Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Bôyle görumcelerı anlam veremıyorum benımkıde öyleydı 2 tane görumce var bırı evlı bırı bekar bekar olan cok fena ben evlendgmde bna dedı abım bna cok dùskün benı kıskanır dedı bellı bır süre gectı bna dedıkı sen geldın abım bna karısmıyo dedı hep senınle ılgılenıyo dedı ölürmùsùn öldùrürmüsùn ya

oda kendini seninle bir tutuyo demek ki soyleyim de karissin deseydin bi erkek tarafindan kisitlanmak hosuna gidiyosa tovbe tovbe :)n kiskanclikmidir bir yarismidir ben de bilmiyorum esim bana her ilgi gosterdigin de bi surat asmalar kucuk cocuk gibi aman karismiyorum aralarina ne onun dedigini ona nede digerinin dedigini digerine kotu ben olmayayim da havalansin dursun kendi kendine

oda kendini seninle bir tutuyo demek ki soyleyim de karissin deseydin bi erkek tarafindan kisitlanmak hosuna gidiyosa tovbe tovbe :)n kiskanclikmidir bir yarismidir ben de bilmiyorum esim bana her ilgi gosterdigin de bi surat asmalar kucuk cocuk gibi aman karismiyorum aralarina ne onun dedigini ona nede digerinin dedigini digerine kotu ben olmayayim da havalansin dursun kendi kendine
Sevıyolar ben bısey alaym gıyeym görumcem abım görurse kızar sana dıyo cok kıskanc bır kocam var kaynanamda cok fesat ben kendıme bısey alaym begenmez ama gdıp aynısını evlı olan kızına alır anlamıyorum bna uzak allaha yakın olsunlar

Sevıyolar ben bısey alaym gıyeym görumcem abım görurse kızar sana dıyo cok kıskanc bır kocam var kaynanamda cok fesat ben kendıme bısey alaym begenmez ama gdıp aynısını evlı olan kızına alır anlamıyorum bna uzak allaha yakın olsunlar

aman aman arkadasim uzak dur sen aldigini da gosterme yedigini de deme esinle iyi ol valla hasir nesir olunca senin yuvan kotu olur

aman aman arkadasim uzak dur sen aldigini da gosterme yedigini de deme esinle iyi ol valla hasir nesir olunca senin yuvan kotu olur
Ben onlara uzak olmak ıstıyorum ama malesef altlı üstlüyüz esım söz verdı baska eve geccez ınsallah ya hepsı fesat kocam benı cok sevıyo onlarn yanındad bellı edıyo dahada kıskanıyolar

Ben onlara uzak olmak ıstıyorum ama malesef altlı üstlüyüz esım söz verdı baska eve geccez ınsallah ya hepsı fesat kocam benı cok sevıyo onlarn yanındad bellı edıyo dahada kıskanıyolar

ooyy o daha kotu imis gunluk karsi karsiya geliyosunuz yani bilmem ne yapilirki evinizle olan herseyi anlatmayin ya da her soylediklerine yorum yapmayin gun olur carpitilip karsiniza cikar allah yardimciniz olsun bizimkiler uzakta ilk evlendigimiz de diger ogluyla konusup eve gelen misafirlerimi bile ogrenir esimi arayip birsuru borcunuz var ne diye misafir cagiriyo dediklerini bilirim

öyle cok zor kı böyle ınsanlar la ugrasmak bıktm allahtan tek ıstegm o evdn kurtulmak bız 3 katta dedemız orta katta kaynanamda zemın katta bna bırı gelsn bnden önce kapıya bakarlar kım gelıyo dıye bır okadarda meraklılar ben ne zaman memleketıme gelsen onlarda yedek anahtar var evıme grıyolar cıldırıyorum ozaman ıste haklı deglmym ama?

Ezmelerıne ızın verme canım çünkù böylelerıne ıyılık yapsanda anlamaz ınan bende suan memleketımdym annemlerın yanında cok huzurluyum kaynanamlaqda bana surat yapıyolar anlamadgm bır sebepten bende bayramda hicbırının yüzünü görmek ıstemıyorum kac senelık evlısınız
10 aylık evliyim :KK70: kasımda evlendim haziranda oldu bunlar..ben 6 ayda evlendim eşimle..eşimden memnunum..

10 aylık evliyim :KK70: kasımda evlendim haziranda oldu bunlar..ben 6 ayda evlendim eşimle..eşimden memnunum..
Daha cok yenısınz ılk zamanlar zor oluyo cünkü farklı karakterde ınsanlar ama ınsallah bugünlerıde atlatcanz eşınızı sevıyosunuz hcbırseyı takmayn o sızın yanınızdayms zaten allah mutlulugunuzu daım etsın

Daha cok yenısınz ılk zamanlar zor oluyo cünkü farklı karakterde ınsanlar ama ınsallah bugünlerıde atlatcanz eşınızı sevıyosunuz hcbırseyı takmayn o sızın yanınızdayms zaten allah mutlulugunuzu daım etsın
ah ah nasıl geçecek bilmiyorum kaynanama sana kinim hiç bitmeyecek dedim..çünkü sürekli eskileri açıp duruyo..laubali olmadığım için sızlanıyo..çok bunalıyorum..

benımde görümcem tam evimin taşındığı gun cok yakın olmayanbı karabalarının kına gecesıne gıtmek ıcın ısrar etmıs bana bende evım tasındıgı ıcın orda kalıcaktım o gece.ısrar tartısmaya dönmüştü sonra kayınalıdemı goturmek ıcın gıdıyormus da her dugune kınaya kendısı gotutuyormusta bız neden goturmuyormusuzda derkeeenn bu kez ben patlatmıştım bombayı ayy yeter bee dedım '' ben sizin müsamere mümessilinizmiyim'' diye kızoyle bakakalmıstı yuzume bı 15-20 snıye çözemedi lafımı altındada klamamak ıcın ugrastı ama çok geçti coktan abisini aramıştımm :)

Benimkiler çok klişe
Doğum Yaptım eltim beni görmeye geldiğinde ay seherabdul sanki karnında bir tane daha var dedi siz düşünün Bendeki hali
Sonra çocuğu sürekli bu Kv me benziyor dedi sürekli kızımı bana soruyorlardı kime benziyor diye o atlayıp tıpkı Kv m e benziyor diyordu
Ha bir de birtek elleri ve Ayakları bana benziyormuş o da büyük olduğu için :63:

Benimkiler çok klişe
Doğum Yaptım eltim beni görmeye geldiğinde ay seherabdul sanki karnında bir tane daha var dedi siz düşünün Bendeki hali
Sonra çocuğu sürekli bu Kv me benziyor dedi sürekli kızımı bana soruyorlardı kime benziyor diye o atlayıp tıpkı Kv m e benziyor diyordu
Ha bir de birtek elleri ve Ayakları bana benziyormuş o da büyük olduğu için :63:
Ya su dogum maceraları bıtmez benım ılk dogumumda problem cıkardılar hıc unutamıyorum kaynanam bna hep sen cok kılo aldn deyıp duruyodu kızım 6 aylıktı kaynanam kapıdan gırer gırmez ay ben bu cocugu sevmıyodum sevmeye basladm dedgdı düsünün artk 2 tane kızım var sırf bunlarla muhattap olmamak ıcın baska eve cıkmadn 3.cocugu dùsünmüyorum bıktm usandm

Ya su dogum maceraları bıtmez benım ılk dogumumda problem cıkardılar hıc unutamıyorum kaynanam bna hep sen cok kılo aldn deyıp duruyodu kızım 6 aylıktı kaynanam kapıdan gırer gırmez ay ben bu cocugu sevmıyodum sevmeye basladm dedgdı düsünün artk 2 tane kızım var sırf bunlarla muhattap olmamak ıcın baska eve cıkmadn 3.cocugu dùsünmüyorum bıktm usandm
Ooo daha birsürü şey var

Benimkiler çok klişe

Buna çok güldüm. Bir arkadaşımın doğumuna gittiğimde de aynı cumleyle karşılaşmıştım. Orada da çok gülmüştüm. Demek ki genelde eller ayaklar benzetiliyor :)
Kıskançlık.. :)

Buna çok güldüm. Bir arkadaşımın doğumuna gittiğimde de aynı cumleyle karşılaşmıştım. Orada da çok gülmüştüm. Demek ki genelde eller ayaklar benzetiliyor :)
Kıskançlık.. :)
Doğumdan çıkmışım Kızımın kalp atışları yavaşlamıştı kalbim ağzımda geçmişti
Insan geçmiş olsun fer Kapıdan girer girmez karnında bir tane daha var
Canım bunun elleri Ayakları sana benziyor büyük senin ki gibi
Vıyyyş :)

benim 3 tane görümce adayım var (sevgilinin kız kardeşleri işte :KK70:) neyse biz kamelyaya gidiyoduk sonra 3.görümceyle alakalı göndermeli espiriler yapıyolardı bende bildim için gülüyodum sonra 3.görümce adayı bana dönüp aynen şunu dedi ''nisa sen ne anladında gülüyosun?'' ben şok ya ne anlayım x o olay işte dedim ne olayı dedi ya anlattın ya geçen dedim sonra kardeşlerine döndü gülerek ben nisaya anlattım mı kızlar diye sordu bende onu dedikten hemen sonra 25 30 saniyede tane tane ve seri aynen şunları dedim:
geçen salı bu kamelyada komşu çocukları vardı bizde şu yandakinde oturuyoduk hatta komşu çocukları burda döner yiyip sonra dondurma yemişlerdi sonra sen anlatmıştın x senden yardım istedi sende ona yardım etmiştin bunu görüncede komşun oo senden hoşlanıyomu o demişlerdi anlattın olay buydu dedim tabi üçüde şok dondu kaldılar sonra ayy o gizemlerde bi alem ya ahaha dedi 3 numaralı aday ve konu kapandı :KK70:

Bide ben anlatiyim :KK70: geçenlerde yemeğe cagirdim balkonda oturuyorz durduk yerde hiç bisey yokken eviniz kocaman neyinize yetmiyo çocuk olunca oturma odasını iptal edersnz salonda oturursunuz 15 sene oturcaniz burda ben 1 göz odalı evde kaç kişi oturdm sanki biz bisey dedik ayrıca evimizde büyük degl syatak odamda beşiği koycak yerim bile yok salonumda masayı açınca salonu kapliyo o kadar küçük ve bunlarn bi evi daha var 3 odalı boşta onu isteriz diye korktu heralde konuşmaya başladı biz bisey demedk kadın olmayan eltime bi suru şey yapiyo smdiden sagolsn takıları hazır o evde obur oğlunun olcakms biz hep burda otrcakmsz onurunun de evlenmesine en az 10 yıl var daha küçük herşeyi ona yapcak bu gdsle eltim olmadan nefret ettm yanı :KK70:

Bir de benden olsun aslında çok var ama hafta sonuna itafen bunu paylasicam, eşim özel sektör çalışanı dolayısıyla tek tatil günü pazar. Bir akşam kayinvalidem ve gorumcemler bizdeyken hafta sonu değerlendirilmesiyle ilgili konu konuşuluyordu , gorumcemler c.tesi- pazar tatiller iki gunlugune bir yere gitme planı yapıyorlar ,biz de cumartesi de calistigimizdan bize de uygun olmadığını söylememiz uzerine abisine (eşime) sen ne zaman düzlüğe cikican yaa dedi ve o an benim için bitti, hem kendi anne babası var eşi var ve yeni evli abisine eşinin yanında böyle benzetmeyle durumu izah etmesi tarafımızdan hoş karşılanmadı ama onun umru değil.

X