Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Eşin hâla aynıysa senin işin ne zor arkadaşım. Allah sabır versin.

yabangulumm isin cok zor..cocuk gibi,yemegini bitirmedin diye esinden fircami yiyorsun..
yok daha neler ya..esinde suc neden cekiyorsun ki???
sadecee ailesine saygisi olan biri..insan boyle eften puften birsey icin uzermi karsisindakini..
sorsanaa sen onun ailesi degil miisinn??sinirlendim ne bicim insan..
annenede kizdim yani nasil musade eder insan yavrusuna bu kadar kiyar mi ya..
sende simitimi yemediler diye olay cikarsaydin..susmaa sakin ezdirme bukadar kendini..
deli anima gelip hepsini parca pincik ederdim kapiya koyardimm..nasil dayandin..cok sabirlisinnnn..
kusura bakma lutfen kizdim ..

Son düzenleme:
valla pes :1shok:
son bıraktım 2 gün girmedim dolmuş taşmış burası:1shok:
19 550 kez falan tıklanmış daha 3 günde:1shok:
900 kusurda mesaj var:1shok:
ne çok dertli varmış kayınvalidesinden kızlar kafamçokkarıştı

işin garip tarafıda çekmeyen yok neredeyse..
kültürlüsü, okumuşu, cahili,büyüğü, küçüğü hepimiz yaşamışız birşeyler..
üstelik çektirenlerde zamanında ya kayınvalidesinden, ya görümcesinden, ya kocasından veya başkasından bin beterini çekmişler belkide:1no2:
ama yinede ben yapmayayım diyen yok:1no2:
bazen kaygılanıyorum açıkcası benide gelinim begenmezse yada aramız bozuk olursa diyefisfisfis
allah muhafaza tabiii..dilerimki öyle birşey hiç olmaz:Saruboceq:
kızlar ruhum daralıyor inanki :gitme:keşke bütün bunların önüne geçmek mümkün olsaydı:gitme:

şimdi size kayınpederimden inçi dökem sabah sabah :roflol:
evliliğimizin 1.senesinde hem bebeğim dünyaya geldi hemde eşimle sorunlar yaşamaktaydık
kırıyorduk birbirimizi bir olay için ve fırtınalar esiyordu yuvamızda
daha 1 aylık olmamaıştıki bebeğimle terk ettim evimi
neyse 1 hafta sonra geldi bir şans daha ver dedi ve verdim döndüm yuvamıza
ama aradan 2 ay geçti eşim gene başlamıştı huzursuzluga her gün tartışma filan
neyse eşim işe gitmişti hemen arkasınkan babası geldi
şey gelin x oğlum seni dövüyorsa ben seni babanın evine bırakır gelirim
allah allah dedim sen kimsinki beni babamın evine bırakıp gelecen
gecende gittimde dedim hanginisin ruhu duydu heeeeee
zahmet etme zamanı gelince gitmesini bilirim dedim kötükedihüso

Son düzenleme:
vay beee ne topıc olmus
herkese bır ıncı takmıs maasallah kayınvalıde ve gorumceler

benım kayınvalıdem benden uzakta senede bır kez gelır ılk yıllarda hıc bır zararını gormedım ama mesafelı durusu oglunun hıcbırseyıyle ılgılenmemesı de sınırımı bozmuyor degıldı hanı
meger kadın kızlarına el vermıs
nasılsa kızların basında gerekenı yapar ben yaslıyım dıye ses cıkarmazmıs herseye
yıne de sımdıye kadar hıcbır sorunumuz ımamız olmamıstır kendısıyle

amaaaaaa
yatacak yerı olmayan gorumcelerımden cok cektım ve kesınlıkle hakkımı helal etmıyorum
en basıtı hamılelıgımın 7.ayı
esım ablasına telefon ettı gelıyoruz aksama dıye ve ben gec vakıt yemek yedıgımde rahatsız oluyorum dıye evımde yedım gıttım
gorumcem resmen kardesıne asık (dugunumde bıle gelın masasına oturdu sureklı gelın koltuguna) butun sevdıgı yemeklerı yapmıs kızartmalar, zyetınyaglılar, kuzular, tatlılar meyveler tam bır zıyafet sofrası
masayı kuruyor ama masayı tam esımın onune koydu ıkımızın ortasına degıl
benı mutfagına sokmuyor onun ıcın hıc kalkmıyorum yerımden
tabaklar ustute masaya geldı kondu ve butun yemeklerde tabıı
tam esımın onunde olan masanın uzerıne sadece esıme tabagını doldurdu
ve yuzume bıle bakmadan arkasını donerek bana da sende ısterse al ye dedı
bırlıkte gıtmısız ama sadece kardesının onune ve tabagına koyuyor yemegı bende yemedım tabıı
hatta hıc masaya bıle yaklasmadım tokum ben dedım
ama esım oluyor sınırden tabıı hepsı koktu burnuma gel ye dıyor ama yemedım ınat yaa esımde yıyemedı oh olsun
ama hepsınden de allah bılıyor ya canım cok cektı
pıslık kadın cocuk dusunmezken kısır dıye adımı cıkarmasına ragmen hamılelıgımde bır kez bıle cocugun durumunu sormadı

benim kayınpederimin bir incisi söyliyeyim size aklıma geldikçe hala sinirden gülüyorum :) düğünde fotoğraf çektirmenize gerek yok, zaten videoyaya alacaklar ordan fotoğraf yaptırırsınız boşa para vermeye gerek yok demişti.:roflol:

kız inadına yeseydin ya
allahım ya dünya o kadar ters ki desem doğrumudur acep ya
işte iyilere kötü kötülere iyiler düşüyor malesef
çıldıracam vallah
bu sayfadaki arkadaşların inçilerini okuyorum ya biz bu kişilere ne yapıyoruzda bu kadar istenmiyoruz ya offff offffffffff
(batsın bu dünya)offfffffff :içelim:

çimri adam :roflol:

sormaz pisliklerkaydirigubbakcemile3
benimde sormuyolar ona çocukta ona göre yetişir dimi yani:lepi:

iyiii fikirmiss heeee hem zamandan hem paradan tasarruf..:lepi::dance:

benim şu ana kadar en şaşırdığım kaynana hikayesi erkek arkadaşımın ortağının karısının başından geçmişti.nikahlandılar,aynı evde yaşıyolardı ama düğün de yapacaklardı,oğlanın annesi çok iyiydi kıza karşı fln,neyse kızın hamile olduğunu öğrendiler ve kaynana çok sevindi önce.sonra bunların ailelerinde çok sinsi bir kız varmış hatta sevglimin ortağına dah aönce msglar atmış ,hoşlanmış ondan vs ,işte bu kız kaynanayı artık nasıl bir gaza getirdiyse kadın birgün telefon açmış.sen o bebeği doğurmayacaksın,sen sinsisin benim oğlumu oyuna getirdin,sen hamileydin oğlum o yüzden senle evlendi,o bebek doğmayacak ölecek karnında senin diye bağırmaya başlamış,kız gelinliği aldığı halde düğün olmadı ve boşandılar zaten en sonunda daha 6 aylıkken bebekleri

benim en yakın arkadaşım da kaçarak evlendi.
altlı üstlü oturuyorlardı.
kapısına anahtar taktılar herkes istediği zaman girip çıkıyordulmaz:
kayınvalidesi bir akşam bunlar eşiyle evlerine çıkarken oğlunun çoraplarını alıp koklayarak ağlamış hatta hep anlatırdıkötükedihüso
kadınlar ailelerini arkalarında bırakıp neleri göze alıyor ama işte bir üst kat bile uzak geliyor kayınvalidelereklava:
senelerdir,hatta yüzyıllardır değişmeyeni değiştiremeyiz boşa konuşur dururuz kızlar ne acı:mymeka:

cnm bencede hiç ama hiç üzülme,allah inşallah onlara öle bir gelin verir ki emdıkerı sütü burunlarından getirir,işte o zaman biz ne yaptık derler!!!! tepki vermeseydi,belkı şoktandır diyebilirdik ama senı suçlaması affedilmez ve en doğru kararı vermişsin,inan bana tatlım turkbayragi

cnm bu görümceler çekemedikleri zaman bi fiziği,hemen kendisi gibi olmamızı istiyo!!!!
Benim görümcede 76 kg. bende 57 ama ona sorarsan ben cok zayıfmışım,kilo almam lazımmış :ecrin_bebek: ama fiziğimde belim incedir ve kalçalarım dolgundur,yani balıketli sayılırım....anlıyacağınız o inemiyo benim kiloma bari sen çık mantıgında yerimseniben

valla tatlım nerdeyse aynı olaylar bende de oldu ama,kaçtığım için kısa dönemde hızlı bi film şeridi gib geçti... kaynanam bizim albümlere bakarken bir tek foto için bile güzel çıkmıssın dememısti mirmirmirmir neyse anlayacagın bu ınsanlar emir eri arıyolarmış Eşinin sana inanmaması,konuyu teyit ettirmesi çok kırıcı geldi bana!!!

hey allahım ya al birini vur ötekine!!!! biz işten gelince artık ben ugramıyorum kaynanamlara ama eşim biraz durup geliyo(zoraki bi görev gibi) gecen tartısmamızda oglum sen gelmediğin için gelmiyo diye bana hesap sordu(hey allahım ya !!! ya ne kadar duracaktı,istersen orda yataydı :dilcikar: değişiyolar tatlım ya,tepkini koydum mu süt dökmüş kediye bilem taş çıkarıyolar kaydirigubbakcemile3

yoksa oğlunun pis çoraplarını koklamışsırnaşık şey
hey allahım bu nedir böyle ya
inşallah temiz çorap koklamıştır kaydirigubbakcemile3koklayacak bişey kalmamış galiba :sm_confused:

bu kadın şimdi bunları yaptıda noldu boyu mu uzadı bi karış
ettiğini çeker inşallah
hiç haberleri yok dimi öbür taraftan yaşlanıpta muhtaç kalmaktan:sm_confused:

amın canım benım:Saruboceq:
allahım sana huzur versın mutluluk versın canım benım
aminn tatlısımmm benımm aminnn huzurumuza engel olmasınlar yeter..

sağol canım sabredıyorum valla.. normalde biri bana bunları desın agzının payını verırdım coktan ama ele karısmak zor arkadasım yaa zormuş dahası bunu ogrendım.. ne yapıyorsam gözlerıne batıyorum yaa.. bana karıstıklarında sessiz kalıyorum buseferde ''bu gelınlının evlenmeye nıyetı yok ''diyorlar bende napıcamı sasırmıs durumdayım
ilk cümle beni bitirdi arkadaşlar,pes dedim,daha da bişi diemedim:1shok:
okurken 1.utandım:1ninca:
2. içim kalktı,böeee:sinifsinif:
ayy bende hepsini birden yazıvermısım bi sınırle :))) tabıı bunlar ilk baslarr dahasıda var ama alıstım artık ne bılım kulaklarım duymaz oldu dedıklerıne..
abba senin kaynana da tam kaynanaymış he
sinirden çatlicam off
zehracım demıyor k.validem ben vaktınde kaynanamdan çok cektım gelınımede cektırmeyeyım demıyor yaaa... (kendı demedi tabıkı eşim anlatmıstı bız flört donemındeyken)
abba ...Allah sana sabır versin resmen kıskançlıktan yapıyor kayınvalden:dilcikar:...
ayy ben hangisini anlatsamki hımm düşünim anlatım sonra çok çok varda..
fisfisfis
aminnn canım :Saruboceq: evet kıskanclık yapıyor ama nedense sankı ben yapıyormusum gibi bi hava verıyorlar esıme bende buna çok sinir oluyorum yaaa..
sende anlat anacım içini dök bak bura doğal terapi yeri
yerimseniben a.s.
anam buda cok fena:bbo::bbo:
hem nasıl kuzum yaaa ( eşim yenı sahiplenıyor benı bazı olaylar oldu yoksa ben hapı yutmustum yani..
anamm sen sasırdıgına göre k.validene yat kalk dua et bacım.. boyle bişi hiç bi zaman basına gelmesın insallah..
aynen tatlım biz 15 yasında kız değiliz sonuzta oınların her dedıklerını yapalım edelım vs..
nası ınansın bana eşimi öyle bir doldurmuslarkii.. kıskanc olan ben fesat sınsı ben mafoldumben mafoldumben
ben msj cektım hemen aradı benı nerden uydurdun demesiyle ben hıçkırıklara boğuldum zaten.. iftira atarmıscasına kızıyor bana bende telde neler konustugmuz oldugu gibi anlattım tlfnu kapattıktan sonra gorumcemı aramıs oyle oyle inandı valla.. bunun gibi bazı olaylar daha olduktan sonra onların gercek yuzunu gördu..

bu kadın şimdi bunları yaptıda noldu boyu mu uzadı bi karış
ettiğini çeker inşallah
hiç haberleri yok dimi öbür taraftan yaşlanıpta muhtaç kalmaktan:sm_confused:
tatlım kendısı suan kendı k.validesine bakmıyor neden vaktınde cok cektırmıs k.babamıda gorusturmuyor ailesiyle.. ne annesi-babası nede kardeslerıyle..
dusunmuyor yarın benımde sonum boyle olacak.. gelınıme cektırmeyeyım demıyor
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…