- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.701
gece gece içim daraldı şunları okudum da huhhhh allah sabır versinn tüm gelinlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beniki de aynı. Sanki ben hayal aleminde yaşıyorum da uyduruyorum bir yerimden. Ben yapmadım. Ben etmedim. Ben demedim. Yanlış anladı.. Ayy yeter diye çığlık atasım geliyor. E be kadın ben kimseyi yanlış anlamıyorum da bi seni mi yanlış anlıyorum . Madem bir şey yapıyorsun ya da bişey diyorsun dur arkasında.
Bir de en sinir olduğum şey kendi düşüncesini ya da isteğini ya başkası düşünüyor ya da biz istiyormuşuz gibi yapmaya çalışması. Öyle komik duruma düşüyor ki farkında değil...
Amaaaaaaa. Size dünkü son bombayı anlatayım da gülermisiniz ağlarmısınız siz karar verin :18:
Şimdi bizimki biraz hastalık hastasıdır (daha doğrusu hasta olunca evlatları sanki daha çok ilgilenecek zanneder oysaki tam tersidir hepsi illallah demiştir annelerinin her gün dr da olmasından). Benim eşim geçen hafta boyun fıtığının koluna vurmasından dolayı evde yattı 1 hafta. Benim de kalbimde ritm bozukluğu var strese bağlı. Son günlerin popüler hastalığı bu ikisi idi. Pazartesi dr a gitmiş gene alışıldığı üzere holter falan taktırmış cuma sonuç alınacakmış (bişey çıkmıcak ama neyse). Ben de salı günü annemde kaldım. Dün akşam gittim eve. Dedim "anne beyin cerrahına gittin mi?" (boynu ve kolu çok ağrıyordu da ) Dedi "gittim. mr dedi dr giremem dedim. bilmiyorum ne yapıcam". geçmiş olsun dedim "başka bişey demedi mi" dedim "yok" dedi "peki" dedim. Baktım bir torba. Dedim "bu ne hayırdır?" Dedi "*** (eltim) sir ağda almış anne dene becerebilirsen sen de al dedi" dedi. "E iyi"dedim. Üstümü çıkardım yemek yapıcam.
Yemeklerini yaptım dedim "ben biraz üst kata çıkıyorum eltime". Çıktım kahve içiyoruz. Dedim "annem de dr a gitmiş bugün" kız şok "öyle miymiş" dedi. "kızım sen bilmiyomusun berabermişiniz de bir de sen sir ağda makinesi almışın ya" dedim. Kız kahveleri koyuyo ama duağını ısırıyo bi yandan Dedim noluyor.??? Bu bi kahkaha atttı. Ay "safım" dedi "biz bugün teyzedeydik (kayınvalidenin kardeşi) o makineyi de anne aldı ben değil" ayyy gülsem ağlasam ölsem öldürsem bilemedim.
bu son yalanımız. henüz yüzüne vurmadım azimle vuracağım günü bekliyorum :
onceden esım savunmazdı kndın de derdı cvp wer derdı ama artık oda gordu gerceklerı 5 gorumce bı kynana :S allhtan eltımde bn ewlnmeden kusmusler :) ama sımdı esımın savunmalarının bnm ıcın onemı yok ıs ısten gctı bndan sonra nolur bılmm aylardr celskı ıcındeym bosanmalı mı yola dewam etmelı mı bu kadar derdn ıcınde tup bebk sorunu wr esımın cocugu olmuyo ama dert ıcınde saglıklı cocuk yetsmez kı hep ertelıorm bı engel cıkıyo dıorm kı allhatn demekkı bu ewlılıkte bişikler war kı yuce allhm engeller cıkarıyo dogru dusunuyo muyum suzce?
bu halalar da hep mi böyle oluyo nedir..
bizimkine de uzunca bi zaman bulduğu kızları kabul ettirmek için uğraşmış, ama olmamış..
sonra beni ve ailemi görünce eşime bunlara dikkat et büyü müyü yaparlar bağlarlar seni mazAllah demiş (annem örtülü babam sakallı da ondan korkmuş..:86:)
bizimki de keşke kendilerine çekseler de namazlı abdestli gezsem demiş
2 gelin aldım 2side yüzümü güldürmedi demiş
millete ağlıyormuş öyle böyle söyleyerek
benimkkininde yeni incisi bu
kac km uzaklıkta oturuyorum ben ne yaptıysam
hayretler içindeyim
bir pazar evdeyim geçen kaygana evimi temizleyenim yok die.ya be kadın senin evin benimkinden temiz.hergün evdesin madem kızın çok para alıo bir temilikçi kadın tutuversin kızın.pazar günüme gözü dikti kadın.yazıklar olsun.
Benden de bi inci hehe
geçen bir akrabanın oğlunun sünnetine gitcez görümcemler filanda var görümcemler zengindir neyse takmış takıştırmış pırlantaları bilmem kaç bin liralık saatini bide tavşan kürkünden bir yelek giymiş jeep v.s
ben pek takmam umrumda olmaz tavırları kendini beğenmişlikleri havasını filan annesi ile birlikte alışveriş düşkünüdürler neyse akşam oldu gitcez geldiler ben tabi imitasyon diye düşündüm yeleğine pek bişey demedim kendi açtı konuyu tavşan kürkünden yeleğim nasıl filan dedi bende dedim ben imitasyon sanmıştım sıkı durun bombayı patlattım
"hayvan katilleri ile pek işim olmaz dedim " hemen cevap verdi altta kalırmı
"etini yerken yiyiliyo ama dedi" bende dururmuyum
"ben et yemem hele tavşan gibi şirin bir hayvanın etini asla yemem"
neyse konu kapandı yoksa işi hayvan haklarına kadar kötürecektim hehe
Benden de bi inci hehe
geçen bir akrabanın oğlunun sünnetine gitcez görümcemler filanda var görümcemler zengindir neyse takmış takıştırmış pırlantaları bilmem kaç bin liralık saatini bide tavşan kürkünden bir yelek giymiş jeep v.s
ben pek takmam umrumda olmaz tavırları kendini beğenmişlikleri havasını filan annesi ile birlikte alışveriş düşkünüdürler neyse akşam oldu gitcez geldiler ben tabi imitasyon diye düşündüm yeleğine pek bişey demedim kendi açtı konuyu tavşan kürkünden yeleğim nasıl filan dedi bende dedim ben imitasyon sanmıştım sıkı durun bombayı patlattım
"hayvan katilleri ile pek işim olmaz dedim " hemen cevap verdi altta kalırmı
"etini yerken yiyiliyo ama dedi" bende dururmuyum
"ben et yemem hele tavşan gibi şirin bir hayvanın etini asla yemem"
neyse konu kapandı yoksa işi hayvan haklarına kadar kötürecektim hehe