Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

allah bildiği yapsın.özür dilicek ne var şimdi bunda.o sana demiş sende ona iade etmişin.oda senden özür dileseydi o zaman.

Bizde tam 3 günlük evliyiz hani gidilir ya yemeğe kız annesine erkek annesine herneyse. Kayınvalidem çağırdı yemeğe tabi benim annemlerde geldi haliyle. Sonra saat 11 oldu annemler dediler biz artık kalkalım tam bende hazırlanıyorum kalkmaya kaynanam demezmi? siz burdasınız... Şok oldum. Neyse dedim otururuz kalkarız biraz saat 12 oldu hadi diyorum kalkmıyo benimki. Sonra kayınvalidem mutfağa gitti bende peşinden dedimki anne biz siz de her zaman kalırız ama bu gece kalmıyalım daha 3. gün nasıl kalırız ben utanıyorum kaynımdan(benden büyüktür bu arada) ve kayınpederimden dedim. Burdasınızzzzzzz.... Dedi ve koşa koşa kocamın yanına gitti bişeyler dedi. Sonra ben tekrar içeri girdim eşime kalkalım hadi dedim. Eşim demezmi annem bırakmıyo bugece burdayız ayyy kadın dört köşe oldu normalde yuvarlak... O gece sinirden sabaha kadar uyumadım ve uyutmadım hiç unutamam o geceyi. Ve ertesi öğlen evimize geldik ben dedim eşime annene böyle böyle dedim sallamadı şok oldu eşim bana da gelip burda kalın oğlum :çok üzgünüm: özledim sizi çok dedi... bu kadarını beklemezdim annemden dedi tabi biz yine salya sümük... Zaten 7 yıl bekledik birbirimize kavuşmak için bide 1 haftacık iznimiz vardı her allahın günü bize geldi ve misafir getirdi onlarda kalalım diye ısrar etti. Balayına gitmeyelim diye daha çeyizim serilirken hadi gözün aydın ilk misafirin benden günümü sende yapıcam dedi... Oğluyla yatmayım diye ne taklalar attı gıcık....

neden özür diledin anlamadım valla kocan delimine kendi deyince bişey olmuyoda sen deyincemi oluyo niye karşılık vermedin ? ayy valla bazen kızıyorum size kızlar ne diye yutuyorsunuz lafları..

ı

uzulme artık gecmıs gıtmıs

Sevindim canım, şahikanın dediği gibi kafana aleksandır tokadan başka bişey takma bebeğimkaydirigubbakcemile3
onların kaybı, süt kokulu misssss gibi bi bebeği koklamakltan mahrum kalcak olan onlarbuyrunnnnnnnnn

bi kezde kandil bende simit filan yaptım evde.kaynanamgil beni yemeğe çağırdılar.simitte götürdüm.pilav pişirmişler yanında tavuk.hani insan pasta filan pişirince kokusuna doyuyor.biraz tavuk yedim.görümcem bari pilavı bitir dedi.zorla bitirdim tavuk kaldı biraz.sonra eve geldim.eşim işten çıkışta direk kaynanama uğramadan eve gelmez.eşim oraya gitmiş ben bi daha yemeğe çağırmam,ben tavuk pişiriyorumda yabangülüm yemiyor demiş.eşim eve geldi sen nasıl bitirmezsin tabağını,bende bitirmedim ama yedim dedim.annem seni yemeğe çağırıyorda sen yemiyorsun,bitireceksin zorundasın dedi.bana 2 gün küstü eşim.

ayyy kal geldi vallaaa bana:mymeka:

ayyy ne gıcık bi durum ya, klasik, duygu sömürüsü, ben olsam bende uyuyamazdım valla, hatta saçlarım bile dökülebilirdi sabaha:mymeka:

allah bildiği yapsın.özür dilicek ne var şimdi bunda.o sana demiş sende ona iade etmişin.oda senden özür dileseydi o zaman.
canım onlar kendilerince doğruyu kabul ettilermi daha özür dilemezler..
neden özür diledin anlamadım valla kocan delimine kendi deyince bişey olmuyoda sen deyincemi oluyo niye karşılık vermedin ? ayy valla bazen kızıyorum size kızlar ne diye yutuyorsunuz lafları..

ne diyebilrimki.benim babam eğersiz kendi anneleri çok değerli ya ondan.canım laf söylediğim anda bittiğim andır benim.:gitme:bi nevi yutmak zorundayım yanimafoldumben

Sevindim canım, şahikanın dediği gibi kafana aleksandır tokadan başka bişey takma bebeğimkaydirigubbakcemile3
onların kaybı, süt kokulu misssss gibi bi bebeği koklamakltan mahrum kalcak olan onlarbuyrunnnnnnnnn

evet ortanca gorumcem dısında kımse göremeyecek bebegımı mafoldumben

çıldırmış olmalı....

senın eşinden yuz bulup yapıyolar canım eşin cok annecimafoldumben

ben o kocayı varya paketler anasının kafasına patlatırım

durun bi tane daha olay anlatayımmmmm

her ay kayınpederim borç sorma servisini arayıp telefon borcumuzu öğrenip bide eşime karın bu kadarlık telde konuşmuş diye rapor veriridi en sonunda dayanamayıp baba fatura ödiyceksen öğren ödemiyceksen bidaha karışıp bizim huzurumuzuda bozma dedimmm ve olaya son verdimmm

ay niye korkuyorsunuz bu kadar eşine çok yüz vermişsin bence bana seninki gibi laf etse suratına tükürürdüm yemin billahhh hem benim babama diyecek hem kendi annesi ile şaka yapılınca ciddiye alıp birde üstüne kayınvalideyi görümceleri salacak tüü diyorum ona ama kusuruma bakma çok sinirlendim klava:

:1shok::1shok:

ay genelde kayınpeder aracı olur ama senin işin zor valla, kayınpederinde kaynana olmuş:1shok::1shok::1shok:
telefon benim telefonum konuşurum konuşmam diyesi geliyo insanın
bi de bu vardır demi, oğulları karısına hiç para harcamasın, gelin çöplükten beslensin istiyolar herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…