- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.701
Yok artık daha sözlüyken ne mal olduğunu göstermiş kv aslında demek istemişki ben layık değilim öyle iyi davranılmalara baklavayı benim için elinle açsanda seni yine takdir etmem, ben buyum ciğerim 3kuruş etmez demek istemiş..... Allah bilir evlenince daha neler gösterir kv adayınız onun için onun için boşuna mesai harcama Allah yar ve yardımcın olsun canım amin
Böyle ınsanlara agznla kus tutsan yaranamazsn yapsanda kötüsün yapmasnda kötusün en ıyısı hic yapma kötù ol
Ne kadar guzel dusuneniliyorsun takdir ettim zaten cok umursar olsaydiniz cok kirilgan olurdunuz eh sende kv sizde az cadaloz kv degilmissiniz isim isyaa canim malesef.. aslinda kotu birisi oldugunu dusunmuyorum ozunde cok iyi birisi ama oglunu asla ve asla paylasmaya tahammulu olmayan biri, hani oluru olsa cam kavanozda saklar :) yandik ki ne yandik
aynen oyle canim ama bende kotu olamiyorum kiziyorum ediyorum, sonra unutuyorum yine bir sonraki hayal kirikligina kadar iyiyim
Yeni bir dialogumuzu paylasayim, ortak bir tanidiktan bahsediyoruz
Ben: Selinde cok iyi kiz cok seviyorum onu
KV: Hee o'da senin gibi cingöz
artik iyi anlamda mi dedi kotu anlamda mi bilmem bu arada cingöz biride degilim, sus pus oturmuyorum anne baba dede amca hala aileye karistim aileden biri gibi davranmaya calisiyorum herhalde bu yuzden demister baska birsey aklima gelmiyorda
Eşiniz nereli?Kayinvalidem kayinpederim melektir ama bir elti var ki 3 kaynana 5 gorumce siddetinde!!
Yabanciyla evliyim, turkiye'de yasiyoruz. Gecen yaz esimin annesi babasi abisi ve abinin kiz arkadasi (elti) 1 haftaligina ziyarete geldiker, bizde kalacaklar. Gelmelerinden 10-15 gun once babama kanser tanisi kondu, kemoterapiye radyoterapiye hemen baslandi. Kayinvalidemler gelmeyelim mi diye sordular, gelin dedik.
Neyse geldiler cumbur cemaat. Turk kizi olarak evde ben zaten is yaptirmam da bre elti bi tabak al mutfaga getir bari. Bi de hastaligi var ona ozel yemekler yapmisim bi ton, bi tesekkur dahi yok. Bikac gun sonra bizim yazliga geldik, yazlik buyuk, her gun verandanin temizligi ciceklerin sulanmasi falan var, merkeze uzak her gun yemek yaomak lazim. Elti yemin ederim sadece havuza deniza girip somurtmakla mesguldu. Bi ara dayanamayip kaynima dedim espriyle karisik bi ucundan tutsaniz. Bana cevabi: biz tatildeyiz tatile geldik. Az ye de hizmetci tut o zaman diyecektim de tuttum kendimi. Sonra dondugumuzde annemler
Hep beraber bizi bi restoranta yemege goturduler. Masa donatildi, eltinin hastaligina uygun yemek soylendi ama mezelerden yiyemeyince bizimki yine somurtmaya basladi. Aksam eve geldiginde kostur kostur facebooka yorum yazmis: restorant luks gorunuyordu ama glutensiz menusu yoktu diye. Annem bikac gun sonra bana soyledi, benim icin de son damla oldu bu. altina yazdim 1 hafta hep beraber evimde gecirdigimiz gunler, restorantin menusunden daha onemli olmali diye. Silmis sonra yorumunu
Allahtan senede 1-2 gorusuyoruz yoksa elimde kalirdi :)
Sen de deseydin ''Şimdi hakkını yemeyelim senin kocan da yakışıklı Allah için''görümcmdn ıncı evlemdgmzde abım cok yakısıklı cok yakısıklı der durur bı gün dügün fotograflarına bakıyo ue bombayı patlatıyo ablasına dıyokı able her güzele bır cırkın düserms dedı bu arada cırkın dedıgı kısı benım ben sok olduydum cok üzüldüydm
Resmen trollemişsiniz ya eheheheYıllar öncesinde hayatımı zindana çeviren kv e eşimle boşanma kararı aldığımızı söylediğimde bütün gün ağlayıp iyilik meleği kesilmişti tabi biz vazgecene kadar...
Ondan sonra hiç iyi tarafını görmedim yine gunubirlikmiş...
Ne gündü yaa
Evet aklıma geldikçe hem sinir olurum i kiyuzlulugune hem gülerimResmen trollemişsiniz ya ehehehe
selam canım haklısın bende kötùlül yapamıyorum ama ne olursa olsun takma kafana kendine edersn ben hep taktım hc unutamıyorum sanırım kin besledm artk hıcbırseye tahammùl edemıyorum ùzgününyaa canim malesef.. aslinda kotu birisi oldugunu dusunmuyorum ozunde cok iyi birisi ama oglunu asla ve asla paylasmaya tahammulu olmayan biri, hani oluru olsa cam kavanozda saklar :) yandik ki ne yandik
aynen oyle canim ama bende kotu olamiyorum kiziyorum ediyorum, sonra unutuyorum yine bir sonraki hayal kirikligina kadar iyiyim
Yeni bir dialogumuzu paylasayim, ortak bir tanidiktan bahsediyoruz
Ben: Selinde cok iyi kiz cok seviyorum onu
KV: Hee o'da senin gibi cingöz
artik iyi anlamda mi dedi kotu anlamda mi bilmem bu arada cingöz biride degilim, sus pus oturmuyorum anne baba dede amca hala aileye karistim aileden biri gibi davranmaya calisiyorum herhalde bu yuzden demister baska birsey aklima gelmiyorda
Bana ozaman dedgnde 17 yasındaydm görumcem benden büyük evlı degl ama fesatlıgndan dıyodu bendn snra büyük görumcem evlendı onada dedıkı abla cok güzelsın her güzele bır cırkın düser dedı burda kı sözü enıstesıneydı bence kndı evlenemedgı ıcn yapıyo cok kıskancSen de deseydin ''Şimdi hakkını yemeyelim senin kocan da yakışıklı Allah için''
Bana ozaman dedgnde 17 yasındaydm görumcem benden büyük evlı degl ama fesatlıgndan dıyodu bendn snra büyük görumcem evlendı onada dedıkı abla cok güzelsın her güzele bır cırkın düser dedı burda kı sözü enıstesıneydı bence kndı evlenemedgı ıcn yapıyo cok kıskanc
Allah yardmcn olsun canım ısın zor bırarada mı yasıyosunuzya arkadaşlar ben gerçekten psikolojik anlamda çöküntü durumdayım....kayınvalidem yzünden eşime boşanalm diyorum...yeni evliyim 10 aylık...ailemin onlara karşı yaptığı onların da bizimkilere söylediği şeyler,,görümcemin kayınvalidemi doldurması..bunlar yetti de arttı..
ben artık gerçekten evliliğimi bitirme noktasına geldim,,,eşim benim yanımda ama bu evde ne gelinliim kaldı ne bişeyim..bugün barışma niyetiyle gidilen kahvaltıda ağzına geleni saydı ben de saydım..garsonlar bile baktı benim sesimin gürültüsüne...ne desem anlamıyor..pazartesi psikoloğa gideceğim..evde (evimde demiyorum) gerçkten kendimi ait hissetmiyorum..eşimden de soğudum onların yüzünden...
hayır bir arada yaşamıyorm..öğrtemenim saygı duymasıı söyledim ona,,ben senin paranda filan değilim demeye başladı..bir geline söylenmemesi gereken şeyleri söyledi..annemin evimizi yönettiğini düşünüyr..ben yönetmezsem görüşmeyelim diyor kısacası..halbuki benim annemin evime uğradığı yok..babama bilelaf söyledi sen babandan ne gördün dedi..ben de parmağımı kaldırıp kimse babama laf söyleyemez dedim..eşimle aramız iyi ama onların yüzünden evimden eşimden soğudum ve boşanmak istiyorum eşimden...bunları çekmemek için...daha ailesiyle muhatap olmamak adına...hayatımdan çıkmalarını istiyorum..eşimi seviyorum ama çekmek te istemiyorum...dul halde kimseyi çekmeden huzurla yaşamak istiyorum..Allah yardmcn olsun canım ısın zor bırarada mı yasıyosunuz
Bizde eşımizle bırbırımizı sevıyoruz ben altlı üstlù oturuyorum bna yapılanları esıme anlatrdm ınanmazdı 8 senelık evlıym bızmkılerde baska cıns ınsanlar nerdn dùstm bılmyorum şımdı esım herseyı kendı görmeye basladi bna ınanmaya basladi ama bu çôzùm dgil benı onlardn uzaklastrmalı bızım aramzdada problem yok ama aılesı yuzndn hep kavga edıyoruz bu benı yıprattı bende resti cektım ya benı ya onları bakalım sòz verdi ınsallah sòzùnü tutar senın ıcınde hayrlısı olsun canım allah gònlùne gôre verşın ınsallah herşey dùzelırhayır bir arada yaşamıyorm..öğrtemenim saygı duymasıı söyledim ona,,ben senin paranda filan değilim demeye başladı..bir geline söylenmemesi gereken şeyleri söyledi..annemin evimizi yönettiğini düşünüyr..ben yönetmezsem görüşmeyelim diyor kısacası..halbuki benim annemin evime uğradığı yok..babama bilelaf söyledi sen babandan ne gördün dedi..ben de parmağımı kaldırıp kimse babama laf söyleyemez dedim..eşimle aramız iyi ama onların yüzünden evimden eşimden soğudum ve boşanmak istiyorum eşimden...bunları çekmemek için...daha ailesiyle muhatap olmamak adına...hayatımdan çıkmalarını istiyorum..eşimi seviyorum ama çekmek te istemiyorum...dul halde kimseyi çekmeden huzurla yaşamak istiyorum..
ne bilim canım ya benimki arkamda hep bişey dediği yok ta neden diyorum normal bir ilişki olmuyor...ben öyle laubali olmak zorunda değilim..ibret alsa ya şehitler oldu bir sürü..dua etse ya gül gibi gelini var.. dediklerimde ben depişmanım..sana kinim hiç bitmeyecek dedim kaynanaya..ama mecbur kaldım...istediğini yapsın,alttan almaktan bıktım..ezmelerine izin mi verseydim..psikolojim alt üst oldu..bayrama gitmicem yanlarına...Bizde eşımizle bırbırımizı sevıyoruz ben altlı üstlù oturuyorum bna yapılanları esıme anlatrdm ınanmazdı 8 senelık evlıym bızmkılerde baska cıns ınsanlar nerdn dùstm bılmyorum şımdı esım herseyı kendı görmeye basladi bna ınanmaya basladi ama bu çôzùm dgil benı onlardn uzaklastrmalı bızım aramzdada problem yok ama aılesı yuzndn hep kavga edıyoruz bu benı yıprattı bende resti cektım ya benı ya onları bakalım sòz verdi ınsallah sòzùnü tutar senın ıcınde hayrlısı olsun canım allah gònlùne gôre verşın ınsallah herşey dùzelır
Ezmelerıne ızın verme canım çünkù böylelerıne ıyılık yapsanda anlamaz ınan bende suan memleketımdym annemlerın yanında cok huzurluyum kaynanamlaqda bana surat yapıyolar anlamadgm bır sebepten bende bayramda hicbırının yüzünü görmek ıstemıyorum kac senelık evlısınızne bilim canım ya benimki arkamda hep bişey dediği yok ta neden diyorum normal bir ilişki olmuyor...ben öyle laubali olmak zorunda değilim..ibret alsa ya şehitler oldu bir sürü..dua etse ya gül gibi gelini var.. dediklerimde ben depişmanım..sana kinim hiç bitmeyecek dedim kaynanaya..ama mecbur kaldım...istediğini yapsın,alttan almaktan bıktım..ezmelerine izin mi verseydim..psikolojim alt üst oldu..bayrama gitmicem yanlarına...
Bôyle görumcelerı anlam veremıyorum benımkıde öyleydı 2 tane görumce var bırı evlı bırı bekar bekar olan cok fena ben evlendgmde bna dedı abım bna cok dùskün benı kıskanır dedı bellı bır süre gectı bna dedıkı sen geldın abım bna karısmıyo dedı hep senınle ılgılenıyo dedı ölürmùsùn öldùrürmüsùn yaAAyy ben de yazayim size benim de bir gorumcem var pek hoslanmam kendisinden benimle yasit esim de cook sever kendisini normaldir kardesi lafim olmadi hic bi zaman X asagi X yukari surekli esimin dilindedir dedim ya kardesi hakkidir her neyse bizim ki bi donem buna fazla ilgi gostermeye basladi gorumce hatun da simardii simardii kendini benimle bir tuttuu esim hic kiskanc bi insan deildir bana karsi ya da kiskancagi bi muhabbet olmadi ama bunun herseyine karisir bi gun muhabbet soyle aynen yaziyorum
ayy abim bugun benim uzerimi deistirme mi soyledi
hangi abin benimki mi dedim
eveet dedi agzini yaya yaya
aa o niye dedim
iste camasirim pantolonumun icinden belli oluyomus dedi bi simardi
ben kaldim durdugum yerde
abimin kiskancliklari bilirsin gerci nerden bileceksin ki adam bi tek beni kiskaniyo
dedi pis pis siritti
bi tek sen camasirin goruncek seyler giyiyosan demek ki dedim
hatun mor :) bunun gibi birsuru seyler ya abisi bitek onu kiskaniyomus abisi bitek onu seviyomuss hasbaam :)