Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben sadece kaynanaların suclu oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar
eşlerde suçlu kaynanalar ogullarına güenmeseler bu kadar yapamaz
eşlerımız verıyor onlara bu haddi
yoksa kesınlıkle cesaret edemezler

Ne iyi demişsin canım helal olsun valla. Bizimkilerde benim cep telefonu faturamı açıp ne çok konuşmuşsun diyodu sanki kendileri ödüyolar! çalışıyorum ben oğulları bile ödemiyodu benim borcumu...

ben sadece kaynanaların suclu oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar
eşlerde suçlu kaynanalar ogullarına güenmeseler bu kadar yapamaz
eşlerımız verıyor onlara bu haddi
yoksa kesınlıkle cesaret edemezler

evet ya malesef haklısınvereliniortak

bende aynen evlılıkte sertımdır bıraz benneyaptımki
yaptıgın en ufak bı yanslıkta en ufak bı mutsuzlukta bosarım senı aslanım derımsengözlerimebaksanab
eşimde tamam abi der:roflol:

düğünün ertesi günü kalktık eşimle kahvaltımız yaptık oturuyoruz.eşim cep tel. nu açtı.görümcem sabahın 8 inde msj atmış.abii işin varmı bugün .benim ceketim arkadaşımda kalmış onu almam lazım ordan senle oraya gidebilirmiyiz..ee yuhhhh yanii kapat canım o telefonunu hemen dedim.kapattık telefonu.ne yapmaya çalışıyosunuz.beni salakmı sanıyosunuz.ceketsizmi kaldın mayısın 29 unda.eşimi oraya çekmeye çalıştığınız bariz bi şekilde belli.ne yapmaya çalışıyosunuz.gelde bunları unut gelde bunları sev şimdi.

Görümcemden bir inci;
evime kardeşimle nişanlısı geldi kapıdan girerken "ohhh mis gibi yemek kokuları geliyo abla ne yaptın yemeğe nasılda acıkmışız "dediler
görümcem o koca gözlerini belerterek
"burası otel mi be" dedi
dumur oldum resmen

ay çöplükmü:roflol::roflol:

kayınvalidem zaten sağolsunn işini gizliden halleder kendini kötü göstermez
bir kez kendim şahit olomuştum eltimin kıyafeti dar diye kendi laf söyleyemiyordu bi komşuya tembih etmişti sen söylede biraz çekiş diyee ben şok olmuştummm
demiştim anne ne söyliyceksen kendin söyle ama koskoca insan kıyafetine kendi karar verebilir diye ama nafile bana sen avukatmısın demiştiii
kadın işini biliyo ya kayınpederi salıyo üstümüze yada konu komşuyuu

senın eşinden yuz bulup yapıyolar canım eşin cok annecimafoldumben
evet canım malesef:gitme:
ben o kocayı varya paketler anasının kafasına patlatırım
senağlama mafoldumben :gitme:ah ahhhhhhhhhhhhhhh

yok canım n edenir buna ama ben diyemiyorumki.canım bizim babamız annemiz kaka onunki bulunmaz hint kumaşı ondan:mymeka:severek evlenince böyle oluyor işte.kendim istedim eşimi:tomato: klava:

AHH AHH hangısını anlatsamkı 3 yıllık evlılıyım ve bu zamana kadar ne yaptuysak esımle çabalayıp herseyden kısıp yaptık benım aılem yerı geldı yardım ettı ama onun aılesı hıcbısey yapmadı ama ben bu gune kadar bunu kesınlıkle agzıma aluıp konusmadım ve hıcbır sekılde bunu koz olarak kullanıp laf sokma seklınde bıle konusmadım neyse gecen gun kendı arabamızda gıdıyoruz kayınpeder ve kaynanamda var esım dedıkı ulasıma daha yakın bır yere tasınsak cok ıyı olur arabayla ıse gıdıp gelmek cok masraf oluyo bende esıme dedımkı '''2 askım valla cok ıyı olur arabayı satarız enazında o parayı bırıktıtırp eve gırerız yanı satlık ev alırız anlamında soledım, aa kayınpederım ne dedı bılıyomusunuz korkma kızım arabana bınmeyız sok oldum onun arkasında kaynananm sen buyugunu kucugunu bılmıyosun agzından cıkanı kulagın duymuyo lafın nereye gıdecegını bılmıyosun dedı agzım acık kaldı sadece sız yanlıs anlıyosunuz dıyebıldım arkasından esım ne oluyo sıze anne bu lafta ne var sımdı babamla sen bırden alevlendın hjemen konuyu baska yerlere cekme dedı, nasıl sınırlendım ama anlatamam kızlar, kaynanam bıze yardım etmeyısını kendıne gurur meselesı yapıyo her seferınde bunu cok kızgın bır sekılde bıze yansıtıyo sankı maddı olarak yardım edemeyesının suclusu bızmısız gıbı.... ama aklıma koydum bu hafta alıp karsıma konusam kayınvalıdemle...

neden eşinin güçüne gitmişki o lafına
eşin senin baban için öyle söyleyebiliyorda sen söylemişsin çokmu yani
kızdım şimdik offfffff kötükedihüso

oha ya densiz karı lafa bak

bende aynen evlılıkte sertımdır bıraz benneyaptımki
yaptıgın en ufak bı yanslıkta en ufak bı mutsuzlukta bosarım senı aslanım derımsengözlerimebaksanab
eşimde tamam abi der:roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkissüpersin ya.ilk başta gözünü korkutmak lazım ama eşim anası için vallaha 10 tane kadın olsa boşar hepsini.:mymeka:

neden eşinin güçüne gitmişki o lafına
eşin senin baban için öyle söyleyebiliyorda sen söylemişsin çokmu yani
kızdım şimdik offfffff kötükedihüso

o söyler o erkek onun anası kıymetli.benciller canım hepte öyle oldular halada devam ediyor.üzüntüden,stresten zehirli guatr çıktı.tedavi görüyorum.kaynım bile boş lafları takma ben biliyorum annemgili diyor ama benim eşim görmüyecek kadar kör.oda kaynım ayda 1 kez geliyor annesigile.

Konuyu Toplam 43 Kullanıcı okuyor. (31 Kayıtlı kullanıcı ve 12 Misafir)
yabangülüm, 2yengec, adaylaarda, alpim, bitte, cananisa, cnn54, cosmopoli, eccem, Huysuz, kardelen_78, mawro, nihal84, pirlanta_a, pofidi, pretty85, remedios, sevcan..., sevvalcik, sevvalk, slightness, Sumak, svda, ukla, xxyıldızxx, YARENIM_ben, YildizlarVeGece, YZN, zeynaa, özlem61-41, _sena_

aslında anneci olmazlarda
anaları karsılarına gecipte 1-2 damla göz yası döküp
1-2 kezde hıçkırınca dayanamıyolar

evet ya geçen annemlerin yazlığında 3 gün kaldık eşim kalmazdıda o kadar.görümcem kaynanama sen karışamazsın evi ayrı istedikleri kadar kalırlar demiş.kaynanamda eşime yetiştirmiş,ben size karışamazmışım ablan öyle söyledi demiş.gözleri dolmuş eşim söyledi.eşimde anne sen ablama karışamazsın ama bize karışırsın demiş.yani timsah gözyaşıyla kendine bağlıyor oğlunu iyice.

aslında anneci olmazlarda
anaları karsılarına gecipte 1-2 damla göz yası döküp
1-2 kezde hıçkırınca dayanamıyolar

Aynen böyle canım benimkide dinlemez ama kadın işini biliyo ağlıyo boynunu büküyo.. Eşim odadan çıkıncada kendini bi karartır bana... Delimi ne. Oğlunu oraya ben zorla götürüyorum annendir bilmem ne diye gene de yaranamıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…