Arkadaşlar uzun zamandır yoktum çünkü annem felç geçirdi,bende hamileydim,işi bırakınca nette fazla vakit geçiremedim....
Allaha şükür annem şuan iyi,bende bebişimi doğurdum 4,5 aylık
hiç uzatmadan kaynanamın yaptıklarını anlatayım :82:
Bir bucuk ay annem hastanede yattı,kız kardesimle sırayla yanında kaldık,bir kere bile bana tel açıp nasılsın diye soran olmadı,kaldı ki birebir annemi bile sormadı(bu arada ben yaklasık 8 aylık hamileydim)Hamileliğim boyunca bir kere bile canın bişey istiyor mu diye sormadı,aksine 'ee sen artık çalışmıyon nasıl geçineceksiniz,oğlum yetiştiremez bizdede yok ki'cümleleri ile moral verdi...(bunlarıda konustuğumuz nadir zamanlarda söylüyor)Benim içimde torun sevgisi falan yok gibi cümleler....
bebeğimi doğurdum,bir sürü hurafelerle boğuştum,minnacıkken bebeğim almış ayagına kocaman bi yastık sallayacakmış(ben sallamaya alıştırmak istemiyordum)neymiş cok özeniyomuş,dedim sallanmasını istemiyorum suratlar asıldı,kırklama diye bişey varmış,bebeğimin banyo suyuna cakıl taşı koydular,iki gözü birden enfeksiyon oldu hala tekini iyileştiremedik....ilk torunları ya nasıl heveslendilerse artık hiç bişey almamışlar :44: benim annem bebeğimin odasını,arabasını,anakucagını herseyini aldı,yaklasık 1 ay sonra 2 çeyrek taktılar,bi de eskiden ucuza aldıkları ucuz kıyafetler sermişler giydirmeyeceklerini alma dedi....
Sayesinde bebeğim 20 günlükken evimi terkettirdi.... müthiş bir kavga..ben lohusayım ne yapıyosunuz diyorum,bak sen daha yeni anasın nasıl savunuyosun ben 4 cocuk anasıyın dedi,eşimde yanımdaydı,rengarenkle OLMAZZZZ,OLMAZZZZ,OLMAAZZZ,İLK GELDİĞİNDE NE SÜMSÜKTÜM TAM BİZE GÖRE DEMİŞTİM ŞİMDİ YILAN OLDUN dedi
Eşimin yüzüne baktımkonuşun dedi,istemiyorum dedim,bi cvp vermeyecekmisin dedim,vermedi...Bende madem benle olmazmış,oğluna yenisini al dedim bebeğimle cıktım anneme gittim,10 gün kaldım,sonra geri döndüm.. Bebeğim doğduktan sonra yani 4,5 aydır 5-6 kere kavga etmişliği var ama bas bas bağırarak hafif bir tartışma değil....