- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 33
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.661
Canım boşuna demiyorlar 'görümce görmeyeyim seni ömrümce' diye vallahi.Ne şirret bi görümceymiş o öyle fesat biraz galiba kıskanıyo mu nedir seni?Ben de görümceyim ama ben abimin eşiyle asla bu şekilde konuşmam,konuşamam yani.Abimden dolayı ona ayrı bi saygı çerçevesinde sözlerime iki kat daha dikkat ederek konuşuyorum aman ağzımdan yanlış bir şey çıkmasın da huzursuzluk olmasın aralarında diye.Bence görümcen senden yüz buluyo böyle patavatsızca ağzına geleni söyleme cesareti buluyo kendinde.Yada belki yapısı mı öyle anlamadım vallahi ben de.Ama ben mesafeni koy derim canım sonra çok başın ağrır...bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
Canim gorumcen kiskancligindan oyle birsey soyleme geregi duymus bence hic uzulme hatta sevin guzel olanlari, iyi olanlari kiskanirlar gercekten cirkin olsaydin seni el ustunde tutarlardi hemde esin begenip almazdi. Benim gorumcemde buna benzer seyler yapmaya calisiyor ego tatmini yapiyor iste cunku kendi cirkin ve kompleksligörümcmdn ıncı evlemdgmzde abım cok yakısıklı cok yakısıklı der durur bı gün dügün fotograflarına bakıyo ue bombayı patlatıyo ablasına dıyokı able her güzele bır cırkın düserms dedı bu arada cırkın dedıgı kısı benım ben sok olduydum cok üzüldüydm
Yenı evlendgmzde esım bna para verdgnde bırsey aldgnda sen yokken abım bna alıyodu sen geldn sana alıyo dedı ya aslnda ona da alıyo ama cok kıskanc bırde bndn büyük oldugu ıcın heralde kıskanyo üzgünümCanim gorumcen kiskancligindan oyle birsey soyleme geregi duymus bence hic uzulme hatta sevin guzel olanlari, iyi olanlari kiskanirlar gercekten cirkin olsaydin seni el ustunde tutarlardi hemde esin begenip almazdi. Benim gorumcemde buna benzer seyler yapmaya calisiyor ego tatmini yapiyor iste cunku kendi cirkin ve kompleksli
Bu arada tebrık ederım allah bebegnı kucagna almayı nasıp etsın insallahCanim gorumcen kiskancligindan oyle birsey soyleme geregi duymus bence hic uzulme hatta sevin guzel olanlari, iyi olanlari kiskanirlar gercekten cirkin olsaydin seni el ustunde tutarlardi hemde esin begenip almazdi. Benim gorumcemde buna benzer seyler yapmaya calisiyor ego tatmini yapiyor iste cunku kendi cirkin ve kompleksli
Cok tesekkur ederum canim insallah. Sende var mi cocuk ? Gorumcende evde kalmislik komplekside olabilir ama bosver catlasinlar kiskanclarindan :)Bu arada tebrık ederım allah bebegnı kucagna almayı nasıp etsın insallah
Canim bu seferde uzun sure kalmaya gelirler daha cok sikilirsin bence ayni sehirde ama ayri semtler daha iyi altli ustlude cok ic ice oluyor tatsizliklar cikabilir en iyi farkli mahalle yada semtbisey danısmak ıstıyorum bız kv altlı üstlü oturuyoruz hatta dedem ve annanemzde var ben 8 senelık evlıym ama hc burda oturmak ıstemedm halen ôyle bız esımle karar aldk ınsallah önümüzdekı yaz baska sehıre tasınmak ıstıyorum zaten gurbetteydm 8 sene oldu gttgm yerede alsıyorum küslük olmasn ama mesafe olursa ıyı olur dıye düsünüyorum sızdn de yardm ıstiyorum sızce ayrı şehrlerde yasamak dahamı ıyı olur
Evet canım 4 ve 2.5 yaslarnda kızlarım varCok tesekkur ederum canim insallah. Sende var mi cocuk ? Gorumcende evde kalmislik komplekside olabilir ama bosver catlasinlar kiskanclarindan :)
kaynana problemi uzakta olunca bile devam ediyor benim ki öyle olmuştu. ama yakın oturmaktan çok daha iyidir tabikibisey danısmak ıstıyorum bız kv altlı üstlü oturuyoruz hatta dedem ve annanemzde var ben 8 senelık evlıym ama hc burda oturmak ıstemedm halen ôyle bız esımle karar aldk ınsallah önümüzdekı yaz baska sehıre tasınmak ıstıyorum zaten gurbetteydm 8 sene oldu gttgm yerede alsıyorum küslük olmasn ama mesafe olursa ıyı olur dıye düsünüyorum sızdn de yardm ıstiyorum sızce ayrı şehrlerde yasamak dahamı ıyı olur