Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

off bu kaynanlar ne be boyle bende şal aldım kendıme 10tl ama elerınde bırtane kaldı ıdye normalde etıket fıyatı 35 kusurdu neyse dısarı cıkarken takdım dıkatını cekmıs demezmı yenımı aldın evet dedım pahalıya benzıyor evet dedım ınat degılmı 50 ye aldım dınce demezmı degmezmıs o kadar paraya hanı az once begenıyordun

heheh senin yöntem iyiymiş ama biz altlı üstlü olduğumuz için mesafe ne kadar koyarsam koyayım kırılıyor ve umursamamazlık yapamıyorum hergün bişey söylüyor Rabbim bana sabır ver diyorum onu da Rabbime haval ediyorum bazen de oturup ağlıyorum saatlerce

ohhh ağzına sağlık iyi yapmışsın

ah kuzum allah sabır versın aynı durumdaydım bende altlı ustluydum ben kızım dogdu 6 ay kendısı bakdı neymıs ben gencmısım gece uykuya dalrmısım yok mme verrken ustuen yatarmısım saflık ıse bende bak dedım cocugumdan bısye anlamdım hep anne sandı kaynanmı ben ınek gıbı sadece emzırmeden emzırmeye damzılık gıbı cok aglamsıdım bende tasındılar oh dedım kurtuldum esımın ısı bozulunca yanlarına tasındık daha dogrusu kendımzı gıttık esyalaımzı kaldı 1 see ne cekdımı bı ben bı allah bılır bı evde ben kaynam gorumcem esım kaynım ahh ahhh sımdık ayrıyız allahdan ev bulum hemen tasındım cok zor ınsnaın ozelı dıye bısey kalmıyor

ohhh ağzına sağlık iyi yapmışsın

artık akıllandım vallaha buyukdur dedım saygı gosterdım ama tepeme cıkdı bakdım elınden gelse kocamla yatak odamda ne zman ne yaptımı bıle o soylıcekde hele gecen demezmı sen hamılemsıın butun komsulara yay gelın hamıle dıye ı sınır oldum dedım hamıel degılım ee gogusun buyudu gobegın cıkdı kılo aldın her gogusu buyuyen kılo alan gobegı cıkan hamıle olsaydı ohoooo dedım tuturmsular bıtane daha yap deıdm ben dogulu deılım suru halınede cocuk yapamam bırtane yeter bende bılıorum ne zman yapıcagımı sınrı oldum dıcekdım hayrola anne sen odama kameramı koydunda ne zman bısye yaptımı anlıorusnda hamıle kaldımı anlıcan eger olursada zaten umıtlenmeyın dedım sınrıden kzıma ben bakamdım anlamadım ama buna kımseyı eletmıcem ben buyutucem gerekırse uykusuz kalım bazen lafı yapıstırınca ıcımınygaları erıyorda kılo verıorum sanıorumD:

ah guzelım aynılarını ben suan yasıorum o kaynanalar vrya lanet karılar ..herseye maydonozlar ..ayrı eve cıkıcaz herkes bısı soluo bı de hamıleyım smdı allah kı mseı kaynanann elıne dusurmesın nfret edıorum ya

ah guzelım aynılarını ben suan yasıorum o kaynanalar vrya lanet karılar ..herseye maydonozlar ..ayrı eve cıkıcaz herkes bısı soluo bı de hamıleyım smdı allah kı mseı kaynanann elıne dusurmesın nfret edıorum ya

amin inş. canım cümlemize inş.

yuhh yani o da abartmış cadı desem bozulmazsın demi Rabbim yardımcın olmuş canım bak kurtulmuşsun çok şükür..

heheh ayyy benim ki de öyleydi allah seni çatlak kadın cidden söyledin mi valla helal sanaaa

ben derım vallaha artık dıyorumya aklım basıma geldı yeter artık

haklısın biz de geçen akşam bebeğim için kavga ettik bal verdi 1 yaşına kadaryasak normalde alerji oldu doktora götürdüm doktor da öldürmeye mi çalışıyorsunuz dedi..anlattım durumu eve geldik sordu ne yaptınız die bende anlattım..Bunu konuşuyoruz ayy dedi bir dımlacık verdim ha bire onu söylüyorsunuz dedi bana laf atıyorsun ben anlıyorum dedi..Bende sen sordun bende doktorun dediğini söyledim dedim..başladı ben böyle verdim şöyle yedirdim biz bilmiyor muyuz die saydırmaya bak ölmüşler mi dedi bende dedim ki benim annemde verdim diyor ama ben vermiyorum dedim siz öyle yetiştirmişsiniz bende böyle yetiştiriyorum dedim aman iyi yetiştirin dedi valla dalasım geldi o kadar sinir oldum ki neyse dedim şerrine lanet..Ya benim çocuğum bırak demi yok sofrada ne varsa suyunu verecek başla diyor 3. ayından beri nie salçalı yağlı yemeklerin suyunu vereyim diyorum çay kaşığıyla sanki oturda yedir mi diyorum diyo onun bünyesi de de küçümen zaten anlamıyor delirtiyor beni nefret ettiriyor kendinden..

işlerine gelmeyen hiç bir şeyi anlamazlar

işlerine gelmeyen hiç bir şeyi anlamazlar

öyle valla güzelim..Geldi bugün oğlumu sevmeye ne yaptınız anne diyorum hiç ses çıkarmıyor ama duyuyor bir kere denedim çünkü yine böyle oğlumu seviyor bende kendi camlarımı sildim bişeyler dedim yoruldum felan hiç ses yok ayy senin camlar da kötü anne sileyim bir gün dedim ne dese beğenirsin evet benim camlar çok kötü silmek lazım ben hiç onunkilere karışmam =))

ayyy ne fenaa
onlar varya şeytanın yattığı yeri bilirler

ayyy ne fenaa
onlar varya şeytanın yattığı yeri bilirler

Bak bu konuda haklısın bana gelen bütün hediyeleri biliyor ki mevlütte dünya hediye geldi dolabı doldu..Çorapları bile hatırlıyor şu da vardı onu nie giydirmiyorsun ben hiç giydirdiğini görmedim diyor..

ay bu kaynana konusu benimde sorunum( neyseki uzak oturuyoruz pek sık görüşmüyoruz...ama şimdiye kadar yaptıkları arasında en çok üzen içimi yakan ondan nefret etmemi sağlayan şey bebeğim hastaydı eşime diyorum hastaneye gidelim falan..ben içeri gittim oda eşime beni çekiştiriyo uyuz.... ben gezme meraklısıymışım evde oturamıyomuşum daha bi sürü şey...gıcık yaaaa.o kadar beddua ettimki o an hayatta o an kadar kızdığım kırıldığım bişey belki olmamıştır...

Benim Sevgili kayınvalidemin dediklerini yazmaya kalksam sığmaz buralara amA en gıcık olduğum bişeyi 35 kere sölemesi.kızımın saçları uzun önüne geior alnındada saçlar çıktı bu yüzden fark ettiğimizden beri ben hep toka takıorum.kayınvalidemlere gittikmi bunu söleyip duruo.eşim dioki anne takıyoruz zaten yeter artık kaç kez sölücen.sölücem tabi yapmıosunuz ki die deli gibi bağırıo.sinirden ölcem yaa.çocuğa sürekli bişiler yedirmeye çalışıo.zayıf zayıf die başımın etini yediler.yok emeklemiomuş daha çok zayıfmış sürekli demoralize edio beni.ömür törpüsü yaratık.koca koca lokmalar verio çocuğa kızımda yutamıo sonra dönüp bana dioki sen ne verdin ona:SSSSSS elimde kalcak bi gün ya hadi hayırlısı.

niye bu kaynanalar hep böyle yaaa( bu kadar mı kıskanıyolar gelinlerini..sonuçta sen annesin senin yeri farklı oğlunda karısının yeri farklı neden bunu anlamazlarki((

canım valla hiç kafana takma çok zor biliyorum ama...benimkilerde habire laf sokuşturuyolardı...sonuçta her bebeğin gelişimi farklı anlamıyolarki bunu..bence onlar öyle diyince gül sende sallamadığını belli et yada şakayla karışık cevabını ver...o zman sinir olurlar sakın sinirli görünme onları amaçlarına ulaştırma

bu da ayrı bir manyakmış..Hadi senin ki zayıf benim ki tosun gibi maaşallah daha 1 1,5 aylık mama yap ver toplu olur diyor daha neresine toplu olacak bilmiyorum gelişimi çok güzel fazlası var eksiği yok şükürler olsun ben yedirdim amcalarına sende yedir diyor şimdi de küçük amcasını diyetisyene götürüyorlar gelde sinir olmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…