ayy ne güzel topic olmuş böyle oku oku bitiremedim...heh okudum okudum geldim...
bizimki acaaiip kıskançtır eskiden aramız yoktu şimdi sallamıyorumda o yüzden aramız iyi...
biz daha 1,5 yıllık evliyiz eşim iki kardeş ama kaynanam eşime çok düşkün...
düşünün ben hamileyim oğluma lokum getir oğluma çay koy oğluma şunu getir geçer masanın baş köşesine bir tabak bile kaldırma o sofradan.birde tuvalete kaçma huyu başladı şimdi nerdee olursak olalım masa toplanacağı zaman vınn tuvalete kaçıyo masa toplanana kadarda çıkmıyo...ya yapsın ben ondan iş beklemiyorum tabiki yaşlı kadın ama insanın zoruna gidiyo...
biz gittiğimizde oğlunu odaya çeker şapur şupur senelerdir görmüyomuş gibi öper seslerini duyarım ben...artık gülüyorum yaa iki yaşında bebe muamelesi yapıyo...
eşime dedim senin gördüğün şu muameleyi ben 5 yaşımda görmedim laaa sütoğlanım dedim oda güler...
eskiden şikayet ederdim şimdi dalga geçerek söylüyorum elini gösteriyo bana çok kavga ettik zamanında ama şimdi yolunu buldum...aşkım diyorum yemekten sonra tuvalete kaçıcam haberin ola amaaan öylemi yaptı annem diyo...onlar farketmiyolar...
ohoo benim hikayem anlat anlat bitmez yazarım yine size...bide eşim nerede olursa olsun kaynanam hiiiiiiii analar neler doğuruyormuş aslan doğurmuşum aslaaaaaaannnn diye böyle sanki ağıt yakar gibi bağırır töbe yarabbimmm...bigün dayanamadım ooooooh ne güzel yapmışın ben aldım şindi tepe tepe kullanıyom dedim bida söylemiyo....
haa bide o bana öyle sürekli bişiler getir oğlum yesin oğlum diyoya o gidince bende kocama çekirdeği bile ayıklattırıp kendime yedirtiyorum ohhhh sefam olsun...