Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

konyalı bayanlar ogullarına çok duskun oluyor neden acaba?

herşeyleri kıymetli anam onların
oğul da evlenene kadar evde angarya işlere koşar ırgat muamelesi görür, evlenince kıymete biner. kendi akrabasından kız alsa bile yapar gene kaynanalığını bunlar. hemşolar affedin

Ben ısterım aslında eltımde buraya benımle ılĞılı duşüncelrını yazsada ben okusam benımkılerıde o okusa cunku bıızm onunla konuŞma problemmız var

Son düzenleyen: Moderatör:
benim iki kzım var Allah başıslarsa.oğlum yok.sanırım kaynana olamıcam için olmadı.ben bi salak.banane,gelin naparsa yapsın,gezsin tozsun,gençliğini yaşasın.oğlum ANAM dese bana yeter.hayırlısı.bi oğlum olursa konyanın kaynana modelini yıkmış olucam.

yab bak bumuynaicim benim de bikaç sene önce bi kuzenim evlendiydi ama direkt kuzen deil uzaktan. kız da tahsilli mühendis kocası da okuldan tanışıp evlendiler. evlendikleri günün ertesi günü kuralları yıkıp balayına gitcekler :) kimse merak etmiyo anası babası, uzaktan gelen amcası evde dört dönüyo. haber bekliyomuş haber alıp öle gitcekmiş neymişş olmuşmuş muu olmamış mııı:)) kız tarafıyız bi de düşün :)) kız 25 yaşında ahahaha artık yengelerden biri duruma müdahalae etti de gittiler evlerine :)))
çok ii yapmışın müstehak yaa. bu kahvaltı adeti çok pis ister istemez aklına geliyo.. kaydirigubbakcemile3

bacım ben her kaynana topikinde diyorum erkek anaları ders alın diye. senden umudum yok çünkü sen de konyalıymışın, yine de Allah doğru yoldan ayırmasın diyorum :)))))))

ha bi de ben bekarım emmmmmmmmmeee bende bi babanne var hepinize yüz basar. anama yaptı yengeme yaptı enişteme yaptı amcamın kızı büyüdü ona yaptı ben büyüdüm şimdi bana yapıyo sanki trun değil gelinizz.. ama el kızının kızıyız ne de olsa değğğmiii laelaelaelaelaesenelerdir bu karıyı çekiyom ben de, artık evlenirken antrenmanlı evlencem ben.sositososito savulun kaynanalarrrr

hıÇ boşuna yazıyoz zaten bu topike kaynanalar girmez kıslarrr....
benim kaynana derki
aa ben de ne karısıp duruyom sanki size bende manyak mıyım neyim sussam olmaz mı sanki diye bunları sesli söyler..valla gece maceralarımızı da soracak utanmasa kadın onlar hakkında da yorum yapacak ama ..onları soramıyo

aboooww ne kadar şanslıymışsım yahu
ben düğünün ertesi günü annemi kahve içmeye çağırmıştım öğlen akşamada babamlarla fln mangala gittiydik ordanda balayına zemuszemus
maşallah diyin kısçeler

hahhhaaa:) benim de anneannem ööledir, el oğlunun kızıyım ama damatlarına da laf söletmez hiç aslındaCADIARZU kadın doğuştan kaynanatör,naparsınsositososito
hele küçük teyzeme yaptıkları var yaaa, ağzınla kuş tutsa yaranamaz teyzem annesine, her geldiğinde burnundan getirir kadıncağızın,yazık yaa:çok üzgünüm:

bacım ben her kaynana topikinde diyorum erkek anaları ders alın diye. senden umudum yok çünkü sen de konyalıymışın, yine de Allah doğru yoldan ayırmasın diyorum :)))))))
kız inan bana.ben salaktan olsa olsa anne olur kaynana olamaz.ben etrafımdaki insanlarla bile uğraşmam ki,kaldım gelinle uğraşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…