Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

koptum civcivim yaaa babane seker biseye benziyor! sivesine falan bayildim özellikle

benim aklıma geldikçe hala gülüyorum tatlıkedim
babaannemiz gerçekten çok şekerdir,çok severiz: ))
kayınvalideme sürekli laf sokar
sağolsun eltim ve beni ezdirmez hiç

Benden de bir inci olsun. Kaynanam iyi hoştur ama aldığı yaptığı şeyleri hem övmeyi hemde kullanıyor musun giyiyor musun demeye bayılır kendini de çok över zaten. Evme gelir bir yumurta ayracını bile elne alır kullanıyor musun der aman ne güzel ev yaptık der durur işte. Geçen akşam oturmaya gittik. Bana da verdiği sabahlıklı gecelikler, şortlu takımlar vardı. Bana diyor ki ben onları sana aldım ama hiç giymiyorsun
Anne dedim giyiyorum neden giymeyeyimdaha öncede dedin bunu giyiyorum dedim. Kayınbiraderde yurtdışnda oradan da bir kızla evlendi geçen sene birkaç günlüğüne geldiler burada da yemek verdik ona da vermiş öylr takım. İşte oğlum diyor ki yıkayıp yıkayıp giyiyormuş. Yahu bir kere kayınbiraderim bunları giyiyor diye demez biliyorum özel kıyafetler bunlar, kendisi sorduysa yuhh derim çocuğa sorulur mu. Neyse bende giyiyorum dedim ama kayınpederim de yanımızda yanii. Yok ben dedim giymezsen getir dedim. En sonunda kayınpederim olmasa dicektim ki anne bir gün giyeyim geleyim size görürsün üzerimde rahat edersin dicektim sanki günlük kıyaffette bana giymiyorsun diyor yaa.. Bir de kazak vardı üzerimde boynum açıkta kalmışta verdiği fularlardan taksaumışımda ki hiç açık değildi o kazağa fular olmazdı bizim sekreterlerdenn öyle şeyler takan yok burada. Yaa dedim akıl edememşim pardon ama yıldırıyor yanii bu konuda bir gün alıcam götürücem herşeyi.

bir kayınavlide incisi de benden henüz evlenmedik, gelin evime çeyizimiz, mobilyalarımız yerleştirildi. Kayınvalidem benim çeyizime, aldığımız mobilyalara hiçbir yorum vb yapmazken benim kızım olsa ona neler neler alırdım dedi.. Ailemin, benim aldığım hiçbir şeye güzel demeyen kadına bak.. Kızı olsa neler neler alırmış...

Ayy çok tatlı ya ,böyke kayınvalideyle sürekli geyik muhabbet ohhh

ayyy çok tatlı kayınvaliden varmışşş

ayyy çok tatlı kayınvaliden varmışşş

bazı şeyleri gözardı ettiğimde,fazla detaylara girmediğimde iyidir

aynı gün nişan alışverişinde ucuza kaçmaya çalışması beni kızdırmıştı mesela.sizi güldürmek için komik tarafını anlattım
herkeste dert keder bi ton zira
bazı eksikliklere kör olunca mutlu oluyor insan

öyle tabi canımm. mükemmel insan yok hayatta herkesin kusurları var. ama dediğin gibi bazı şeylerede takılmamak gerekirr

kızlar ben artık cok takmaya baslamıstım kafaya ama burada yazılanları okuyunca benden de beterleri varmıs cok sinirime dokunuyo artık. ilk zamanlar görmezden duymazdan geliyordum ama devam ediyor benimde gitgide gözüme batıyor her lafı. ben kv gercekten cok severdim ama kendini çok soguttu. altlı üstlü oturuyoruz yıpranıyorum. susuyorum cevap vermiyorum geçistiriyorum. esimede hiç birsey sölemem. söylesem degişecek birsey olmayacak. onun elinde olan birsey yok zaten. ne diyecegimi bilemiyorum ben hazırcevap biri degilim zaten. dilimin ucuna geliyo kelimeler yutuyorum. ben kötü olurum saygısız olurum terbiyesiz olurum esimin tarafına rezil olurum yani. küslük olur gider pasa pasa ben özür dilemek zorunda kalırım. bunları düşünüyorum ya sabır diyorum buraya yazıp biraz desarj olayım dedim var mı benim gibi

"ben ellerimi mutfakta hemen lavabonun yanındaki havluyla kurularım, böylece su damlaları yere akmaz"

aferin sana ne mutlu

kayınvalidecim eltimin arkasından bana:
'''bulaşık makinasına hepsini yıkadıda koydu görsen'''
niye koyuyoki koymasın kurulayıp dolaba kaldırsın ozaman hayret

geçen bayramdan kalma birşey anlatayım bari

bayram öncesi gene kayınvalidemlerde kalıyoruz.

çok fazla torun istiyorlar evlendiğimizden beri ama ben tınlamıyorum tabiri caizse.

akşam oldu,yatacağız.kayınvalidem sağolsun ben wc deyken yatağımızı sermiş,

anne ne zahmet ettin ne gerek vardı,ben yaparım sağolasın muhabbetinden sonra pat diye demez mi.

''bak bi işiniz olursa yapın haaaa,çekinmeyin.biz uyuruz uyuruz!''

ben dondum kaldım tabi

yan odada kulağı kabarık,çıt sesine odamıza patur kütür dalan babaannemiz(en son eşimle sabah cilveleşmesi yaparken daldı olrdan biliyorum eşimi öksürüyor sanmış ),banyonun bitişiğindeki odada kayınvalidem ve kayınbabamın odası :111:

teklif etmesi her halukarda kötü tabide,yukarıdaki şartlar göz önünde bulundurulunca daha da kötü

''anne olur mu öyle şey,hem ben regliyim zaten''

''tüüühhh gene mi oldun!''

güler misin ağlar mısını an be an yaşadım

Ahh ah allah ellere vermis iyi gelini ( ben kotuymusum hay allahim yaa). Bir de oglu bulunmaz hint kumasi yaa kimleri bulmus da oglu begenmemis sanki simdi iyisinimi almisda. Avukatlar doktorlar ogretmenler dururken eve katkisi olmayan beni ne diye almisda falan fallan. Aman nur alem nur olsakda yaranilmaz onlar ne yapar ne eder bulur guzel guzel incileri bize dokturmek icin. Ama oh olsun oglu beni secti yaa kaynana konus dur oglun artik benim :)

kaynanamdan inciler...(eşimle ikimize söylüyor telefonda ben duymuyorum sanıyor)
siz ne zaman adam olcanız...
siz beni yanınıza yakıştırmıyosunuz....
ne biçim insanlarsınız...
en sonunda da Allah belanızı versin....(selamın kavlen)
sebebi de açıklıyayım... benim arkadasımın abisinin düğünü vardı oraya ben gittim o niye gelmemiş... o insanları tanımaz bile.hem eşim istemedi gelmesini ben annemlerle gittim.. başka şehirdeydi düğün....
düşünsenize kadın bela okuyo bize ya........

$aka gibiler ya

Civciv arkadasımız bebîş ve kv konusunu açınca aklıma geldi
Benim anlatacağım sempatik komik bir andı.
Esim kv ile konuşuyor hoparlör açık. Esimin teyzesi beni rüyasında görmüş
Kv hamile mi diye sormuştur diyor. Eşim de evet dedi güldü.
E oğlum var dseydin ya diyor
Eşim e yok ki anne diyor
Kv var var diyor
Esim yok diyor
Kv aa nasıl yok safahat hamile senin haberin yok biz senden saklıyoruz diyor ama çok komik
Eşim gülüyor ben çatlayacağım tutuyorum kendimi
Teli kapatıyor kopuyoruz ikimiz de
Yazık istiyorlar ya ben de bir ara çok bıkmıştım bu muhabbetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…