-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.741
Kendi demiş sileyim diye .Çok ilginç.Ama sen yinede biraz mesafe koy.En güzel en hassa zamanlarını üzülerek geçirme.Annelik bir kadına verilen en yorucu en zor ama en çok mutlu eden şey çünkü.
Böyle kadınları görünce acaba diyorum kendi yaşadıklarını mı kusuyorlar.Bir de bazılarının hamileliği gerçekten sorunsuz geçiyor.Ağrıymış sızıymış bulantıymış anlamıyorlar.Ben çocuğumun mutluluğu için yaşıyorum.Gelinim mutsuz olursa oğlum da mutsuz olur diye düşünmeleri lazım.Acaba kaynanalık insanı bu hale mi getiriyor.Ay ben çok üzülürüm onlar gibi olursam.
Çok ilginç canım ya aynı şeyi ben de eşime söylüyorm :)
Bende öyle söylüyorum bana yaptıklarının karşılığını bu dünyada görsünler bende yanlarında olayım evde dul bir kızları var görümceminde bir kızı var bana yaptıklarının aynılarını onların kızlarınada yapsınlar diyorum hem görümce olucam hemde kayınvalide olucam allah izin verirse asla asla böyle davranmam önemli olan eşlerin birbirleriyle mutluluğu eğer biz mutlu olmazsak onlarıda mutlu edemeyiz
ayy bir tanede ben anlatim bariii.
yeni evliyiim daha 1 aylık felan..kaynanamlarla biz ayrı şehirlerdeyiz.
bize geldiler kalmaya.
ben bunlar gelmeden önce hastaneye tahlil vermiştim.
normalde onların geldiği gün alınacaktı ben ertesi gün gideriz dedim eşime.
eşim öğretmen sadece öğle arası 1 saat müsait oluyor.
neyse biz bunları bıraktık merkeze gittik.ilçede oturuyorum.
tahlil sonuçlarını aldım geldim.
aceleden gardolabımı dağıttım biraz.
neyse kaynana geldi yanıma.
kızım dolabına baktım.o dolabının hali ne öyle.
bi misafir gelse baksa ne dicen dedi bana şok oldum orda.,
sen gir yatak odamı karıştır üstüne gel birde bana anlat utanmadan..
salakmışım orda ağzının payını vermemişim.
sanki misafir gelip yatak odama girip dolaplarımı karıştıracak..
off şimdiki aklım olacaktıki orda verecektin cvbını bak bakalım bi daha girebiliyormu odaya.
ayy bende ne inciler var say say bitmez...
:d anlat kız sende o zman :d allahım ya hem karıstıryor hemde gelıp soyluor :d
ayy bir tanede ben anlatim bariii.
yeni evliyiim daha 1 aylık felan..kaynanamlarla biz ayrı şehirlerdeyiz.
bize geldiler kalmaya.
ben bunlar gelmeden önce hastaneye tahlil vermiştim.
normalde onların geldiği gün alınacaktı ben ertesi gün gideriz dedim eşime.
eşim öğretmen sadece öğle arası 1 saat müsait oluyor.
neyse biz bunları bıraktık merkeze gittik.ilçede oturuyorum.
tahlil sonuçlarını aldım geldim.
aceleden gardolabımı dağıttım biraz.
neyse kaynana geldi yanıma.
kızım dolabına baktım.o dolabının hali ne öyle.
bi misafir gelse baksa ne dicen dedi bana şok oldum orda.,
sen gir yatak odamı karıştır üstüne gel birde bana anlat utanmadan..
salakmışım orda ağzının payını vermemişim.
sanki misafir gelip yatak odama girip dolaplarımı karıştıracak..
off şimdiki aklım olacaktıki orda verecektin cvbını bak bakalım bi daha girebiliyormu odaya.
ayy bende ne inciler var say say bitmez...
bende bitane anlatym bari..
bz 1.5yıllk evliyiz evlendimiz bigunden beri cocuk yapın diolar aslnda cok severm cocukları bebeim olsun da istrim ama onlar öle dedkce snr oldm soğudum iicee.hala cocuğumuz yok zatende 20yasndayım daha biraz daha bekliyorm.
smdi kayınvalidem kendisi hamile 5 aylık..(alah analı babalı buyutsun cok sevindim)
sen yapmassan ben yaparım dedi
Benim sevgili kayınvalideciğimden bir inci,
Evlilik tarihimize az kalmıştı, biz eşimle ayrı şehirlerdeydik ve nikahımız, kayınvalidemlerin yaşadığı şehirde olacaktı, kendi evimizde başka bir şehirde. Kayınvalidem eşime söylemiş, nikahtan sonra hemen gitmeyin, bir otel ayarlayalım, 1 gece orda kalın, ertesi gün kahvaltıya gelirsiniz, sonra evinize gidersiniz. Ben de ilk gece mi bir otel odasında geçirmek istemedim, biran önce evime gitmek istediğimi, söyledim eşime, o zaman nişanlıydık tabi. Sonra kayınvalidemle görüştümüzde,
bir ısrar bir ısrar, kızım bak bu benim size jestim, keşke bana verseler böyle fırsat, ne güzel işte, filan dedi, ben de kadın bu kadar düşünüyor madem , iyi tamam gidelim o zaman dedim. Ama ben sanıyorum ki, sevgili kayınvalidecim bize jest yapıyor.
Evlendiğimiz gece otele gittik, sabahta faturayı elimize tutuşturdular, ben de zannediyorum ki, kayınvalidmler ödedi, o zaman dedim içimden , sizin jestinize de :)
Binbir borcun içinde, başıma bir de otel parası çıktı, böyle jest nerede görülmüş :)
Allah akıl fikir versin bu kayınvalidelere, işleri güçleri hava.