Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

anam, bacım evlerden ırakyasakkelime ya bu müteahhit çocuğun olayını anlarım hadi, o 1. dereceden muhattap, belli ki kendini garantiye almak istiyo(karı parası yiyen damgasıyla yaşamak pahasına) ama kaynanaya ne halt yemek düşüyo da gelin adayına, hem de istemeye gittiği akşam daireni oğlumun üstüne yapcaksın diyo, ben ona anlam veremiyorum. sen ne verdin oğluna; ipiyle kuşağı... ile başlayan bi atasözü vardır, ben bu kadar yazayım, anlayan anlarsırnaşık şey

bravo sana arkadasım alkisalkisalkis

yabancı ya tatlı gelmiştir
3 gün sonra karşılarında bacaklarını havaya dikip çay istediği zaman görürler...

:roflol::roflol::roflol::roflol:
oda Allah vergisi bacım anasından yine değil

iyi geceler hanımlar aman bu saatte topıkte bu trafık süper valla ılk kez denk gelıyorum buraya...

herkeste ayrı bi hikaye var..en iyi kaynana ölü kaynana ama maalesef benımkıde yaşıyo(((((

kızlaaaaaaar ay bütün sayfaları okuyamadım ama nedir bu kaynanaların derdi yahu.aaaaa evlendiriyolar oğullarını sonrada geline yapmadıkları kalmıyo.ayyyyyyyy evlendirmesinler oğullarını turşusunu kursunlar.benimki aklıma gelmiyo ama 7 aydır falan oğluna küs.e ne alakaysa banada küsmüş.benim küstrüklerinden bile haberim yoktu.hamile kaldım aramadı.ay nerdeyse doğurcam kadın aramıyo.bende hiiiiiiiiiiiiiiç takmıyom

sakamı bu ya.yuh dıyorum sadece

ama canımcım, bu olay nası oldu o arkadaşa biliyonmu da bi sor.
hadi bilmemneyin oğlu var görüşün denildi. çocuk 2. görüşmede kıza bunu dedi:)))
kız tabi ikinciden sora görüşmedi ama oğlanın anası 6-7 ay oldu hala telefon açıp kıza yalvarıyokaydirigubbakcemile3 erkeklerin kafası o kadar çalışmaz ki, anası öğretmiştir ona, bakma sen.

ahanda işte can alıcı ayrıntı, baştan desene sen bacımkaydirigubbakcemile3
anasına bak, oğlundan kaç durumu olmuşkaydirigubbakcemile3 ya da tam tersikaydirigubbakcemile3

kayınpederınınde masallahı varmıs canım

Benim yenge adayıda arası iyi olmayan eltisiyle yengeç burcu olmamdan dolayı
Ben yengeçler hakkında hiç iyi şeyler okumadım çok içten pazarlıklı olurlarmış falan dedi
O an yeni gelin olacak bayanda vardı ve bir sessizlik hakim oldu birden:1shok:

Ne yanii dünyada 12 burç 12 karakter mi var sadece
o kötü diye bendemi onun gibi olucam aynı burçlarız diye dedim..
Onlarda bu yeni gelin olanla başak burcu ayarlanmış gibinaniknanik

Bende başak burçlarıda birazcık hastalık hastası olurlar dedim bu yeni gellin olucak bayan ayy evet!! Ben öyleyim dedii..
Yenge hanımda yooo ben öyle değilim dedi kısık bir sesleesırnaşık şey
Yengeç burcu olduğum için sanki diğer eltisi gibi olacağım sanıyor herhalllkafamçokkarıştı
Hiç altta kalmam saygı çerçevesinde çok güzel konuşurum:dilcikar:
Daha pek tanımadığım birinin yanında bana öyle demesi koydu açıkçası kii beni 2 yıldır tanıyacaktıı ama o 2 yılla kalıcak uzun bir süre!!:umursamaz:

Sevgilimin annesi gözlerimin yeşil olduğunu bilir zemuszemus
ve çakır gözlü gelinime selam söyleyin dermiş:1hug:
Gelinlerine ne getirirse özkan al bunuda nile götür dermiş..delikafadulden
Çookk tatlı bir insan çookk:1hug:
2 gelini var ve birisinden hakkında bişey duymadım:1closedeyes:
Çok fazla tanımadan sahiplenildim inşallah ayrılmayız:Saruboceq:
Dünya hali bu sonuçta evlenenler bile boşanıyor,bizim daha en az 2 yılımız var

roseoire'nin eşine koptum zaten ben de :))

oğlum onu mu seviyon beni mi? onu :roflol::roflol::roflol:
yarın anneme okutcam düşüp bayılsın ne erkekler var memlekette :roflol:

nilsu senin yenge cosmus bacım lmaz: bence ondan uzak dur sen en iyisi evlenmeden seni mutsuz edecek

2 yıldır tanıyorum ve ilk defa böyle birşey duydum canım
Düşünmeden konuşmak derler ya öyle birşey herhaldee
Şuan görüşmüyorum ya,allah bilir neden gelmiyo,ne zaman gelicek diye soruyordur

Ama soğudum bir kere haa birde yeni hatırladım bana bir iki kez..
Canım bak farkında olmadan seni kırarsam söyle ben köyde büyüdüm
Çok düşünüp konuşamıyorum dedi..
Şakalarımı belki yanlış anlarsın falan demişti ama ne bileyim ben yaa:dilcikar:

hımmm o zaman belkide gercekten yaptıgı hatanın farkında bile değildir nilsu istersen al karsına söyle kırıldım bak sana falan de

hımmm o zaman belkide gercekten yaptıgı hatanın farkında bile değildir nilsu istersen al karsına söyle kırıldım bak sana falan de

Bşak şeylerde var ama yanlış anlaşılmasın diye söyleyemiyorum canım
Sonuçta burda sadece yorumlarından ve konularımdan tanınıyorum
Evet biliyorum çok alınganım ahadaa yengecin bir özelliğidelikafadulden

Bu ne yüzsüzlük yaa!!
Kınıyorum böyle aileleri peki ayşe'nin göz dikebilecekleri bir evi varmıymışCADIARZU
Hatta ayşe yapmayı kabul etmiş mi?
Ayşe diye biri bile yoktur belkii gözün korksunda evi oğluna ver diye yapmışlar..

Yazıkk kendii kızının evi olsa ne yapacak acaba kızım damadın üstüne mi
yap diyecek biliyosun bizde kadının üsütne ev olmaz mı diyecek:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…