ben kocamdan bir inciyi paylaşmak istiyorum hiç unutmayacağım maalesef...
ilk bebeğime hamileyim sevgili kocacığım kimselere söylemiceksin diye tutturdu...
nese ben durabilirmiyim söyledim anneme, kızkardeşime, eşe dosta....
kayınvalidemle telefonda görüşürken yine çocuklailgili bir laf batırma oldu ve ben nerden biliyorsunuz belki vardır dedim o vesileyle söylemiş bulundum. nese.. eşim neden söyledin falan dedi kızdı bana.... bende ne var bunda onlar bilmicekte kim bilicek dedim...
aradan 1 hafta 10 gün geçmediki bende kanam başladı doktora gittim doktor kalp atışı alamıyorum dedi ben şok tabi daha cuma günü her şey yolundaydı dedim... evet dedi doktorun kalp atışı almış ama şu anda kalp atışı yok.... ben başladım ağlamaya... ağladığın için şu an da bebeği alalım demiyorum ama her an düşük yapabilirsin ben burdayım dedi ben ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından kapıda annem eşim bekliyorlar bebek düşüyormuş dedim.. ağlıyorum tabiiii...
nese eve gittik yatıyorum gece oldu ağlıyorum yine eşim ne dese beğenirsiniz ben sana kimseye söyleme demedimmi ben şimdi anneme ne dicem :1shok: ben tabi o sinirle benim derdim ne senin derdin ne dedim kapattım konuyu hiç unutmam hiççççç ve gidip kayınvalideme ne demiş biliyormusunuz kuzu yanlış anlamış hamile falan değilmiş.... :mymeka: Allah akıl fikir versin diyorum başka dicek bişeyim yok....