Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bayram gelıyo kımbılır ne ınceler dökukcek ama umrumda bıle degl cünkü ben olmucm

Hahah çok güldüm
Bende anlatayim eltim beni hic sevmiyordu ben ondan once nisanlanip evlendim diye bigun bana laf soktu evin ilk gelini benim saltanatim var benim diye cok bozulmustum. Esime kaynanamin hitap ettigi gibi etmisim bana dediki onu bitek ben soyleyebilirim sen soyleme dedi bide ciddi ciddi bi bozuldum

Kızım korugumu sanma ama yanlış düsünüyorsun eltin hic senle gorumcenin arasini bozarmi ( gozleriyle gormus kulaklariyla duymus hala ne diyo )
Bide sey var eltim bende hoslanmadigi seyleri kaynanama anlatiyo kaynanamda laf arasinda bana soyluyo bende altta kalmam basliyom saymaya kaynanam ama kizim o daha kucuk onu biz buyytecez

Neolursa olsun eşimin yanında olmuşumdur. Bayram gibi özel zamanlarda kimseye karşı kırgınlık yapamam. Ailesi yüzünden eşimi hiçte üzemem anca beraber kanca beraber.
Ben 8 senedır hep yanındaydm hep ıdare ettm ama artk yok esımde benım yanımda oda ıstemıyo artk keske böyle şeyler yasanmasa üzgünüm

kızlaaar
eskiden yazardım buraya
ama 1 yılı geçti artık hiç görüşmüyorum
bana yazacak bir şey de kalmadı o yüzden

tabiii arada efkarlanırda aklıma gelirse yazarım

evvvveeeeeeeeeeeet cnm
5 yıl sonra aldığım bir karar oldu
her seferinde şans verdim,ama aynı devam etti,1 yıldır çok rrahatım
keşke 5 yıl önce bu kararı alsaymışım
Bende ıstıyorum bıde bız altlı üstlü oturuyoruz esım artk bana ınanıyo oda görüyo herşeyı ama önümuzdekı yaza kadar sabretmem gerekıyo

Hahahaha cok güldüm madem bende anlatiyim :))) kv annem ve ben otobüs bekliyoruz :))) arkadasimdan laf acildi ... Evlenip türkiyeye geri dönüs yapti kocasi icin.. Onu anlatiyorum ...

Kv: tabi neden olmasin? Kv ise iyi anlasiyorsa ve alttan aliyorsa Problem cikmaz mutlu olur

( bu arada bana laf carpiyor ve ASLINDA beni kast ediyor :))) )

Ben: ay aman bosver kvyi kocasi anasina hic düskün degilmis zaten hic aramaz annesini :))))

Kv shok oldu

Ablalarım valla korkuyorum bunları okudukça evlenmekten.
Başıma böyle şeyler gelirse ne yaparım hiç bilmiyorum, inşallah yaşamam bunları.
Sabırlı biri de değilim çabucak depresyona giren bir insanım.
Korkuyorum da korkuyorum evlenmekten beynimde senaryolar dönüyor bin türlü.

ben ağzının payını çok ta güzel verdim hiç altta kalmadım.sonuçta koskoca öğretmenim.herkes yerini bilecek,,kimse ezemez beni..görümceyse ytağıma çocuğunu yatırmadıysam iyi yapmışım..o da her şeye meraklı olmasın....herkes haddini yerini bilsin...

Merhaba nasılsın çok sınırlı gbısın hayrdr

Merhaba nasılsın çok sınırlı gbısın hayrdr
hakettiler..ağza alınmayacak laf etti kaynanam,,ben yönetemezsem evinizi gelmicem evinize dedi,,eşim de sokakta görmezlikten gelmiş,,kalktı kahvaltıya geldi..ben de güpgüzel birkahvaltı hazırladım ağzı açık kaldı..ama bilmiyorum iyi davranmakla kötü mü ettim iyi mi,,şimdi bayramda yüzlerini göresim yok ama napcom bilinmez..

Sizin icin hayrlısı olsun ama çok yüz verme bence astrını ıster alısır hep aynı şeyı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…