- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.961
kızlar bende kaynana bır deıl 2 tane
kaynana bı assa sokakta onun anasıda ust katımda oturuyor
zaten anası kendınden beter
allah bı cene vermıs gerısını......... yanı
neler neler var anlatılacakta bana en koyanlardan bırı dogum yapmısım sezaryen oldum annem yok rahmetlık. babamın sımdıkı esı gelıp kaldı yanımda hem hatanede hemde ewde sona kaynanam 2. hafta cektı ttıle gıttı kımse yok yanımda
anasıda bana kustu bu surede way efendım nıe ona cıkmamısım bı sorup sorusturmamısım halını. ulan ayaga kalkamıyorum kenıdıs kızım yemegın asın warmı demıyoda bınada calısan ustalara yemekler caylar yapıyo .daha ne ıncıler allahım bı uzaklasabılsem ama mumkun gozumuoo...
kaynana: ben oğluma tapıyorum.
asude_bahar: haşa..
kaynana: oğluma çocuk ver!
asude_bahar: haşa..
tövbe estağfirullah, kadın sürekli insanlara ilah muamelesi yapıyor.. birgün çarpılacak hafazanallah..
Evleneli 1.5 ay oldu. Çeyizim gitmeden önce evimizi temizletiyoruz. Ben, yardımcı kadın kayınvalide evdeyiz. Kamuda çalışıyorum, ama pozisyonum gereği sadece ankaradaki genel müdürlüğe bağlıyım. Masabaşı bir iş yapmıyorum. benimle aynı pozisyondaki diğer arkadaşlar da sen düğün yapıyorsun boşver yıllık izninden kullanma biz seni bugün idare ederiz soran olursa dışardaki bir işe gitti deriz dediler.kamuda çalışanlar bilir, dedikodu çekememezlik hat safhadadır.
İlk defa böyle birşey yaptım ki izin de kullanabilirdim ama birlikte çalıştığım arkadaşlar ısrar ettiler gerek yok diye.
Her neyse, görümcem kayınvalidemle telefonda konuşuyor temizlik devam edereken.. aa diyor görümcem saraykedisi de mi orada k.validemden cevap: "eeee kızım devlet memuru olup yatmak varmış bu dünyada" Ne var bunda demeyin hiç öyle esprili filan değildi. kızı çalışmıyor evlendiğinden beri, küçümsemek haddim değil asla ama iş bulmakta çok zorluk çekeceği bir bölümden mezun ve bulduğu işleri de ben 4 yıllık üni mezunuyum diye kendine yakıştırmadığı için çalışmıyor. Benim çıkardığım sonuç şu oldu. Benim sahip olduğum imkanlara kendi kızı sahip değil ayrıca oğlunun kariyerinin ve maddi imkanlarının sefasını da aklınca ben süreceğim ya ( bu mantığı da hala anlamış değilim) bu yüzden bana sinir oluyor.
heyy Allahım evet öyle sınıf farkı ne yaparsın diyip oturtsa idin bende tepeden bakmayısevmiyor onaylamıyorum ama bazen evet yapılmalı diyorumm
soktukları her lafa gülüp geçiyorum, cevap vermiyorum. içten içe sinir oluyorum bazen dayanamayıp anneme anlatıyorum ama onu da doldurmaktan korkuyorum. şimdi kimsenin bilmediği bir mail adresime sanki bir arkadaşıma anlatır gibi anlatmaya başladım böyle komik absürd hikayelerimi :)) bir nevi günlük işte.. eşime nişanlıyken safça bir kez anlatayım dedim beni haklı bulunca "yaşlı onlar boşver patavatsızlık" dedi. ikinci kez anlattığımda ise büyük bir hataymış erkeğe ailesiyle ilgili olumsuz konuşmak anladım. aileme dil uzatamazsın diye hır gür çıkardı neredeyse evlenmekten vazgeçiyorduk.. Üçüncüsü de olmaz. Babamdan biliyorum erkeğe ailesini kötülememek lazım:))
bana bi zararları yok, kötü insanlar değiller hatta her işimize koşmak isterler yardımcı olurlar ama işte can çıkar huy çıkmaz dile geldi mi çıkıyor. hiç susayım yok onlarda. çok laf sokuyorlar. bize de böyle incileri dizmek düşüyor:))
Aslında haklısın bende çok sıkıntı yaşadım yaşıyorum önce oğlunu paylaşamıyordu şimdi de 4 aylık oğluma taktı ya boğasım geliyor valla bazen.. Hayatımı alt üst etmesinden düzenimi bozmasından nefret ediyorum doğal olarak ondan da nefret ediyorum..Ben neyi yapma diyorsam inadıma yapıyor ya sanki canımı yakmak için uğraşıyor o kadar çok yalan söylüyor ki eşime söyledim dayanamıyorum bir de üst katta oturuyor..Öyle bunaldım ki bu aralar.. biri çıksa sevabına öldüreyim dese öldür diyeceğim
allah sabır versin canım
Aslında haklısın bende çok sıkıntı yaşadım yaşıyorum önce oğlunu paylaşamıyordu şimdi de 4 aylık oğluma taktı ya boğasım geliyor valla bazen.. Hayatımı alt üst etmesinden düzenimi bozmasından nefret ediyorum doğal olarak ondan da nefret ediyorum..Ben neyi yapma diyorsam inadıma yapıyor ya sanki canımı yakmak için uğraşıyor o kadar çok yalan söylüyor ki eşime söyledim dayanamıyorum bir de üst katta oturuyor..Öyle bunaldım ki bu aralar.. biri çıksa sevabına öldüreyim dese öldür diyeceğim