Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ohooo canım kız çok zenginmiş 20 dairesi varmış, ikrar oralarda bi yerde yazmıştı.
kaynana bu, boşa sıkar mı hiç aaaaa hafife almayınn bakim

gorumcenın lafına koptum ya

bende 6 senelik evliyim ve 5 yıl 9 ay beraber oturdum kaynanamla artık ayrıyız ama ne olaylarla ayrıldık artık görüşmüyor ve konuşmuyoruz ve 5 sene boyunca benim ne kadar çok istediğimi bile bile çocuk yapmayın ben istemiyorum dedi en son kavgamızdada sen bir çocuk bile yapamıyorsun tek oğlumdam bir torun göremedim diye ağzını geleni saymıştı

:roflol::roflol::roflol:

ya cidden bu sitede kayınvalide yada görumce yokmu yahuu :)))
ben görümceyim kıssss
ama görümcelik yapmam aman onlar mutlu olsunlarda yeter valla 2 tane yeğenim var Allah razı olsun yengem ikisinede mükemmel bakıyo ha çokmu ii abimlerin durumu çok ii annem desen ne zaman çağırsalar gider bakar yemeklerini yapar abimde yengemde çok dağınıklar pantolonu çıkarırlar salonda kalır toplamasan toplamazlar kendi evleri mutfak desen çarşamba pazarı ama ne yapalım laf söylesen neye yarar herkesin kendi hayatı ne annem ne ben bişey demeyiz annem tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyor yani karışmıyor onlar böyle mutlu oluyorsa.. yani hergün kadın tutsalar o kadar da durumları iyi yani..

ya arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı çok güldürdünüz beni..

ama üzülerek söylüyorum 3 yıllık evli ve kayınvalidesinden evliliğin 2. ayından itibaren hiiç bir şekile görüşmeyen küs biri olmama rağmen benim yaşadıklarıma yetişememişsiniz zemuszemus

eski anılarım canlandı gözümde..

ama birinciyi ayrı yatak kuran kaynana olark seçiyorum ben:))
ben olsam ikinci yatağı hiiç bozmaz eşimin yanına sokulurdum gamyoncuiremsu

canım ya kıyamam :1hug:

canım kayınvalidem de hala eski istediklerinden bahseder bana aa şunuda istemiştikya şu şöyleydi bu böyleydi diye, ben çok ii niyetliyim gülüp geçiyorum sadece...

ayy ne güzel topic olmuş böyle oku oku bitiremedim...heh okudum okudum geldim...
bizimki acaaiip kıskançtır eskiden aramız yoktu şimdi sallamıyorumda o yüzden aramız iyi...
biz daha 1,5 yıllık evliyiz eşim iki kardeş ama kaynanam eşime çok düşkün...
düşünün ben hamileyim oğluma lokum getir oğluma çay koy oğluma şunu getir geçer masanın baş köşesine bir tabak bile kaldırma o sofradan.birde tuvalete kaçma huyu başladı şimdi nerdee olursak olalım masa toplanacağı zaman vınn tuvalete kaçıyo masa toplanana kadarda çıkmıyo...ya yapsın ben ondan iş beklemiyorum tabiki yaşlı kadın ama insanın zoruna gidiyo...
biz gittiğimizde oğlunu odaya çeker şapur şupur senelerdir görmüyomuş gibi öper seslerini duyarım ben...artık gülüyorum yaa iki yaşında bebe muamelesi yapıyo...
eşime dedim senin gördüğün şu muameleyi ben 5 yaşımda görmedim laaa sütoğlanım dedim oda güler...
eskiden şikayet ederdim şimdi dalga geçerek söylüyorum elini gösteriyo bana çok kavga ettik zamanında ama şimdi yolunu buldum...aşkım diyorum yemekten sonra tuvalete kaçıcam haberin ola amaaan öylemi yaptı annem diyo...onlar farketmiyolar...
ohoo benim hikayem anlat anlat bitmez yazarım yine size...bide eşim nerede olursa olsun kaynanam hiiiiiiii analar neler doğuruyormuş aslan doğurmuşum aslaaaaaaannnn diye böyle sanki ağıt yakar gibi bağırır töbe yarabbimmm...bigün dayanamadım ooooooh ne güzel yapmışın ben aldım şindi tepe tepe kullanıyom dedim bida söylemiyo....
haa bide o bana öyle sürekli bişiler getir oğlum yesin oğlum diyoya o gidince bende kocama çekirdeği bile ayıklattırıp kendime yedirtiyorum ohhhh sefam olsun...

ayyy deli olacağım yuh yanii

allah ım koptum ya sabah sabah kaydirigubbakcemile

benden yeni bir inci daha
kayınvalidemlerde oturuyoruz tabi eşim yok konu evlilikten açıldı
benım kızlarım senın gıbımı aynı bana çekmişler
severek evlenmedıler kendılerı bulmadılar
namuslarıyla kısmetlerını bekledıler dedı
şok oldum benım eşimle severek evlenmem namussuzlukmus
onlar görücü usulü ile evlenınce sütten cıkmış akkaşık oldular
ah kaynanacıgım kızlarının yedıklerı haltları bı anlatsam sana kalpten gidersin ya neyse
büyüklük bende kalsın

ayyyyyyyyyyy koptum kıs sabah sabahhhhh süper bu yaa:roflol::roflol::roflol:

ayy canım ya siz ne kadar sabırlı insanlarsınız hepinize sonsuz saygı duyuyorum..

ama bu biraz fazla değil mi..resmen terbiyesizlik yapmış..
madem sende var bişey oğlunun ayıbı bulmasaymış..bunu göremeyecek kadar kör cahil oluyorlar ya..

çüş ya bu kadarda olmaz neyse o mnamıslı kızlarının kıymetini bilsinlülülülülülü

en çok şu gerdek olayına maydonoz olmalarına sinir oluyorum
terbiyesizlik resmen özel hayata saldırı benim ki böyle şeyler yapmadı hakkını yemem
zaten düğün sabahı balayına gittik şehir dışına
1 hafta sonra döndük

bayanlar gunaydin bende sizlere su incilerden anlatayimkaydirigubbakcemile3
gorumcem beni cokk kiskanir fiziki gorunum acisindan heryerde beni kiz onun gelin oldugunu sanirlar tanimadik insanlarr ..
benim fozolarim vitrimde var bir kac tane kisa pantolonlu felan bir gun bize geldi kocasiyla .vitrine bakti ben mutfaktayim hemen yanima geldi "yenge esim senin o kisa pantolnlu haline bakiyo suann CADIARZUbende dedimki bakilmasini istemesem oraya koymazdim baksin n olduki dedim :1shok:mors olduu akli sira benim utancami sandi kendide oyle tesetturlu degildir,,,
kaynanam onceleri cokk karisirdi ama simdi bikti daha bisey demiyoozemuszemusdinsizin hakkindan imansiz gelir derlerya asli var arkadaslar:ecrin_bebek:

kadına bak sen ya!!!!!! benimde annemın evlenmeme karsı cıktıgı seylerden bırı eşin degıl ama ailesi üzerindeki evi almak için alıyo senı dedi,bende inanmadım ama bazı dedıklerı cıktı ve suan bu konu acılacak mı dıye beklıyorum.... ailemlede barışıyorum bu arada kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…