- 18 Temmuz 2013
- 700
- 494
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.721
Bôyle görumcelerı anlam veremıyorum benımkıde öyleydı 2 tane görumce var bırı evlı bırı bekar bekar olan cok fena ben evlendgmde bna dedı abım bna cok dùskün benı kıskanır dedı bellı bır süre gectı bna dedıkı sen geldın abım bna karısmıyo dedı hep senınle ılgılenıyo dedı ölürmùsùn öldùrürmüsùn ya
Sevıyolar ben bısey alaym gıyeym görumcem abım görurse kızar sana dıyo cok kıskanc bır kocam var kaynanamda cok fesat ben kendıme bısey alaym begenmez ama gdıp aynısını evlı olan kızına alır anlamıyorum bna uzak allaha yakın olsunlaroda kendini seninle bir tutuyo demek ki soyleyim de karissin deseydin bi erkek tarafindan kisitlanmak hosuna gidiyosa tovbe tovbe :)n kiskanclikmidir bir yarismidir ben de bilmiyorum esim bana her ilgi gosterdigin de bi surat asmalar kucuk cocuk gibi aman karismiyorum aralarina ne onun dedigini ona nede digerinin dedigini digerine kotu ben olmayayim da havalansin dursun kendi kendine
Sevıyolar ben bısey alaym gıyeym görumcem abım görurse kızar sana dıyo cok kıskanc bır kocam var kaynanamda cok fesat ben kendıme bısey alaym begenmez ama gdıp aynısını evlı olan kızına alır anlamıyorum bna uzak allaha yakın olsunlar
Ben onlara uzak olmak ıstıyorum ama malesef altlı üstlüyüz esım söz verdı baska eve geccez ınsallah ya hepsı fesat kocam benı cok sevıyo onlarn yanındad bellı edıyo dahada kıskanıyolaraman aman arkadasim uzak dur sen aldigini da gosterme yedigini de deme esinle iyi ol valla hasir nesir olunca senin yuvan kotu olur
Ben onlara uzak olmak ıstıyorum ama malesef altlı üstlüyüz esım söz verdı baska eve geccez ınsallah ya hepsı fesat kocam benı cok sevıyo onlarn yanındad bellı edıyo dahada kıskanıyolar
10 aylık evliyimEzmelerıne ızın verme canım çünkù böylelerıne ıyılık yapsanda anlamaz ınan bende suan memleketımdym annemlerın yanında cok huzurluyum kaynanamlaqda bana surat yapıyolar anlamadgm bır sebepten bende bayramda hicbırının yüzünü görmek ıstemıyorum kac senelık evlısınız
Benimki de bana bazen bacım derkaynanam benle konuşurken ablam deyip durur nedenini anlamış değilim, ablam olduğunu sanıyo galibakaydirigubbakcemile3
Daha cok yenısınz ılk zamanlar zor oluyo cünkü farklı karakterde ınsanlar ama ınsallah bugünlerıde atlatcanz eşınızı sevıyosunuz hcbırseyı takmayn o sızın yanınızdayms zaten allah mutlulugunuzu daım etsın10 aylık evliyimkasımda evlendim haziranda oldu bunlar..ben 6 ayda evlendim eşimle..eşimden memnunum..
ah ah nasıl geçecek bilmiyorum kaynanama sana kinim hiç bitmeyecek dedim..çünkü sürekli eskileri açıp duruyo..laubali olmadığım için sızlanıyo..çok bunalıyorum..Daha cok yenısınz ılk zamanlar zor oluyo cünkü farklı karakterde ınsanlar ama ınsallah bugünlerıde atlatcanz eşınızı sevıyosunuz hcbırseyı takmayn o sızın yanınızdayms zaten allah mutlulugunuzu daım etsın
Cok sık görüsmeyn ozaman bunalmazsınz ınsallah hersey düzelırah ah nasıl geçecek bilmiyorum kaynanama sana kinim hiç bitmeyecek dedim..çünkü sürekli eskileri açıp duruyo..laubali olmadığım için sızlanıyo..çok bunalıyorum..
Ya su dogum maceraları bıtmez benım ılk dogumumda problem cıkardılar hıc unutamıyorum kaynanam bna hep sen cok kılo aldn deyıp duruyodu kızım 6 aylıktı kaynanam kapıdan gırer gırmez ay ben bu cocugu sevmıyodum sevmeye basladm dedgdı düsünün artk 2 tane kızım var sırf bunlarla muhattap olmamak ıcın baska eve cıkmadn 3.cocugu dùsünmüyorum bıktm usandmBenimkiler çok klişe
Doğum Yaptım eltim beni görmeye geldiğinde ay seherabdul sanki karnında bir tane daha var dedi siz düşünün Bendeki hali
Sonra çocuğu sürekli bu Kv me benziyor dedi sürekli kızımı bana soruyorlardı kime benziyor diye o atlayıp tıpkı Kv m e benziyor diyordu
Ha bir de birtek elleri ve Ayakları bana benziyormuş o da büyük olduğu için
Ooo daha birsürü şey varYa su dogum maceraları bıtmez benım ılk dogumumda problem cıkardılar hıc unutamıyorum kaynanam bna hep sen cok kılo aldn deyıp duruyodu kızım 6 aylıktı kaynanam kapıdan gırer gırmez ay ben bu cocugu sevmıyodum sevmeye basladm dedgdı düsünün artk 2 tane kızım var sırf bunlarla muhattap olmamak ıcın baska eve cıkmadn 3.cocugu dùsünmüyorum bıktm usandm
Benimkiler çok klişe
Doğum Yaptım eltim beni görmeye geldiğinde ay seherabdul sanki karnında bir tane daha var dedi siz düşünün Bendeki hali
Sonra çocuğu sürekli bu Kv me benziyor dedi sürekli kızımı bana soruyorlardı kime benziyor diye o atlayıp tıpkı Kv m e benziyor diyordu
Ha bir de birtek elleri ve Ayakları bana benziyormuş o da büyük olduğu için
Doğumdan çıkmışım Kızımın kalp atışları yavaşlamıştı kalbim ağzımda geçmiştiBuna çok güldüm. Bir arkadaşımın doğumuna gittiğimde de aynı cumleyle karşılaşmıştım. Orada da çok gülmüştüm. Demek ki genelde eller ayaklar benzetiliyor :)
Kıskançlık.. :)