- 8 Nisan 2010
- 6.859
- 13
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.721
eltimden(alman kendisi) inciler, hatta inci de değil pırlantalar:
kızım sen hayatını kararttın 21 yaşında evlenerek, (bunun ertesi günü) çocuk doğursana sen, türkler de gelin doğurmazsa adı çıkar
bu ne ya sen çocuk kadarsın benim kızım 14 yaşında ama senin ablan gibi duruyo biraz kilo al, kocan şanslı bi taşla iki kuş vurdu sen onun karısımısın çocuğumusun belli değil
kocanı çirkin giydir başka kadınlar görüp beğenmesin
vücudunun %99u kemik zaten adam sana sarılmak istemez, başka gün de gelir az ye biraz kibar ol der
kaynanamdan derlemeler,
sen babanın evinde de bu kadar yiyo muydun?
sen evlenmeden önce bu kadar kısa etek giyer miydin?
amaaan trakyalı işte içkiye düşkün, ilerde çocuğun olmayınca ağlarken görürüm(bunu söylemesinin nedeni 1 kadeh şarap içmemdi, ve kendisi de trakyalı)
sen yazın tatile gitmeyi de istersin
neden winston içiyosun tadı çok iğrenç (kızım içme şu sigarayı değil sölediği, markayı beğenmedi hanım efendi)
alyansı düz al, şimdi moda olanı alsanda 30 yıl sonra modası yine geçmicek mi? tabi boşanmazsanız (daha evlenmeden bunu söyledi)
görümcemden seçmeler,
cemrenin nişan elbisesinin aynısını istiyorum
cemrenin köpeğinden istiyorum ama daha büyük olsun
cemreyle aynı gün sınava gircem ama abim beni götürsün, onun kendi abisi yok mu?
hayatımı renklendirdikleri için hepsine saygılarımı sevgilerimi yolluyorum, iyiki varlar
eltimden(alman kendisi) inciler, hatta inci de değil pırlantalar:
kızım sen hayatını kararttın 21 yaşında evlenerek, (bunun ertesi günü) çocuk doğursana sen, türkler de gelin doğurmazsa adı çıkar
bu ne ya sen çocuk kadarsın benim kızım 14 yaşında ama senin ablan gibi duruyo biraz kilo al, kocan şanslı bi taşla iki kuş vurdu sen onun karısımısın çocuğumusun belli değil
kocanı çirkin giydir başka kadınlar görüp beğenmesin
vücudunun %99u kemik zaten adam sana sarılmak istemez, başka gün de gelir az ye biraz kibar ol der
kaynanamdan derlemeler,
sen babanın evinde de bu kadar yiyo muydun?
sen evlenmeden önce bu kadar kısa etek giyer miydin?
amaaan trakyalı işte içkiye düşkün, ilerde çocuğun olmayınca ağlarken görürüm(bunu söylemesinin nedeni 1 kadeh şarap içmemdi, ve kendisi de trakyalı)
sen yazın tatile gitmeyi de istersin
neden winston içiyosun tadı çok iğrenç (kızım içme şu sigarayı değil sölediği, markayı beğenmedi hanım efendi)
alyansı düz al, şimdi moda olanı alsanda 30 yıl sonra modası yine geçmicek mi? tabi boşanmazsanız (daha evlenmeden bunu söyledi)
görümcemden seçmeler,
cemrenin nişan elbisesinin aynısını istiyorum
cemrenin köpeğinden istiyorum ama daha büyük olsun
cemreyle aynı gün sınava gircem ama abim beni götürsün, onun kendi abisi yok mu?
hayatımı renklendirdikleri için hepsine saygılarımı sevgilerimi yolluyorum, iyiki varlar
ayy arkadaşlar siz beni yanlış anladınız
ben onlardan dert yanmıyorum gercekten, hallerine gülüp eğleniyorum
hiç bi zaman böle şeyler söylediğiklerinde dert etmedim
kaynanam winston içme dediğinde parann üstnü sen tammla daha kalitesini içym dedim
görmcem elbisemden istediğinde aman ben dün başka begendim zaten bnmkini sana verymde bana yenisi alınsın dedim (halbuki başka elbise falan beğenmemiştim)
eltim zaten çelişki insanı hee oldu diyip geçiyorum, kilo al dediğinde napim senin gbi mi oliym kilo alıp da demiştim, çocuk doğur dedğinde ben kücügm sen dogursana ikinciyi demiştim
eşim görümcemle hiç anlaşamıyo, ona karşı sürekli beni korur, kardeşidir sever tabi ama, bu kadar saçmalığa göz yummaz, ne onu bana ezdiriri ne beni ona
kaynanamda bana karşı değil herkese böyle patavatsız, bunlar onun sevgi belirtilerisevmemesi tercihim tabi yinede
çok fantastik bi aile gercekten
eltimi birinn susturması gerekiyo gercekten ama, eşim aradaki dengeyi çok iyi kuruyo, ben de zaten takmıyorum ki
ayy arkadaşlar siz beni yanlış anladınız
ben onlardan dert yanmıyorum gercekten, hallerine gülüp eğleniyorum
hiç bi zaman böle şeyler söylediğiklerinde dert etmedim
kaynanam winston içme dediğinde parann üstnü sen tammla daha kalitesini içym dedim
görmcem elbisemden istediğinde aman ben dün başka begendim zaten bnmkini sana verymde bana yenisi alınsın dedim (halbuki başka elbise falan beğenmemiştim)
eltim zaten çelişki insanı hee oldu diyip geçiyorum, kilo al dediğinde napim senin gbi mi oliym kilo alıp da demiştim, çocuk doğur dedğinde ben kücügm sen dogursana ikinciyi demiştim
eşim görümcemle hiç anlaşamıyo, ona karşı sürekli beni korur, kardeşidir sever tabi ama, bu kadar saçmalığa göz yummaz, ne onu bana ezdiriri ne beni ona
kaynanamda bana karşı değil herkese böyle patavatsız, bunlar onun sevgi belirtilerisevmemesi tercihim tabi yinede
çok fantastik bi aile gercekten
eltimi birinn susturması gerekiyo gercekten ama, eşim aradaki dengeyi çok iyi kuruyo, ben de zaten takmıyorum ki
Doğum yapmışım eşimin tarafından bebek görmeye gelecekler kayınvalidemi arıyolar gelicez diye.Buyrun gelin diyor.Sizinkiler de böyle yapıyor mu?belki hastayım belki uykusuzum bir arayıp sormam lazım demesi gerekmez mi ?Aynı evde olsak neyse .ben mi çok hassasım sizce?
ilk tanışmamız
merhaba yok hoşgeldin yok ilk cümlesi "ay sen gerçekten çok zayıfmışsıııın"
Düğün alışverişi
"Ay bizim şirkete bir kadın geldi kızı nasıl güzel abi ,sarışın yeşil gözlü bana benziyo çok güzeldi "
Oğlumun doğduğu gün
ilk cümlesi "ay kapkara bir çocuk doğurmuş" (yeni doğmuş çocuk morarmış oluyo oğlum şu an ak pak bembeyaz melek gibi bir çocuk :))
Doğum yapmışım eşimin tarafından bebek görmeye gelecekler kayınvalidemi arıyolar gelicez diye.Buyrun gelin diyor.Sizinkiler de böyle yapıyor mu?belki hastayım belki uykusuzum bir arayıp sormam lazım demesi gerekmez mi ?Aynı evde olsak neyse .ben mi çok hassasım sizce?
düğünümüzde
Yanıma gelmiş eşimin ikokul aşkını bana gösteriyor.Eşimin ilkokul öğretmeninin kızı.Baba kız düğüne gelmişler karşılıklı göbek atıyorlar.
Altınları görümcene verirsiniz.O saklasın.Hayır dedim annem saklar biz balayındayken.
Düğünden sonra
Ben gelinime o altınlarla araba alacaktım.(Biz alamıyoruz bozdurup.)
İşin garip tarafı iyi niyetli görünüyor.İnsan bunları yaparken bu kadar saf olabilir mi?İnsan düğünde böyle şey söyler mi?
İstemeye gelmişler
Oturma odasında oturuyoruz.Kara yüzlü gelin istemiyordum diyor.Buğday tenliyim.Şimdiki aklım olsa annecim kara yüzlü gelin istemiyorlarmış.Ben içeri geçiyorum.Sen yolu gösterirsin hanımla oğluna derdim.hayır o değilde insanın onun oğlundan daha yakışıklı meslek sahibi insanlara hayır dediği geliyor aklına.Bir oğlum var inşallah bir kadının kalbini kırmayacak kadar düşünceli olur diyorum.Bir kızım olursa da bir tek gözyaşı döktürene bile vermem.Ayakların kapanırım gene de vermem.