyse,torunlarını bi sormaz mı insan ya,yazıklar olsun bu insanlara lmaz:

evet canım bana dokunan tek şey merhamet etmemesi inan diğer huylarını görmem bile
inan merhametsiz insanla uğraşmak çok zor..
tek istediğim oğluna ve torunlarına candan bakması
benim yüzüme bakmasada olur..
ölümlü dünyada değermi hiç ...götüren ne götürümüş ahirete .götürceğimiz sadece amellerimiz ve bunu kayınvaldem benden çok iyi biliyo..
napalım anne sonuçta diye ne saygımı eksik ederim nede çirkeflik yaparım..
Allah bilsin o yeter..senağlama
keser döner sap döner ,elbet birgün hesap döner demişler..

Okudukça kayınvalidemin kayınpederimin kıymetini çok daha iyi anlıyorum,
Oğlum 4 yaşındaydı, bir yıl kayınpederim baktı..
Sınava gireceğim yıl yemeğimi bile yaptı 3 ay önüme getirdi..
Akşam eve geldiğimde bulaşık makinasının boşaltıldığını görmek bile yetiyordu.
Her zor zamanımızda yanımızdaydılar...
Geçen kayınvalidem size LCD TV alayım diye tutturdu. Anne sen dur bizim size almamız gerek artık diye durdurduk.
Düğün dönemini anlatmıyorum, kendimi bir prenses gibi hissettirdiler
Bütün bunları çok zengin oldukları için yapmış değiller.
Eşim daha ilkokuldayken başlamışlar ileride gelinimize takarız diye birşeyler almaya..

Allah razı olsun ikisinden de

tüylerim diken diken oldu,çok imrendim .....
Ben böyle şeyler görmedim ve görmeyeceğimde gibi ama... bu demek değiki ben kendi gelinime yada dağmadıma yaşatmayacağım :lepi: bunu düşünek bile beni mutlu etti şuan opuyorumnanaktan

İnşallah canım eminim senin gelinin/damadın çok şanslı olacak..
Ben de gelinimin gelinliğinin, gençliğinin, hamileliğinin, anneliğnin tadını çıkararak yaşamasını sağlamak için elimden geleni yapmak istiyorum. Allah hepimize o günleri göstersin..

İŞTE DÜŞÜNCE DİYE BUNA DERİM BEN NE GÜZEL MAŞALLAH. BİZİMKİLERDE HİÇ ÖYLE PARA BİRİKTİREYİM OĞLUM VAR DİYE DÜŞÜNMEMİŞLER KOLUNDA 40 BİLEZİKLE BÜTÜN TÜRKİYEYİ GEZMİŞLER PARASIZ KALINCA BOZDURMUŞ KOLUNDAN Bİ BİLEZİK ÖYLE ÖYLE BİLEZİKLERİ YİYİP EVE GERİ DÖNMÜŞLER ANLAYACAĞIN YİYİP İÇİP S..MIŞLAR. AYY KUSURA BAKMAYIN SİNİRİM BOZULDU ŞİMDİDE BİR EVİMİZ BİLE YOK GEÇİNEMİYORUZ DİYE AĞLIYORLAR ÜSTELİK İKİSİDE DEVLETTENN EMEKLİ

ben de ufak tefek bazı şeylere takılıyor ve üzülüyordum ama burda sizlerin yaşadıklarını okudukça şükreder oldum.
tüm mobilyalarımızı eşimle beğendik
hatta gelinliğimi bile beğendim eşime gösterdim.
istanbulda farklı yakalarda oturuyorduk hiç illa bizde bakalım gelelim demediler..
tüm eşyalarımız kendi zevkimize göre alındı..
neler yaşamışsınız Rabbim sabır versin..

Bir konuşmada şu cümleyi kurdu kayinvalidecim

ama yavrum sen el kizisin:1shok:

evet ben el kiziyim bende artik öyle davraniyorum el kizi gibi
hatta eşime bir konuşmada
onlar senin annen baban benim değil dedim:umursamaz:

kimseye hakketiğinden fazlasini vermiceksin hayat bunu öğretti banaşakkıdı
sevgili elticimle evlendiğimden beri hiç görüşmediğim için incilerini yazamiyorum
yoka bi sürü incisi çikar görüşsem
inciside altinida zümrütü de onun olsun ben görüşmemeye devam:icecream:

kıyamam yaa :1hug: eşininkide buyuk gaf yanii ( belkıde senı korumak istedi kendı annesine oyle diyerek yani : buseferde kaynanan sana ve sıne bi cocugu tutamadınız diye basınızın etını yimedın dıeyr kımbılır :sm_confused:
nie demedin kayınvalidene anne bizde hiç yer yok cocuklar iyileşene kadar sende kalsın oğluşun die bakem :umursamaz: :umursamaz: (aklıma baska bişee gelmedi acıkcası)
bu agız tadınız hiç bozulmasın Hemşo :1hug:
en iysini yapıyorsun aslında..
senın k.validen demıs yuzune birebir ama benımkısı kızım kızım der ama yapmadıgınıda bırakmaz..
lmaz:

ah ah bizede böyle bi k.valide ve peder düşseydi ah
anneciğimle babaçığımda senin k.valide ve pederin gibiler gelinimize
ama kıymet bilirse tabi daha 2 senelik evli

[/COLOR]
kız sünneten önçe deseydi derdim vallah ama sonrası dedi 15 gün sonram yania.s

kayınvalidem ve kayınpederim evin küçük çocuğu gibi bakarlar bana.. geçenlerde yeni açılmış bir doğa parkını geziyoruz. orada salıncaklar kayacaklar var. ikisi birden canım sen kay istersen biz burada dinleniriz hıı.. bende yok anne kaymıycam dedim..
o da ozaman salıncağa bin baban sallasın bak çekinme hı dedi.. :))
beni küçük çocuk gibi görüyorlar 24 yaşındayım halbuki çok severler beni çocuk gibi davranırlar hep..

nişan alışverişine gitmiştik eşim bana her seferinde uçan balon alır yine aldık ve bileğime bağlamıştı o arada migrosa girdik biraz alışveriş yaptık ve çıkarken yine kayınvalidem canım çikolata şeker ne istersen al da gel hadi dedi:))

bu böyle uzayıpp gider bu benzeri şeyler yaşarız hep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…