Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benim kv bebeğime nazar olmasın diye "bıçağın tersini eline sür sonra elini çocuğun ensesine sür ve yüzün kıçım gibi de çocuğa" demişti
bunu belki buraya yazmış olabilirim daha önce. hatırlamıyorum.
(not: tabi ki öyle bişey yapmadım!)

Cahil ya.Belli size çok söylemişler bebekken hiç nazar değmemiş diyeydin ya

Bebeğimi kaybedip kürtaj olduktan 3 gün sonra kv 9 ay sonra torunu kucağımda istiyorum bahane üretmek yok demişti
Hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim

Benim kayınvalide de coştu bu aralar yine. Durup durup çocuk yapmıyorsunuz değil mi diye soruyor. Kadının ödü kopuyor çocuk yapacağız diye. En sonunda dedim ölene kadar çocuk yapmasak da boşanmaya niyetimiz yok merak ettiğiniz buysa diye.Te allam ya kadın çocuk yapmayalım belki boşanırız diye ümit ediyor resmen.

Benim kayınvalide Evime gelip oturmuştu. Belli ki evde kurmuş cümlelerini. Ortada hiçbir sebep yokken ben aslında seni değil Nuru istiyodum gelin olarak dedi. (nur eşimin benden önceki sevgilisi ama ayrılmalarına sebep ben değilim) Bende ahh keşke alsaydınız onu ne kadar güzel Oğlun çift boynuzlu gezerdi Bende sizlerle tanışmamış mutlu mesut yaşıyor olurdum dedim. Sonrasında da Oğlun gelince ona da söylersin beni istemediğini dedim bakalım o ne tepki vericek dedim. Aman kızım söleme ona dedi gitti

bence anlat bu ne terbıyesızlık

slm kızlar benım çok sinir olduğum bir konu var.Eşimin kardeşine kız istedik sonra ogün akşam ufak bir şey yüzündn eşimle babası büyük tartışma yaşadı kayınpederin etmediği küfür kalmadı.Biz bunlarla 1 ay küstük sonra barışıldı ama konuşulsa bile aramızda hafif kırgınlık devam ediyordu .Eşimin kardeşide çok bencil bir insan ve çıkarcı.Eşimin ailesi bize 30 binliralık araba aldı ona 70 binliralık bize az altın yaptı ona daha çok bu kadar haksızlığın içinde birde bu yeni gelin daha 1 aylık nişanlı kendini bişey sanmalar kayınvalidegille daha bi yakın olma çabası onlarında bana soğuk davranıp onu el üstünde tutma çabası ve onun iyice havaya girmesi sinir oluyorum dünde hep beraber yemekteydik kayınvalidede kız herkeese hoşçakalın dedi beni özellikle görmezden geldi bana demeden çekip gitti eşimin kardeşine bunu söyledim yaptığına kırıldım nişanlının dedim o da takmaz gibi hareket etti kayınpederde bişey bişey yok diye konuyu kapattı zaten hamileyim üzüntüden bişey yiyip içemiyorum kendi kendime yapıyorum onlar keyfi aleminde sizce malıyım

Slm kızlar benimde kayinvalidem ler çok ayrımcı herseyi fazlasıyla 2. Ogullarina yapıyorlar aynı sene evlendik abi kardes düşünün bize 1 se ona 5 oldu hersey sonunda yaramadı tabi ayrıldı şimdi 2. Eşi olacak kizada aynı bişey diyemedikce sinir oluyorum birde kızda bir havalara girmiş geçen hep beraber kayinvalidemgil de yemekteydik herkese hoskalin dedi ben dibindeyim bana demeden gitti nasıl sinir oldum

Kv ogluna surekli der .

Bu kizi sen basimiza cikardin ama ben boyun egmicem

Sanarsin bisey yaptim :))

Bende birgun banyoyu ciflerken babami annemi cok ozledim duygulandim gozumden bi kac damla yaş düştü kayinvalide gordu.ne oldu dedi. Ailemi ozledim dedim.
Senin ailen yok artik ailen biziz dedi ne agliyosun dedi. Ben şok oldum.ne demek ailem yok diyebildim

Senden anne değil ancak analık yani üvey anne olur deseydin

Beni istemeye geldikleri gün Babasi benim oglum evlenicek mi ne dugunu benim niye haberim yok dedi.
babm direk kapiyi gosterdi dalgami geciyosunuz siz diye.sonra bi hafta kapimizdan ayrilmadilar ozur dilemek icin.boyle değişik şeylleeer daha neler nelerrrrr

Bitane de benden:
Bi gun sacimi acik renge boyatmistim. Kp beni gorunce, esime bakarak nerden buldun bunu demezmi tabi ben şok...
Bi gunu kv esimin teyzesi ben oturuyoruz. Kv demezmi annen gile gitmeyin fazla ben kiskaniyorum diyo. Aileme ayda bi gittigim halde bunu soyliyo biraz uzak oturuyolar o yuzden. Ben saka yapiosun demi anne demekle kaldim sadece. Hep icime atarim soylemek istediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…