Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Ben şimdi 8 haftalık hamileyim, söyledik işte kvlere falan herkese kv tutturdu ismini o koycakmış

kv: erkek olursa Kemal koycam rahmetli babacığımın adı. kızsa da nazan olacak süt annemin adı
eşim: daha 2 aylık çocuk bişey belli değil, belli olsun sonra bakarız
kv: yok yok isimleri hazır, ben bunlardan birini koyucam
eşim: biz daha isim bakmadık, olmadı iki isimli yaparız anne
kv: sen benim kalbimi isim yüzünden mi kırıyorsun, benim torunuma isim koymaya hakkım yok mu, ben o çocuğun adının kemal ya da nazan olmasını istiyorum vs vs tutturdu kadın krize girdi
ben: ben çocuğu doğurup size verecek emanetçi miyim, ne diye süt annenizin ismini kendi çocuğumuza koyuyoruz, kemali de koymicam nazanı da koymicam diye patladım, vurdum kapııy çıktım

zaten sinirliyim stresliyim hamileliğe alışamadım çocuğu benimseyemedim bi de kendisi doğuracakmış gibi emrivakiler yapıyo bana eve gidene kadar ağladım. eşim de bana haklısın falan dedi ama bozuldu biraz anladım yüzünden bana ne.
daha aklıma geldikçe yazarım yani bana ne ki kvnin süt annesinden?

Selam hamilelıgn hayırlı olsun canım allah kucagna almayı nasip etsin su isımlere nedn karisırlar bılmem bız çocuklarımızn ısımlerı kendımz koydu ne benım ailem ne onun ailesinı karıstırdk kımse agznı açamadlar .işte böyle problemler illa çıkıyor insallah dogumda böyle şeyler yasamassn

amin canım sağlıklı olsun başka bi isteğim yok bi gün ısınıyorum bi gün soğuyorum çocuğa, nası bi anne olucam Allah bilir insan bebeğinden soğur mu hiç
bence de ne karışıyolar yani bebek benim bebeğim onlara ne isminden, nazan ne allah aşkına 21.yüzyıldayız hiç sevmediğim bi isim halbuki erkek için olur diyebilirdim kv önden laf yollamış eltiyle oğlan olursa kemal istiyo kaynanan ona göre gelin hanım diye ben de dedim ki erkekse adını Mustafa Kemal koyarız o zaman sen de kaynana öyle söylersin. ama şimdi böyle tutturunca sırf onun dediği olmasın diye bu ismi koymak içimden gelmiyo halbuki başka erkek bebek ismi düşünmem bile çünkü 'bak geldiler lafıma' diye bilmiş bilmiş dolaşcak etrafta
iyiydik çok yakın zamana kadar ama geçen ay kavga ettik araya bayağı bi mesafe koydum

Kötü olun demem ama mesafeyi koruyabilırsen sendn mutlusu olamaz ne çok iyi ne kötü olcan bu arada çocuga gelınce daha yenı dıye alişamamsn canım onun hareketlerini bır hisşettn mi işte ozaman anlarsın sanırim beklenmedık zamanda hamile kaldn ondanda olabilır.

yok daha 2 aylık, bi kıpırtı hissedemedim doktor dedi en az 1-1.5 ay kadar daha hissedemeyebilirsin korkma diye. eşim benim üzüldüğümü görünce o da üzülüyor daha 2 hafta var eğer hiç istemiyorsan aldırabiliriz diyo gözlerinden acı okuyorum ama reddediyorum istemiyorum çocuğu ama doğurucam evladım o benim istesem de istemesem de.
ruh hallerim acayip, herkese sudan sebeplerle çıkışıyorum, eşime bi daha bana çocuk lafıyla gelirsen seni boşar kapının önüne koyarım al sana çocuk sen kalkıp bakıcaksın her gece diye bağırıp çağırıyorum, kafasına ne bulursam fırlatıyorum. sonra oturup hüngür hüngür ağlıyorum. iş için 2 yıllık avrupaya gitme durumum vardı, hamileliğimi öğrenince iptal ettiler başkasına verdiler bunu öğrenince yatak odasına kitledim kendimi eşime de defol bu evden diye bağırdım, Allahım noluyor bana normal mi bunlar

Allah yardmcn olsun sen bence ise sinırlenmisın şöyle dùşün hamile olmasanda sana gtmek nasıp deglmş vardır bundada bir hayır üzme kendını canım hamilelıklerım çok stresli gectı şımdi çocuklarımda çok sınırlıler

Kaç çocuğunuz var?

2 tane canım bırı 4.5 dıgerı 3 yasındılar ikısıde kız:)
bakalım benm bebeğim kız mı erkek mi merak ediyorum. ama hangisi olursa olsun başka çocuk yapabileceğimi sanmıyorum. eşim çok üsteliyodu çocuklarımız olsun 3 tane bile olsa bakarm 4 taneye de razıyım diyo ama her gün çemkiriyorum 1 taneye sen bakacaksın diye başka çocuk yok anca beni boşarsan olabilir başka çocuğun diye

Benimki de düğünden önce geldi, balayına çıkmayın ne gerek var bayram ağzı, boşverin napıcaksınız balayını falan dedi, geçiştirdim. gidecekseniz korunun ne kadar korunacaksınız bence hemen çocuk yapmayın yaşınız erken dedi.
ben de hiç korunmayacağız ki çok istiyoruz, hem balayı bebeği olur dedim, balayına gitmesek de hiç korunmayacağız dedim.
panikle etrafta koşuşturup kızına kocasına damadına falan konuşun bunlarla hemen çocuk yapacak bunlar diyodu en son ama sonrasını bilmiyorum ne dedi.
bi de düğünde suratı beş karış asıktı biri bakmazken. düğün bittikten sonra herkes gidince gözü doldu, arabaya binerken gitti canım oğlum gitti elden diye sitem ediyodu kayınpedere insanlarla konuşurken yapay neşe.... çoğunlukla bana sahte ilgi.. paparı yedi ya

Huzurum peki simdi nasilsin canim bitti mi mahkeme
Bayağı sıkıntı. Yasatmislar sana

Bende iki ay önce 16 haftalık ikizlerimi kaybettim. Doktora kaybetmek istemiyorum bebeklerimi diye ağlıyorum. Çok zor 5 yıl sonunda tüp bebekle hamile kalmıştım kaybediyoruz bebekleri diyince doktor dünya başıma yıkıldı. Ya erken doğum yapacaksın ya hayatın tehlikede seni kaybedebiliriz yada en basiti rahimi kaybedebilirsin dedi doktor. Eşim hayatı tehlikeyi duyunca hemen alın bebekleri dedi. Ben ölsemde çocuklarımı aldırmam diye yıkıyorum ortalığı. Kayınvalidem de vahhh ya rahimini kaybedersen ya rahimini alırlarsa diye söylendi. O günü o sözleri unutamıyorum ve ömrüm sonuna kadar da unutacağımı zannetmiyorum.

benim kayınvalidem de buna benzer birşey söylemişti. bizi damızlık koyun olarak görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…