myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.990
- 7.293
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.781
Cahil ya.Belli size çok söylemişler bebekken hiç nazar değmemiş diyeydin yabenim kv bebeğime nazar olmasın diye "bıçağın tersini eline sür sonra elini çocuğun ensesine sür ve yüzün kıçım gibi de çocuğa" demişti
bunu belki buraya yazmış olabilirim daha önce. hatırlamıyorum.
(not: tabi ki öyle bişey yapmadım!)
bence anlat bu ne terbıyesızlıkBenim kayınvalide Evime gelip oturmuştu. Belli ki evde kurmuş cümlelerini. Ortada hiçbir sebep yokken ben aslında seni değil Nuru istiyodum gelin olarak dedi. (nur eşimin benden önceki sevgilisi ama ayrılmalarına sebep ben değilim) Bende ahh keşke alsaydınız onu ne kadar güzel Oğlun çift boynuzlu gezerdi Bende sizlerle tanışmamış mutlu mesut yaşıyor olurdum dedim. Sonrasında da Oğlun gelince ona da söylersin beni istemediğini dedim bakalım o ne tepki vericek dedim. Aman kızım söleme ona dedi gitti
benim kv bebeğime nazar olmasın diye "bıçağın tersini eline sür sonra elini çocuğun ensesine sür ve yüzün kıçım gibi de çocuğa" demişti
bunu belki buraya yazmış olabilirim daha önce. hatırlamıyorum.
(not: tabi ki öyle bişey yapmadım!)
ahahha :)
nolur özelden söyleahahha :)
kız arnavutlarda nazar için daha tuhaf bişi yapıyolarmış ama söyleyemem
Senden anne değil ancak analık yani üvey anne olur deseydinBende birgun banyoyu ciflerken babami annemi cok ozledim duygulandim gozumden bi kac damla yaş düştü kayinvalide gordu.ne oldu dedi. Ailemi ozledim dedim.
Senin ailen yok artik ailen biziz dedi ne agliyosun dedi. Ben şok oldum.ne demek ailem yok diyebildim
Allaha havale ediyorum canim ya. Hayir bunu yapanda birkadin bunu yapanda zamaninda gelin olmus Nasi boyle boş boş konusabiliyolar hic anlamiyorum.hele birde kaynanamdan cok cektim diye anlatmiyolar mi gicik oluyorummm.Senden anne değil ancak analık yani üvey anne olur deseydin