- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
en çok şu gerdek olayına maydonoz olmalarına sinir oluyorum
terbiyesizlik resmen özel hayata saldırı benim ki böyle şeyler yapmadı hakkını yemem
zaten düğün sabahı balayına gittik şehir dışına
1 hafta sonra döndük
,
aynen bende katılıyorum canım Allahtan bizimde hiç öyle şeylerimize karışmadılar zaten eşim dünyayı yıkardı kafalarına o ayrı da o konuda görmüş geçirmiş kadındır kayınvalidem nerde durmasını ii bilir,
heheh ii yapmışsınızkaydirigubbakcemile3siz hiç düğün takılarının erkek evinde kalınca bereketli olacağını duydunuzmu
anlatayım;
düğünde topladı bunlar takıları çantaya attılar.düğün bitti arabaya bindik verin bari paraları demi .yok vermediler.eşime dedim yürü annenlere gidiyoz.o paralar orda kalırsa benim gözüme uyku girmez.neyse gittik el öpme bahanesiyle.eşim çağırdı annesini başka odaya takıları versene dedi.aa demiş onlar bizde kalcak 1 gece bereket gelir oğlan evinde kalan takıya.adet böyle demiş.anne bırak adetide ver parayı demiş.vermiş neyse buda.takıları almaya geldiniz demi buraya demiş.terbiyesiz kadın getirtme o zaman bizi oraya.para senin olsaydı sana takarları parayı bize değil.nişan evresinde 1 tane bile adet duymadım.düğün gecesi konu para olunca adetleri çıktı ortaya.bendede inciler çok kızlar aklıma geldikçe yazarım.dünden beri taktım bu topiğe çok güldüm ama ...
komsularım vardı evde hemde
aksam eşim geldı dedım annen tel actı boyle boyle dedı dedım
seda yok bu kadar vıcdansız degıldır dedı bu kadar olamaz dedı
hemen komsuları cagırdım hemen
geldı 2 de cocuklarımın basına yemın ederım bızde duyduk
allah belanı versın allah evlat yuzu nasıp etmesın dedı annen dedıler
eşim cıktı gıttı bıdaha evıme adım atmıycaksın demıs mafoldumben
oof aman sınırlerım zıpladı mafoldumben
allahından bulsun kızlar ne dıyım
siz hiç düğün takılarının erkek evinde kalınca bereketli olacağını duydunuzmu
anlatayım;
düğünde topladı bunlar takıları çantaya attılar.düğün bitti arabaya bindik verin bari paraları demi .yok vermediler.eşime dedim yürü annenlere gidiyoz.o paralar orda kalırsa benim gözüme uyku girmez.neyse gittik el öpme bahanesiyle.eşim çağırdı annesini başka odaya takıları versene dedi.aa demiş onlar bizde kalcak 1 gece bereket gelir oğlan evinde kalan takıya.adet böyle demiş.anne bırak adetide ver parayı demiş.vermiş neyse buda.takıları almaya geldiniz demi buraya demiş.terbiyesiz kadın getirtme o zaman bizi oraya.para senin olsaydı sana takarları parayı bize değil.nişan evresinde 1 tane bile adet duymadım.düğün gecesi konu para olunca adetleri çıktı ortaya.bendede inciler çok kızlar aklıma geldikçe yazarım.dünden beri taktım bu topiğe çok güldüm ama ...
siz hiç düğün takılarının erkek evinde kalınca bereketli olacağını duydunuzmu
anlatayım;
bizim takı oldu annesi hemen apar topar gelin odasına çıkardı bizi
çantasından naylon torbayı çıkarıp üstümüzden ne var ne yok toplamaya basladı
doldurdu torbaya cantasına koydu
balayından döndük el öpmeye gittik paralar sayılıp demetlenmiş altınlar küçük büyük
diye ayrılmış getirdi önümüze görümceyle alın sayın demez mi
zaten saymışsın biz yokken biz daha neyine saycaz
çok sinir olmuştum insan biz gelince önümüzde sayar yada sanane hiç sayma öylece
koy bi yere dursun
ay alemsiniz vallah kızlar ne inçiler varmış
ah ah bu kaynanalrın eltilerin görümçelerin inçileri bitmez vallah
allah yardımcımız olsun be yawwwwww
ben de bir inçi dökem sizlere
3 senelik evliyim gıcık eltimle k.valide bana geldiler çay içiyoruz ordan burdan konuşurken
bana ikisi bir sen kocanla yatıyormusun dediler
güldüm yüzlerine o nasıl laf dedim siz koçalarınızla yatmıyormusunuz dedim
sonra k.valide yine tekrarladı kız sen kocanla yatmıyormusun dedi bende
pat diye yüzüne lafı yapıştırdım
sen beni oğluna ne diye aldın o zaman
yatakları acıp yatıyoruz ya dedim siz öyle yapmıyormusunuz deyince yüzleri kızardı
ikrar bacı burdaysa merak ettim onunkiler nereliymiş??
ayy Allah var benim düğünde altınlar bendeydi kayınvalidem ellemedi zaten kesem vardı eşiminkileride salondan ayrılırken içine doldurduk nikah gündüz olduğu için akşama yemek vardı önce kayınvalidemlere gittik altınlarımızı saydık kağıda yazdık yanımıza bile girmedi kayınvalidem görümcem vardı yanımızda balayına gidecektik altınlar onlarda kalacaktı görümcemde sakladığı yeri gösterdi bize balayından döndüğümde de hemen verdiler..
selam bende geldimm içimde dert olup kalan meşhur kayınpeder sözüyle başlıyayım dedimm
adamcağız her fırsatta tekrarlarr çünküüü
kızımın tırnağı acısa gelinlerimin kolu kopsa anca koşarım diyeeee
şimdi size soruyorum gelinler muhtaç olunca o kayınpedere bakmasa haklımıdırlar haksızmıdırlarrr
manyak karılar :roflol:
selam bende geldimm içimde dert olup kalan meşhur kayınpeder sözüyle başlıyayım dedimm
adamcağız her fırsatta tekrarlarr çünküüü
kızımın tırnağı acısa gelinlerimin kolu kopsa anca koşarım diyeeee
şimdi size soruyorum gelinler muhtaç olunca o kayınpedere bakmasa haklımıdırlar haksızmıdırlarrr