- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 33
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.741
Nekadar sanslısınz allah daım etsınBenim kayınvalide bır tane ya.bana hep aşkım der
Aminnnnnnnnn Allah bozmasıNekadar sanslısınz allah daım etsın
bayram gelıyo kımbılır ne ınceler dökukcek ama umrumda bıle degl cünkü ben olmucm
Ben 8 senedır hep yanındaydm hep ıdare ettm ama artk yok esımde benım yanımda oda ıstemıyo artk keske böyle şeyler yasanmasa üzgünümNeolursa olsun eşimin yanında olmuşumdur. Bayram gibi özel zamanlarda kimseye karşı kırgınlık yapamam. Ailesi yüzünden eşimi hiçte üzemem anca beraber kanca beraber.
Selam esınızın aılesıylemi görüsmùyorsunuzkızlaaar
eskiden yazardım buraya
ama 1 yılı geçti artık hiç görüşmüyorum
bana yazacak bir şey de kalmadı o yüzden
tabiii arada efkarlanırda aklıma gelirse yazarım
evvvveeeeeeeeeeeet cnmSelam esınızın aılesıylemi görüsmùyorsunuz
Bende ıstıyorum bıde bız altlı üstlü oturuyoruz esım artk bana ınanıyo oda görüyo herşeyı ama önümuzdekı yaza kadar sabretmem gerekıyoevvvveeeeeeeeeeeet cnm
5 yıl sonra aldığım bir karar oldu
her seferinde şans verdim,ama aynı devam etti,1 yıldır çok rrahatım
keşke 5 yıl önce bu kararı alsaymışım
sabret cnmBende ıstıyorum bıde bız altlı üstlü oturuyoruz esım artk bana ınanıyo oda görüyo herşeyı ama önümuzdekı yaza kadar sabretmem gerekıyo
Insallah ınsallahsabret cnm
ben de çok sabrettim
ALLAH a şükür şimdi yüzlerini bile görmüyorum
Merhaba nasılsın çok sınırlı gbısın hayrdrben ağzının payını çok ta güzel verdim hiç altta kalmadım.sonuçta koskoca öğretmenim.herkes yerini bilecek,,kimse ezemez beni..görümceyse ytağıma çocuğunu yatırmadıysam iyi yapmışım..o da her şeye meraklı olmasın....herkes haddini yerini bilsin...
hakettiler..ağza alınmayacak laf etti kaynanam,,ben yönetemezsem evinizi gelmicem evinize dedi,,eşim de sokakta görmezlikten gelmiş,,kalktı kahvaltıya geldi..ben de güpgüzel birkahvaltı hazırladım ağzı açık kaldı..ama bilmiyorum iyi davranmakla kötü mü ettim iyi mi,,şimdi bayramda yüzlerini göresim yok ama napcom bilinmez..Merhaba nasılsın çok sınırlı gbısın hayrdr
Sizin icin hayrlısı olsun ama çok yüz verme bence astrını ıster alısır hep aynı şeyı yaparhakettiler..ağza alınmayacak laf etti kaynanam,,ben yönetemezsem evinizi gelmicem evinize dedi,,eşim de sokakta görmezlikten gelmiş,,kalktı kahvaltıya geldi..ben de güpgüzel birkahvaltı hazırladım ağzı açık kaldı..ama bilmiyorum iyi davranmakla kötü mü ettim iyi mi,,şimdi bayramda yüzlerini göresim yok ama napcom bilinmez..