-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.441
aaa ben anlaşılmaz yazdım heralde ben kayınvaldenize tepki vermiştim yoksa sizin içtiğinizi anladım
yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum merhaba
günaydınlar
babam rahmetli olduğu için ben evlenince annem yalnız kalmıştı 2 yıl yalnız yaşadı ve ben ısrarlarına dayanamayarak eşimi ikna edip annemin yanına taşındım. eşimle annemin arası süper. annem yaz aylarında memelkete anneanneme gider 1-2 ay kalır. hem kend ailesini görür hemde bizi başbaşa bırakır eşimle :) benim gıcık eltiyle annem arasındaki sinr bozucu diyaloglardan biri ;
elti _ teyzee sen bu sene köye gitmiyomusun
annem - yok daha belli değil ama gitmyei düşünmüyorum
elti_ prenses ile murat senle tartışmakta haksız değiller niye gitmiyosun onlarda yalnız kalsınlar
annem-kızım belki kimsem yok benim köyde burası benimde evim nereye gideyim ben
diyebilmiş sadece. öyle sinir oldum ki salağaa bak anneme resmen sen git köyüne diyor. gerizekalı kadın yaa ben gelmişim anamın evine sen geliyosun haftalarca kalıyosun kaldığın evin sahibini postalamaya mı bakıyosun. aslında bunu k. valideme sölcektim ama aramızda kalsın diye işte aramızda kalırmıydı onu bilemem eltime söylemek istemiyorum anneme söz verdim
hangi birini yazsamki neyse aklıma geldikçe ara ara yazarım
sevgili kaynanam hastayken sanarsızki ölüm döşeğinde yatıyo parmağını ufacık kesse 3 gün ah-vah deyip durur canı çok tatlı yani.Ama ben hasta olduğumda (ki kolay kolay da yok oram ağrıyo buram ağrıyo demem) hiiiiççç önemsemez hala onu getir bunu götür,yemek yap bikere demedi sen hastasın kızım git yat dinlen.yakınlarda grip oldum ağır geçirdim akşam ben koltuğa uzandım kaynanam eşim tv izliyoruz ama kolumu kaldırcak halim yok sırf eşimin yanında olabilmek için gittim orda uzandım,meyve getirde yiyelim dedi kaynanam o akdar çok sinirlendimki yav hastayım kıvranıyorum burda sen utanmadan hala benden hizmet bekliyorsun.bende eşime dedim aşkım benim hiç halim yok meyve getirde yeyin eşim hiç ikiletmedi bile kalktı mutfağa gitti kaynanam diyoki o nerden bilcek meyve getirmeyi yıkamayı bilmezki diyo lafa bak diyo ama kalkıpta yardıma gitmiyo,öğrensin dedim ben kimsenin hizmetçisi değilim eli ayağı tutuyo gitsin getirsin meyvesini dedim sustu bişey demedi.
sinir oldumya o dediğine ikide bir eşimden bişiler istiyorum aşkım su getir,ilacımı getir,canım şunu iistedi getir garibimde peşimde dönüyo öyle.oğlunun bana hizmet ettiğini görünce çatladı çatladı.ertesi günde kahvaltıda diyoki biz kocalarımızdan yardım,hizmet görmedik o halde 5 çocuk büyüttük.hiç halim yoktu karşılık vermeye sustumm
bu yaz eltimlerin bir tanesi kaynana hakkında konuşurken bana diğer eltinin benim kaynana hakkında ne diyorsa gidip ona söylediğini u belirtti , acaip gözümden düştü ben olan ları anlatıyordum ama kendisi o söylediklerime ne ekledi bilemem
ayy uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.o nası bi laf ya kimin aklına gelir ona üzülmek??? kaynanalığın son noktasıdelikafadulden
Benim de annem bana doğum yaptığında rahmetli babaannem beni görmüş...
Yazık oğlum emeklerine,yaşamaz bu çocuk demiş...lmaz:
:smiley-cool:
bi inci de benden olsun
biz kayınvaldemle aynı apartmanda oturuyoruz.kayınpeder vefat etmiş kaynımda o zmanlar evli değildi.eşimin doğum gününde evde hazırlık yaptım yemekler masa filan hediyelere zaten hazır güya o akşam başbaşa evimizde yicez ki genelde kayınvaldemde yeriz bizde olsa bile.anneciğimle de konuştum böyle böyle biz akşama başbaşa yicez ben yemek yapıcam filan diye merak etmesin yazık
neyse ben tam teşkilat hazır eşimi bekliyordum kapı çaldı eşim geldi.yemeğe oturmadan mumları da yaktım ki kapı yine çaldı.aklıma gelen ihtimal üzerine ki doğru ymuş mumları kaldırdım apar topar.annemle kaynım kapıdalar.annem içeri girip masaya geldi ve "oğlum garip kalmasın diye geldim" dedi.ben ilk şoku atlatamadan ikinci şok... yani biliyosun demişim sana ama yine duramıyosun.bi de biz yemeği yer gideriz çaya kalmayız demez mi.aa olur mu dedim madem geldiniz.çay da pasta kesme de hepsinde de beraberdik.mutfağa servis yapmaya gidince eşime dediğini duyuyorum "seni seviyor belli elleriyle pasta yapmış".bizimki de dört köşe oturuyo.ne o geceden hevesimi alabildim ne de sonraya hevesim kaldı. benim heveslerim böyle tüketildi.küçük oğlunu karısından koruyor annesi... napsın analık işte
biz 4 aylık evliyiz.
nişan alışverişine çıkmıştık eşim,ben,annem,kayınvalidem ve kuzenim.
sıra geldi iç çamaşırlarına, geceliklere
e bi yanımda kayınvalidem bi yanımda annem utançtan yerin diibine girdim,ne kadar düz,sade upuzun şey varsa onlara gitti elim
kayınvalidem demez mi:''gurban olduğum hacca mı gidiyonşöyle biraz açık seçik,dantellilerinden seç öyle değil mi dünürüm bak bende kendi çapımda kadınlık yapıyom ''
deyip oracıkta eteğini sıyırıp iç çamaşırını(alt) gösterdi.inanır mısınız mor ful dantel
vay be dedim,yaş geçmiş ama hala iş var demekki
eeee ne demişler kaynanamın kaynanası benim dostumdur