- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.701
Yok artık daha sözlüyken ne mal olduğunu göstermiş kv aslında demek istemişki ben layık değilim öyle iyi davranılmalara baklavayı benim için elinle açsanda seni yine takdir etmem, ben buyum ciğerim 3kuruş etmez demek istemiş..... Allah bilir evlenince daha neler gösterir kv adayınız onun için onun için boşuna mesai harcama Allah yar ve yardımcın olsun canım amin
yaa canim malesef.. aslinda kotu birisi oldugunu dusunmuyorum ozunde cok iyi birisi ama oglunu asla ve asla paylasmaya tahammulu olmayan biri, hani oluru olsa cam kavanozda saklar :) yandik ki ne yandik
Böyle ınsanlara agznla kus tutsan yaranamazsn yapsanda kötüsün yapmasnda kötusün en ıyısı hic yapma kötù ol
aynen oyle canim ama bende kotu olamiyorum kiziyorum ediyorum, sonra unutuyorum yine bir sonraki hayal kirikligina kadar iyiyim
Yeni bir dialogumuzu paylasayim, ortak bir tanidiktan bahsediyoruz
Ben: Selinde cok iyi kiz cok seviyorum onu
KV: Hee o'da senin gibi cingöz
artik iyi anlamda mi dedi kotu anlamda mi bilmem bu arada cingöz biride degilim, sus pus oturmuyorum anne baba dede amca hala aileye karistim aileden biri gibi davranmaya calisiyorum herhalde bu yuzden demister baska birsey aklima gelmiyorda