Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Canım boşuna demiyorlar 'görümce görmeyeyim seni ömrümce' diye vallahi.Ne şirret bi görümceymiş o öyle fesat biraz galiba kıskanıyo mu nedir seni?Ben de görümceyim ama ben abimin eşiyle asla bu şekilde konuşmam,konuşamam yani.Abimden dolayı ona ayrı bi saygı çerçevesinde sözlerime iki kat daha dikkat ederek konuşuyorum aman ağzımdan yanlış bir şey çıkmasın da huzursuzluk olmasın aralarında diye.Bence görümcen senden yüz buluyo böyle patavatsızca ağzına geleni söyleme cesareti buluyo kendinde.Yada belki yapısı mı öyle anlamadım vallahi ben de.Ama ben mesafeni koy derim canım sonra çok başın ağrır...

Canim gorumcen kiskancligindan oyle birsey soyleme geregi duymus bence hic uzulme hatta sevin guzel olanlari, iyi olanlari kiskanirlar gercekten cirkin olsaydin seni el ustunde tutarlardi hemde esin begenip almazdi. Benim gorumcemde buna benzer seyler yapmaya calisiyor ego tatmini yapiyor iste cunku kendi cirkin ve kompleksli

Yenı evlendgmzde esım bna para verdgnde bırsey aldgnda sen yokken abım bna alıyodu sen geldn sana alıyo dedı ya aslnda ona da alıyo ama cok kıskanc bırde bndn büyük oldugu ıcın heralde kıskanyo üzgünüm

Bu arada tebrık ederım allah bebegnı kucagna almayı nasıp etsın insallah

bisey danısmak ıstıyorum bız kv altlı üstlü oturuyoruz hatta dedem ve annanemzde var ben 8 senelık evlıym ama hc burda oturmak ıstemedm halen ôyle bız esımle karar aldk ınsallah önümüzdekı yaz baska sehıre tasınmak ıstıyorum zaten gurbetteydm 8 sene oldu gttgm yerede alsıyorum küslük olmasn ama mesafe olursa ıyı olur dıye düsünüyorum sızdn de yardm ıstiyorum sızce ayrı şehrlerde yasamak dahamı ıyı olur

Canim bu seferde uzun sure kalmaya gelirler daha cok sikilirsin bence ayni sehirde ama ayri semtler daha iyi altli ustlude cok ic ice oluyor tatsizliklar cikabilir en iyi farkli mahalle yada semt

yok canım okadar gelemezler esımde bna hak verıyo zaten benım yanımda zaten gıtcegmz zaman da kavga cıkartrlar ben aynı semtte olmak ıstemıyorum laf sokmalarndn ayrımcılık yapmalarndn bktm usandm oyüzdn esımde herseyı farknda oda burda durmak ıstemıyo herşeyn hayrlısı

ya kusura bakmayn daha yenıym bır gırıyorum bır cıkıyorum daha yenı oldugum ıcın cevapları okuyamıyorum evet esım ılkzamanlar ınanmıyordu bna oda artk ınanıyo oda herseyn farknda yanı bız bu arada cok erkn evlendk o yüzdn erkn yıprandk ılk basta benımde hatalarm oldu cahllgmdn ama özür dılemesını bldm ama degstm onlar hep aynı kaldı halada aynılar altan alttan ıslerını halledıyolar esım dükkan actı kımsedn ne maddı ne manevı dstek vardı sadece benım aılem destek cıkıyo esımde artk olmucagnı anladı öyüzdn ınsallah gtcez burdan kurtulcm

kaynana problemi uzakta olunca bile devam ediyor benim ki öyle olmuştu. ama yakın oturmaktan çok daha iyidir tabiki

başlık Kayınvalide incileri ama benim yazacaklarım incileri ile ilgili değil ama ne yapayım kv ile ilgili en yakın zamanlı konu bu zira sırf derdimi dökmek için çok eski konulara yorum yazsam cevap veren olmuyo kendi kendime konuşuyorum belki bunda derdimi bi paylaşan olur bi kelime bişey söyleyen olur . kv çocuğuma bakıyor benim evimde yaklaşık 7 aydır bu gidişle evimde bişey kalmayacak kırılmadık ya anlamıyorum bu kadını beceriksiz mi sakar mı uğursuz mu bilerek mi yapıyor sadece kırdığı da değil cam porselen gibbi şeyleri çocuğun eline veriyor kaç kere verme dediğim halde daha bugün yatakta cam parçası buldum artık kafayı yiyecem.yüksek sesli tartışma da yaşadık tmm bidaha vermem dedi yerine yerleştirdiğim gün aksesuarları yine çocuğun eline verdi bende ogün hiç konuşmadım birde oğluna şikayet etmiş hem suçlu hem güçlü oğluda anlamıyor zaten birde onun yüzünden dayak yedim ama ikisinede hakkımı helal etmiyorum ya tek tesellim bu.kendi evimde istediğimi yapamıyorum ya kendi evi gibi istediğini değiştiriyo atıyo kafayı yiyecem bugünde çiçeği balkona çıkarmış birde balkondaki artık hangisi kırdıysa oğlu mu kendisimi bacağını kırdıkları masayı çıkaralım diyor deli olacam ya ne karışıyorsun bu kadar yüzsüz birini görmedim tabi bişey söyleyemiyeceğiz ya oğluna şikayet eder hemen.

ben düğün gecesi altınların erkek tarafında olmamasını söylemiştim,buna alınmış...teyzemler gelsin demiştim,zaten takı düğün gecesi gergin olunyo demi..ona rağmen geldi..torba getirmiş,,ben de geri çevirdim...bunu söyleyip duruyo..neyse dayımın dükkanında kasa vardı, oraya koydum.. demez miki sen altınları boşanmak için koydun oraya...emanetçi dükkanı orası dedi...ona sorcakmışım atınları napcağımı..daha ne laflar.. görümcem doldurmuş sanırım..

ayrıca görümcemin bebeğini ev kuranı okuttuğumda yatak odama deil de köşe takımımı koyduğum odada uyutmasını söyledim...ev kuranında herkes evi geziyordu.. zaten ona düğün gecesinden beri gıcığım..kocası ve kendisi eşimin babasnın aldığı bilezikleri taktılar bana..6 bilezikse 2 sini görümceve kocası utanmadan taktılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…