- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.461
koptum civcivim yaaababane seker biseye benziyor! sivesine falan bayildim özellikle
biz 4 aylık evliyiz.
nişan alışverişine çıkmıştık eşim,ben,annem,kayınvalidem ve kuzenim.
sıra geldi iç çamaşırlarına, geceliklere
e bi yanımda kayınvalidem bi yanımda annem utançtan yerin diibine girdim,ne kadar düz,sade upuzun şey varsa onlara gitti elim
kayınvalidem demez mi:''gurban olduğum hacca mı gidiyonşöyle biraz açık seçik,dantellilerinden seç öyle değil mi dünürüm bak bende kendi çapımda kadınlık yapıyom ''
deyip oracıkta eteğini sıyırıp iç çamaşırını(alt) gösterdi.inanır mısınız mor ful dantel
vay be dedim,yaş geçmiş ama hala iş var demekki
biz 4 aylık evliyiz.
nişan alışverişine çıkmıştık eşim,ben,annem,kayınvalidem ve kuzenim.
sıra geldi iç çamaşırlarına, geceliklere
e bi yanımda kayınvalidem bi yanımda annem utançtan yerin diibine girdim,ne kadar düz,sade upuzun şey varsa onlara gitti elim
kayınvalidem demez mi:''gurban olduğum hacca mı gidiyonşöyle biraz açık seçik,dantellilerinden seç öyle değil mi dünürüm bak bende kendi çapımda kadınlık yapıyom ''
deyip oracıkta eteğini sıyırıp iç çamaşırını(alt) gösterdi.inanır mısınız mor ful dantel
vay be dedim,yaş geçmiş ama hala iş var demekki
Ayy çok tatlı ya ,böyke kayınvalideyle sürekli geyik muhabbet ohhh
ayyy çok tatlı kayınvaliden varmışşş
bazı şeyleri gözardı ettiğimde,fazla detaylara girmediğimde iyidir
aynı gün nişan alışverişinde ucuza kaçmaya çalışması beni kızdırmıştı mesela.sizi güldürmek için komik tarafını anlattım
herkeste dert keder bi ton zira
bazı eksikliklere kör olunca mutlu oluyor insan
geçen bayramdan kalma birşey anlatayım bari
bayram öncesi gene kayınvalidemlerde kalıyoruz.
çok fazla torun istiyorlar evlendiğimizden beri ama ben tınlamıyorum tabiri caizse.
akşam oldu,yatacağız.kayınvalidem sağolsun ben wc deyken yatağımızı sermiş,
anne ne zahmet ettin ne gerek vardı,ben yaparım sağolasın muhabbetinden sonra pat diye demez mi.
''bak bi işiniz olursa yapın haaaa,çekinmeyin.biz uyuruz uyuruz!''
ben dondum kaldım tabi
yan odada kulağı kabarık,çıt sesine odamıza patur kütür dalan babaannemiz(en son eşimle sabah cilveleşmesi yaparken daldı olrdan biliyorumeşimi öksürüyor sanmış ),banyonun bitişiğindeki odada kayınvalidem ve kayınbabamın odası :111:
teklif etmesi her halukarda kötü tabide,yukarıdaki şartlar göz önünde bulundurulunca daha da kötü
''anne olur mu öyle şey,hem ben regliyim zaten''
''tüüühhh gene mi oldun!''
güler misin ağlar mısını an be an yaşadım
$aka gibiler ya
ben bu şakayı her gidişimde yaşıyorum: )))))
süper bir kayınvalidem ve babaannem var
Allah sabir versin canim, olcak o kadar da yaslilik diyelim