- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
şimdi oğlunu iyi yere yamamak isteyen çok. ben de tekim babamın da çok şükür malı var. benden başka kardeş yok ya, sanki Allah korusun 2 gün sora bizimkiler ölcek mallar bana kalcak ya, bu yüzden bi ara alakasız insanlar annemle konuşmaya çalışmıştı. kendi akrabamız dahi yaptı bunu, anında anladım. hatta başka arkadaşlarımın da başına geldi. onunki de işletme okuyodu, kız mimarlık. kıza demişti ben işimi bırakırım sen çizersin ben müteahhitlik yaparım sermaye de var :roflol:
benim kayinvalidem ve gorumcem surekli esimi kastederek biz gelin almadik ki oglani gelin verdik derler. bende bi keresinde dayanamadim ohhh canima degsin dedimkaydirigubbakcemile3bir daha soylemedilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi tane de benden ayy gıcık oldum bak şimdi..
yakında nişanlanıcam.sevgılımın 2 erkek kardeşi daha var.bulgarıstanda calısıyorlar.kaynım kız arkadaşını getırdı tanışmaya.kız da hemen anne demiş yok babasıyla gezmiş fotograf cektırmış...hemen 2 gunde ortalığı sevgı kelebeğine dönüstürmüş..ben mesafelıyımdır..anne bıle demek istemem..benimki de senın ailen benım ailem ..daha mutlu nsıl olabılırler dıye benım aileme jest yapıyo.bana da annemlere daha samımı olamazsın benım ailemı hç sevmiyorsun anneni de al gıt dersın sen bana ilerde dıyo.kayınvalıdem de hemen yabancı kızı bagrına basmış benı sallamıyo..
anam, bacım evlerden ırakyasakkelime ya bu müteahhit çocuğun olayını anlarım hadi, o 1. dereceden muhattap, belli ki kendini garantiye almak istiyo(karı parası yiyen damgasıyla yaşamak pahasına) ama kaynanaya ne halt yemek düşüyo da gelin adayına, hem de istemeye gittiği akşam daireni oğlumun üstüne yapcaksın diyo, ben ona anlam veremiyorum. sen ne verdin oğluna; ipiyle kuşağı... ile başlayan bi atasözü vardır, ben bu kadar yazayım, anlayan anlarsırnaşık şey
sakamı bu ya.yuh dıyorum sadecebirgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti:çok üzgünüm:
sakamı bu ya.yuh dıyorum sadece
anam, bacım evlerden ırakyasakkelime ya bu müteahhit çocuğun olayını anlarım hadi, o 1. dereceden muhattap, belli ki kendini garantiye almak istiyo(karı parası yiyen damgasıyla yaşamak pahasına) ama kaynanaya ne halt yemek düşüyo da gelin adayına, hem de istemeye gittiği akşam daireni oğlumun üstüne yapcaksın diyo, ben ona anlam veremiyorum. sen ne verdin oğluna; ipiyle kuşağı... ile başlayan bi atasözü vardır, ben bu kadar yazayım, anlayan anlarsırnaşık şey
ama canımcım, bu olay nası oldu o arkadaşa biliyonmu da bi sor.
hadi bilmemneyin oğlu var görüşün denildi. çocuk 2. görüşmede kıza bunu dedi:)))
kız tabi ikinciden sora görüşmedi ama oğlanın anası 6-7 ay oldu hala telefon açıp kıza yalvarıyokaydirigubbakcemile3 erkeklerin kafası o kadar çalışmaz ki, anası öğretmiştir ona, bakma sen.
kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedılmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular
Biraz da +40 ablanızdan inciler dinleyin bakayım kaydirigubbakcemile3
Eşimle 30 yıl önce yeni evlendiğimizde ( sanırım birkaç günlük evliydik ) Eşim " anne bak ne güzel gözleri var değil mi ) Kayınvalidemin cevabı " senin gözlerinin nesi varmış oğlum "delikafadulden
Yine bir gün eşim annesinin yanınsa dizimde yatıyor .Kayınvalidem eşime sordu .
" oğlum onu mu çok seviyorsun beni mi " ve eşim cevap verdi " onu "delikafadulden
Ben o zaman çok utanmıştım , eşimin cevabını haketmişti ama sanırım eşim daha politik bir cevap verebilirdi. Yine bir gün kayınpeder çayımın çok güzel olduğunu söyledi .Kaynanam " o kadar çok çay koyarsam benim de çayım güzel olur dedi .delikafadulden
İşte ben bu hatalara asla düşmeyeceğim .Zamanın da gelin olduğumu ne hissettiğimi kesinlikle unutmayacağım sevgili kızlar.Daha anlatsam çok beter şeyler var ama bunlar komik olanlar.Allah rahmet etsin ben onu affettim Allah da affeder umarım .Şeniz
nilsu senin yenge cosmus bacımlmaz: bence ondan uzak dur sen en iyisi evlenmeden seni mutsuz edecek
hımmm o zaman belkide gercekten yaptıgı hatanın farkında bile değildir nilsu istersen al karsına söyle kırıldım bak sana falan de
ılk ıstemeye geldıklerınde balkonda oturuyoruz kadınlar ıste
bı ara benı tek yakaladı
senın 1 tane evın varmıs dedı
evet dedım
o evı oktayın uzerıne verceksın dedı
neden dedım
bızde kadının ustune ev olmaz dedı
sızın evler sızın uzerınıze ama ne alaka dedım
kusura bakma kımseye ev fılan veremem o ev benım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu
sonra dırek soyledıgı senı ıstemıyorum ben dedı
senın ıstemenle olmuyo bu ısler dedım :1closedeyes:
evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı
eşimle dugun salonuna aglayarak gırdık
dugun cd lerımı ızleyemıyorum:çok üzgünüm:
4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o
kayınvalıdemın en son gonderdıgı haber 24 haftalık hamıleyım bu arada
cocuga cok guvenmesın son nefesıme kadar ensesındeyım
:çok üzgünüm:
yazmakla anlatılmıyo ya :çok üzgünüm:
allahından bulsun ne dıyım:çok üzgünüm: