- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.794
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
durun bi tane daha olay anlatayımmmmm
her ay kayınpederim borç sorma servisini arayıp telefon borcumuzu öğrenip bide eşime karın bu kadarlık telde konuşmuş diye rapor veriridi en sonunda dayanamayıp baba fatura ödiyceksen öğren ödemiyceksen bidaha karışıp bizim huzurumuzuda bozma dedimmm ve olaya son verdimmm
ben sadece kaynanaların suclu oldugunu düşünmüyorum arkadaşlar
eşlerde suçlu kaynanalar ogullarına güenmeseler bu kadar yapamaz
eşlerımız verıyor onlara bu haddi
yoksa kesınlıkle cesaret edemezler
ay niye korkuyorsunuz bu kadar eşine çok yüz vermişsin bence bana seninki gibi laf etse suratına tükürürdüm yemin billahhh hem benim babama diyecek hem kendi annesi ile şaka yapılınca ciddiye alıp birde üstüne kayınvalideyi görümceleri salacak tüü diyorum ona ama kusuruma bakma çok sinirlendimklava:
ay genelde kayınpeder aracı olur ama senin işin zor valla, kayınpederinde kaynana olmuş:1shok::1shok::1shok:
telefon benim telefonum konuşurum konuşmam diyesi geliyo insanın
bi de bu vardır demi, oğulları karısına hiç para harcamasın, gelin çöplükten beslensin istiyolar herhaldekaydirigubbakcemile3
ay genelde kayınpeder aracı olur ama senin işin zor valla, kayınpederinde kaynana olmuş:1shok::1shok::1shok:
telefon benim telefonum konuşurum konuşmam diyesi geliyo insanın
bi de bu vardır demi, oğulları karısına hiç para harcamasın, gelin çöplükten beslensin istiyolar herhaldekaydirigubbakcemile3
evet canım malesef:gitme:senın eşinden yuz bulup yapıyolar canım eşin cok annecimafoldumben
senağlama mafoldumben :gitme:ah ahhhhhhhhhhhhhhhben o kocayı varya paketler anasının kafasına patlatırım
ay niye korkuyorsunuz bu kadar eşine çok yüz vermişsin bence bana seninki gibi laf etse suratına tükürürdüm yemin billahhh hem benim babama diyecek hem kendi annesi ile şaka yapılınca ciddiye alıp birde üstüne kayınvalideyi görümceleri salacak tüü diyorum ona ama kusuruma bakma çok sinirlendimklava:
neden eşinin güçüne gitmişki o lafınavalla kızlar içimi çok acıtan bi hikayemi yazmak istiyorum.hala hatırladıkça ağlayasım gelir.bi gün eşim,görümcem kuaförden geliyoruz.tam kaynanamgilin apart.yaklaşmışsız karşıdan bi araba geliyor görümcem bana bu tarafa gel araba geliyor dedi.eşimde ona bişey olmaz babası namaz kılıyor dedi.neyse bende espiri ya seninde annen namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.tam apart.kapısındayız görümcem bana sende hiç bişeyden eksik kalmıyon dedi.eşim onun üstüne kıyamet kopardı gelme diyor bana,tabi küfürler ediyor.neyse arkalarından eve çıktım eşim kıyametler koparıyor benim anneme kimse öyle bişey diyemez diye.eşim işe gidiyor kaynanam iş olsun işte karına allaha ısmarladık demiyecenmi dedi.eşimde o haketmiyor dedi.(kaynanam eşimin tepkisini ölçmek için yaptı)eşim beni orada bıraktı 3 görümcem bide kaynanam ortalarına aldılar hepsi bir yandan laf söylüyor.büyük görümcem bırakın beni banyoya gidicem yoksa katil olacam dedi.neyse yapacak bişeyim yok hepsinden özür diledim.şu an bile gözlerim doldu.unutmam ömür boyu bunu.
Görümcemden bir inci;
evime kardeşimle nişanlısı geldi kapıdan girerken "ohhh mis gibi yemek kokuları geliyo abla ne yaptın yemeğe nasılda acıkmışız "dediler
görümcem o koca gözlerini belerterek
"burası otel mi be" dedi
dumur oldum resmen
bende aynen evlılıkte sertımdır bıraz benneyaptımki
yaptıgın en ufak bı yanslıkta en ufak bı mutsuzlukta bosarım senı aslanım derımsengözlerimebaksanab
eşimde tamam abi der:roflol:
neden eşinin güçüne gitmişki o lafına
eşin senin baban için öyle söyleyebiliyorda sen söylemişsin çokmu yani
kızdım şimdik offfffff kötükedihüso
KIZLAR BU ERKEKLER NİYE ANNECİ BU KADAR YAklava:
aslında anneci olmazlarda
anaları karsılarına gecipte 1-2 damla göz yası döküp
1-2 kezde hıçkırınca dayanamıyolar
aslında anneci olmazlarda
anaları karsılarına gecipte 1-2 damla göz yası döküp
1-2 kezde hıçkırınca dayanamıyolar