Kızlar merhaba..Ben şuan da 6 aylık evliyim.K.validem oldukça kibar anlayışlı tam bi osmanlı kadını.Benim bile aklıma gelemeyen incelikleri o düşünür.Allah ondan razı olsun.Neyse asıl konu şu bu benim 2.evliliğim.İlk eşimin annesi olan zat-ı muhterem şahıs, Kaynanalığın Kitabını yazan yüce şahsiyet,ulu insan,
topiğinizi görünce o geldi aklıma .Tabiki akabinde eski eltilerim..Zamanınızı harcamadan kısaca anlatmak isterim...Yaptıklarını sıralıyorum:
-Ben İst.da evlendiğim halde 6 ay sonra köye çağrılarak maceraya başladıkkkkk.....
-Eve sebze almaz her lazım olduğunda tarladan toplatır,
-Eve tüp almaz temmuz ayında bile balkonda soba yanar yemek üstünde pişirilir...
-2 katlı evin mermerden olan merdivenleri gelin tarafından(yani ben) günde 3 kere yıkanır ama o ulu insan özellikle çamurlu ayaklarla girer.Sonrada işin ne temizle der
-Misafir geldiğinde gelin yerin dibine sokulur çıkarılır..
-Oğlunun yanında "kızım yavrum allah rızası için 1 bardak su verirmisin" diyen kadın oğlu gidince "Allahın cezası git bana su getir" der
-VS.VS.VS....bU uzar gider...Kafanızı şişirmek istemem....
-Eltilerimi yazamıyorum o kadar çokki yaptıkları...
SONUÇ:Ben bunları 2 sene çektim.Sonunda evde bi kazan kaldırıp Lale DeVRİNE son verip onların çöküş dönemine girmelerini sağlayınca rahat ettim.Tabi artık ben benden geçtiğim içinde ayrıldık bitti..Sadece şunu öğrendim KİM HANGİ DİLDEN ALIYORSA ÖYLE DAVRANACAKSINIZ...Çok afedersiniz ama utanarak söylüyorum yeri geldiğinde çirkefleşmek bile gerekiyor..