- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
konyalı bayanlar ogullarına çok duskun oluyor neden acaba?
ya cidden bu sitede kayınvalide yada görumce yokmu yahuu :)))
benim görümce üye buraya.şu yazdıklarımı görse kıyamet kopar herhalde.AMAAAAAN ANLATMA ANLATMA.PATLAYIM MI AYOL
yandım yandımmmmmmmİTİRAF EDİYORUM BEN S ENIN GÖRUMCENIM :)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
yandım yandımmmmmmm
zaten ne geldiyse bu sigara yüzünden geldi başımaBİ KOLİ SIGARA İÇSEN AKLAYAMZSIN KENDINI SEN GEL BAKEM BI KENARA SÖYLE SENNN:tomato:
Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık
benim iki kzım var Allah başıslarsa.oğlum yok.sanırım kaynana olamıcam için olmadı.ben bi salak.banane,gelin naparsa yapsın,gezsin tozsun,gençliğini yaşasın.oğlum ANAM dese bana yeter.hayırlısı.bi oğlum olursa konyanın kaynana modelini yıkmış olucam.
ha bi de ben bekarım emmmmmmmmmeee bende bi babanne var hepinize yüz basar. anama yaptı yengeme yaptı enişteme yaptı amcamın kızı büyüdü ona yaptı ben büyüdüm şimdi bana yapıyo sanki trun değil gelinizz.. ama el kızının kızıyız ne de olsa değğğmiii laelaelaelaelaesenelerdir bu karıyı çekiyom ben de, artık evlenirken antrenmanlı evlencem ben.sositososito savulun kaynanalarrrr
kız inan bana.ben salaktan olsa olsa anne olur kaynana olamaz.ben etrafımdaki insanlarla bile uğraşmam ki,kaldım gelinle uğraşıcam.bacım ben her kaynana topikinde diyorum erkek anaları ders alın diye. senden umudum yok çünkü sen de konyalıymışın, yine de Allah doğru yoldan ayırmasın diyorum :)))))))