Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

selam kızlar ben ilk kez geliyorum bu topiğe:kedi:
nasıl kaçmış gözümden burası konu süper:lepi:
nursunazcım gidiyormusun:a015:

kız inan bana.ben salaktan olsa olsa anne olur kaynana olamaz.ben etrafımdaki insanlarla bile uğraşmam ki,kaldım gelinle uğraşıcam.

yok yoookk. o oğlan bi evlensin 180 derece dönüyonuz sizzzz. melaike oluyo canavarrr inanmam işte :umursamaz:-tatlicadiarzu-

ha bi olay hatırladım anlatayım kızlar..

ayy benim özcanımı kızlar arardı telefonla
kızlar onun peşini hiç bırakmazdı
onun kendine sevgili arayacak zamanı hiç kalmazdı bile vallaaaaa
aslan oğlum benimmmm diye bi de övünür
görümcem de üstüne derki
ha suraya bi kız gelirdi izmirden misafir
eşimi görmüş vurulmuş ev tlfonunu bulmuş buluşup çıkmak istemiş
ha işte eşimi taaa yurt dışından bi kız varmış o da cok aramış..
Ya biz artık evlenmişiz ne diye anlatır durur ki salk şeyler nolucaq
kafasız işte

kızlar alemsiniz oku oku bitmiyor kaydirigubbakcemile3
herkezde ne maceralar varmış:kedi:
hepimizde trajikomik hikayeler varmış demekkidelikafadulden

kaydirigubbakcemile2 senemcik senin kaynananla görümcene özel olarak uyuz kaptım ne densizmiş onlar yaa alla alaaa

cok ayıp ya artık gecmiş bitmiş adam evlenmiş farkında değiller mi ki? ya da evlilik onlar için ne ifade eder

biz eşimle evlenirken bile hiç birbirimize birsey sormadık ne ben ne de o merak etmedik hiç sevmem zaten öyle seyleri kimsenin gecmişi beni ilgilendirmez öğrensem üzülürüm ya sık sık aklıma gelir rahatsız olurum herhalde

ben geriden geliyom ksra bakmayın.. kırmızılı yer dikkatimi çekti. bacım o eskidenmiş. şimdi oğlunu iyi yere yamamak isteyen çok. ben de tekim babamın da çok şükür malı var. benden başka kardeş yok ya, sanki Allah korusun 2 gün sora bizimkiler ölcek mallar bana kalcak ya, bu yüzden bi ara alakasız insanlar annemle konuşmaya çalışmıştı. kendi akrabamız dahi yaptı bunu, anında anladım. hatta başka arkadaşlarımın da başına geldi. onunki de işletme okuyodu, kız mimarlık. kıza demişti ben işimi bırakırım sen çizersin ben müteahhitlik yaparım sermaye de var :roflol: o yüzden herkes dengiyle diyorum artık. eski filmlerdeki biri iyi biri kötü ekonomik durumda olan geyikleri yemezler, çünkü artık herkes çıkarcı, aşk bile.

cok ayıp ya artık gecmiş bitmiş adam evlenmiş farkında değiller mi ki? ya da evlilik onlar için ne ifade eder

görümcem için evlilik benim anladıgım kadarıyla su,
bize yalnız gelip eniştesiz yani 1 ay kalmak kaynansında 1 ay kalmak
adam taa istanbulda yalnız basına 1 ay 2 ay naaapaarr hiç merak etmez mi insan yahuu..
özlemez mi hiç kocasını ? ya kocası onu özlemez mi?
nasıl bir yaratık türüdür 3 yıl oldu hala anlamyamadm

2 kez görümceme yatıya gittik bilerek odası kpanmayan odayı hazırlar bize
ha sabah da daha biz uyurken girdi odaya çünkü gördüm tam o anda da eşim
kolu molu sırtımda uyuyoss ne işi varsa bizim odada pok.. arıyo herhalde
neyse gördü ya iyi oldulülülülülülü

ayyyyy bak neden uyuz oldugum ortaya cıktı CADIARZU
biz kayınvalideme senede 1 giderdik 1 hafta kendisi antalyadadır ve her gittiğimizde salona yatak hazırlar ama salonun kapısı kapanmaz ve camı asla olmadı !!!
veee kendisi salonun kapısının önüne yorgan atardı üstüne yatardı neymiş cok sıcakmıs uyuyamazmıs!!!
bu yetmezmiş gibi kayınpederimide tam banyonun karsısındaki odaya yatırır kapısınıda acık bırakırdı
anlatırken bile cok kötü oldum ya benneyaptımki

bi tane de benden ayy gıcık oldum bak şimdi..
yakında nişanlanıcam.sevgılımın 2 erkek kardeşi daha var.bulgarıstanda calısıyorlar.kaynım kız arkadaşını getırdı tanışmaya.kız da hemen anne demiş yok babasıyla gezmiş fotograf cektırmış...hemen 2 gunde ortalığı sevgı kelebeğine dönüstürmüş..ben mesafelıyımdır..anne bıle demek istemem..benimki de senın ailen benım ailem ..daha mutlu nsıl olabılırler dıye benım aileme jest yapıyo.bana da annemlere daha samımı olamazsın benım ailemı hç sevmiyorsun anneni de al gıt dersın sen bana ilerde dıyo.kayınvalıdem de hemen yabancı kızı bagrına basmış benı sallamıyo..

ikrar bacı burdaysa merak ettim onunkiler nereliymiş??

kızlar oku oku bitmiyo ayol başım döndü ben gündüzden 26 ıncı sayfada bırakmıştım coşmuş burası vallahi başım döndü okuycam hepsini diye :bbo: ne çok kk gelinleri ne çok dertliymiş:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…