- 29 Mayıs 2011
- 222
- 3
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.941
taze bı ıncıRegl bu ay bıraz gec oldum 1 hafta gecdı bıde son zamanlarda kılo almaya basladım gobusum yokdu normlade gobusumde cıkdı neyse kaynanma cıkdım bısey demeye mısafır vardı hosgeldınız dedım kız sen kılo almısın dedı hemen kaynanmda atladı hamıledır belkı ben boyle kaldım yooo oyle bısey nerden cıkdı dedım baksan gobusun cıkdı kıloda almaya basladın dedı bızde komsu ıle konsumaya devam edıoruz evet dedım son gunlerde acayıp yemek yıyorum ıkı pantalonumu patlattım sorma deıdm hala kadın hamıleısn dıyor ben yok deılım dedıkce o hala hamılesın gorumcemde ruyamda ben gordum demezmı benım ruyalar bos cıkmaz bende gordum dedım ıcmdende her gorulen ruya cıksaydı bu zmana kadar zengın olmsudum deıdm hala hamıleısn damgasını yapıstırmıorlarmı en sonunda dayanamdım anne ben bısey yaparken sen benım yanımdamıydın yada sen eve kameramı koydurtunda bızım ne zman bısye yaptımızımı takıp edıorsunda haberımzı yok soylede bılelım dedım ses yok tıp oynadı benle
çok iyi demişsin canım..oh olsun bunlara ..hemen hamile damgası vırmaya bayılı bunlar zaten...sizene kardeşim sizene....
görümcelerimle kardeş gibiyiz.biri benle yaşıt evli diğeri 2 yaş küçük yeni evlendi.hiçbir sorunumuz olmadı çok geçim ehli kızlar ikisi de çok seviyorum.geçen yaşıtım olan görümcem seni gelin olarak görmüyom dedi arkadaş olarak görüyürum dedi.kendimi hiç yabancı/garip vs. hissetmedim o evde.Allah razı olsun inş.hep böyle giderrrr
Ya kaynanası kendisine yarısı kullanılmış göz kalemi hediye eden, şu bi milyoncularda satılan parlak desenli çin malı patiklerden hediye eden, eğer halı almayı erteleyecekseniz benim kömürlükte duran 10 sene önce kullandığım kilimleri veriyim de serin diyen biri daha var mı? Ve bunlar normal mi? Kadın iyi niyetli, safça düşünüyor mu demem lazıııım, yoksa bu kadın bana hiç değer vermiyor, benle kafa buluyor diye mi düşünmem lazım bilemedim.:26:Ben mütevazi oldukça bu beni herşeyi yer mi sanıyor nedir? Biraz egomu konuşturmalıyım sanırım
okuyunca yazdıklarınızı cok uzuldum ve bı kez daha sukrettım
bızde altlı ustlu oturuyoruz hamıleyım su aralar zor gecıyor
sabah kahvaltımı ogle yemegımı aksam yemegımı hep hazırlıyor sagolsun
kendı kızı gıbı bakıyor Allah razı olsun
şuan 1 aylık hamileyim. pazartesi kayınvalidem geliyor iki çocuğuyla. on gün kalcaklar yaklaşık. sonra kayın peder gelcek oda bi on gün kalcak. ben evde çok iş yapamıyorum zaten bel ağrım çok oluyor genelde dinlenmeye çalışıyorum. 20 gün kalcaklar yani. bende rahat edemicemi düşünüyorum. eşime de söyledim. oda alınıyor. ya ben ne yapcam off
Çocukları küçük anladığım kadarıyla; genç bir kayınvaliden var yani.
Belki de yardıma geliyordur.
şuan 1 aylık hamileyim. pazartesi kayınvalidem geliyor iki çocuğuyla. on gün kalcaklar yaklaşık. sonra kayın peder gelcek oda bi on gün kalcak. ben evde çok iş yapamıyorum zaten bel ağrım çok oluyor genelde dinlenmeye çalışıyorum. 20 gün kalcaklar yani. bende rahat edemicemi düşünüyorum. eşime de söyledim. oda alınıyor. ya ben ne yapcam off
unutma ki herşeyden önce bebeğin gelir ona göre hareket et bence
yatman gerektiği zamanda git yat
yatarım yatmasına da ben eve misafir geldiği zaman rahat olamıyorum hayırlısı bakalım
yatarım yatmasına da ben eve misafir geldiği zaman rahat olamıyorum hayırlısı bakalım
canım artık geleceklermiş zaten haberde vermişler yapabileceğin birşey kalmamış
tabii düşündüğün birşey varsa paylaş bizimle
ama geldiklerinde tek yapabileceğin dinlenmek hatta doktor bolbol dinlen dedi diyebilirsin
zaten ilk 3 ay tehlikeli unutma
teşekkürler canım. beni anlarlar inşallah.
kızlar bende kaynana bır deıl 2 tane
kaynana bı assa sokakta onun anasıda ust katımda oturuyor
zaten anası kendınden beter
allah bı cene vermıs gerısını......... yanı
neler neler var anlatılacakta bana en koyanlardan bırı dogum yapmısım sezaryen oldum annem yok rahmetlık. babamın sımdıkı esı gelıp kaldı yanımda hem hatanede hemde ewde sona kaynanam 2. hafta cektı ttıle gıttı kımse yok yanımda
anasıda bana kustu bu surede way efendım nıe ona cıkmamısım bı sorup sorusturmamısım halını. ulan ayaga kalkamıyorum kenıdıs kızım yemegın asın warmı demıyoda bınada calısan ustalara yemekler caylar yapıyo .daha ne ıncıler allahım bı uzaklasabılsem ama mumkun gozumuoo...