Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Dün yatak odamın şeklini değiştirdim..Eşim ve kayınpeder..26+5 günlük hamileyim geldi ne yaptınız die yatak odasını camını silmek lazım dedi getir bezi sileyim dedi sağolsun..Sonra baktım surat 9 karış ben yerlere vileda hazırladım o elde bez ile sildi surat 9 karış ama yap diyen yok ben yaparım dedim yok ben silerim dedi iyi hoş demi allah razı olsun eğilemiyorum die sildi ama mırıldanmalar yüzünü asmalar ertesi gün tavır almalar ne anladım ben şimdi işlediği hayırdan..Allah bildiği gibi yapsın diyorum sinirimi bozuyor..

Kendi demiş sileyim diye .Çok ilginç.Ama sen yinede biraz mesafe koy.En güzel en hassa zamanlarını üzülerek geçirme.Annelik bir kadına verilen en yorucu en zor ama en çok mutlu eden şey çünkü.

Kendi demiş sileyim diye .Çok ilginç.Ama sen yinede biraz mesafe koy.En güzel en hassa zamanlarını üzülerek geçirme.Annelik bir kadına verilen en yorucu en zor ama en çok mutlu eden şey çünkü.

İnan mesafe var..Ben istemiyorum işimi yapsın..ÇÜnkü ben sana yaptım sen yapmadın diyen biri ama şuan pratik değilim çünkü eğilip doğrulur iken canım ağrıyor hamileyim nihayeti..

Evet Cennet annelerin ayakları altındadır sözünü hatırlıyorum sık sık ama onun da böyle yapması hem sinirimi bozuyor hem zoruma gidiyor..Gel yap desem tamam da ıssarla yapmak isteyen oydu dün Anne Allah razı olsun hakkını helal dedim arkasına bakmadan merdivenlerden çıktı gitti..Çok da umurumdasın dedim içimden ama işte sinirimi oynattı.. :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

Böyle kadınları görünce acaba diyorum kendi yaşadıklarını mı kusuyorlar.Bir de bazılarının hamileliği gerçekten sorunsuz geçiyor.Ağrıymış sızıymış bulantıymış anlamıyorlar.Ben çocuğumun mutluluğu için yaşıyorum.Gelinim mutsuz olursa oğlum da mutsuz olur diye düşünmeleri lazım.Acaba kaynanalık insanı bu hale mi getiriyor.Ay ben çok üzülürüm onlar gibi olursam.

Böyle kadınları görünce acaba diyorum kendi yaşadıklarını mı kusuyorlar.Bir de bazılarının hamileliği gerçekten sorunsuz geçiyor.Ağrıymış sızıymış bulantıymış anlamıyorlar.Ben çocuğumun mutluluğu için yaşıyorum.Gelinim mutsuz olursa oğlum da mutsuz olur diye düşünmeleri lazım.Acaba kaynanalık insanı bu hale mi getiriyor.Ay ben çok üzülürüm onlar gibi olursam.

Benimde oğlum Olacak Rabbim nasip eder ise ve ben bunu eşime de söylüyorum senin annen gibi olacaksam oğlumu evlendireyim 1 hafta sonra Rabbim benim canımı alsın kimseye huzursuzluk vermeyeyim..Mutlu olduğunu görmek isterim diyorum..Benim kayınvalidem ile aramız 2 3 aydır iyi ondan öncesi tam bir kabusdu..Eşimin hatırına abimin hatırına iyi..Yoksa benim ki Annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi..Yaptıkları yanına kar kalmasın inş. Allah razı olsun dediğim de çok ama o günlerin acısı ondan da çıksın Rabbim 2 cihandada gözüme göstersin die dua ediyorum..

Bende öyle söylüyorum bana yaptıklarının karşılığını bu dünyada görsünler bende yanlarında olayım evde dul bir kızları var görümceminde bir kızı var bana yaptıklarının aynılarını onların kızlarınada yapsınlar diyorum hem görümce olucam hemde kayınvalide olucam allah izin verirse asla asla böyle davranmam önemli olan eşlerin birbirleriyle mutluluğu eğer biz mutlu olmazsak onlarıda mutlu edemeyiz

Bende öyle söylüyorum bana yaptıklarının karşılığını bu dünyada görsünler bende yanlarında olayım evde dul bir kızları var görümceminde bir kızı var bana yaptıklarının aynılarını onların kızlarınada yapsınlar diyorum hem görümce olucam hemde kayınvalide olucam allah izin verirse asla asla böyle davranmam önemli olan eşlerin birbirleriyle mutluluğu eğer biz mutlu olmazsak onlarıda mutlu edemeyiz

Yine de öyle deme canım o kızın suçu ne ? 2 oğlu daha var kayınvalidemin ben onlardan çeksin demiyorum ama Daha söz nişan yok kayınbıraderin kız arkadaşından çekiyorlar..Rabbim gösteriyor emin ol doğru olup sabır dilemek gerek..Ben sadece yanlarına kalmasın diyorum..o kıza yükleme onların yaptıklarını..

:KK70: anammm oku oku bıtmıyor bendende bı ıncı gelsın :d ben suan çanakkaledeyım ayın 5 de geldık nerdeyse 1 ay olucak arkadsımızda kalıyoruz bırakmadılar yılbasını burda kutlarız dedıler neyse ıkı gunde bır kaynanam arıyor kızımııı ozleıdm dıye ( kızım yanı torunu) bende dedımkı artık bız buraya tasınıcaz guldu neyse sonra demezmı evınız kıraya verdım evın anahtarını bırakdımkı ınsanlık halı bısey olursa bak dıye dedım ıyımıs kırasını bıze yolla dıd alıcam parayı yıcem bende rahat dururmuyum hepsı sana cok gelır yarısını bıze yollada bız yıyelım baktım telefonda sesı kesıldı bende kıs kıs guluyorum :KK70:...........

bı ıncı daha :KK70:Eşim suan calısmıyor evıde yenı tasıdıgımız ıcın evde net yok esımde sabah kahvaltı yaptıgı gıbı hemen kaynanma gıdıyor aramıszda bı sokak var bend eevde yemek yapıorum kızmla yıyoruz neyse bıgun geldı bana mısafırlerde var esımı sordular dedım nerde olucak annesınde kaynanm bakdı suratıma bön bönnn dedım artık oglunu evden kovarmısın naparsın bılemm artık ben kocamı evde gormek ıstıyorum aksam yatmaya gelmesını degıl e kovamam oglum o benım sınrılendım bende e oglunduysa ne dıye evlendırdın evde oturtsayın ozman dedım surat dustu artık her gıtımde esım ordaysa bagra bagra soyluorum Aşkım annen senı evden en sonunda atıcakmsı gelemnı ıstemıyormus :KK70:

ayy bir tanede ben anlatim bariii.
yeni evliyiim daha 1 aylık felan..kaynanamlarla biz ayrı şehirlerdeyiz.
bize geldiler kalmaya.
ben bunlar gelmeden önce hastaneye tahlil vermiştim.
normalde onların geldiği gün alınacaktı ben ertesi gün gideriz dedim eşime.
eşim öğretmen sadece öğle arası 1 saat müsait oluyor.
neyse biz bunları bıraktık merkeze gittik.ilçede oturuyorum.
tahlil sonuçlarını aldım geldim.
aceleden gardolabımı dağıttım biraz.
neyse kaynana geldi yanıma.
kızım dolabına baktım.o dolabının hali ne öyle.
bi misafir gelse baksa ne dicen dedi bana şok oldum orda.,
sen gir yatak odamı karıştır üstüne gel birde bana anlat utanmadan..
salakmışım orda ağzının payını vermemişim.
sanki misafir gelip yatak odama girip dolaplarımı karıştıracak..
off şimdiki aklım olacaktıki orda verecektin cvbını bak bakalım bi daha girebiliyormu odaya.
ayy bende ne inciler var say say bitmez...

bize geldiler kalmaya.
off şimdiki aklım olacaktıki orda verecektin cvbını bak bakalım bi daha girebiliyormu odaya.

:d anlat kız sende o zman :d allahım ya hem karıstıryor hemde gelıp soyluor :d

bize geldiler kalmaya.

heheh =))) hepimiz şimdiki aklımız olsaydı diyoruz ama nafile geldi geçti die düşün..O an belki de öyle olması daha hayırlı imiş diye düşün..Başka yürlü rahatlamıyor insan..

Ey Türk kadını!

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan, kaynatan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir. Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan kaynatan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka karılara göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil türk kadını!
Işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. Ihtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

Hadi kolay gelsin​

bende bitane anlatym bari..
bz 1.5yıllk evliyiz evlendimiz bigunden beri cocuk yapın diolar aslnda cok severm cocukları bebeim olsun da istrim ama onlar öle dedkce snr oldm soğudum iicee.hala cocuğumuz yok zatende 20yasndayım daha biraz daha bekliyorm.
smdi kayınvalidem kendisi hamile 5 aylık..(alah analı babalı buyutsun cok sevindim)
sen yapmassan ben yaparım dedi:KK70:

bende bitane anlatym bari..
bz 1.5yıllk evliyiz evlendimiz bigunden beri cocuk yapın diolar aslnda cok severm cocukları bebeim olsun da istrim ama onlar öle dedkce snr oldm soğudum iicee.hala cocuğumuz yok zatende 20yasndayım daha biraz daha bekliyorm.
smdi kayınvalidem kendisi hamile 5 aylık..(alah analı babalı buyutsun cok sevindim)
sen yapmassan ben yaparım dedi:KK70:

aynen arkadaşım bende kayınvalidemle kayınpederime o kadar gıcık oluyorumki daha 5 aylık evliyiz artık onlar sevimsiz sevimsiz kendilerince espiri yaparak bebek olsun diye laf çarptıkça soğuyorum bebeğim olsun diye çok istememe rağmen..
kayınvalidemin sanki senet imzalamış gibi tövbe tövbeee Oğlumun oğlu olcak demesi yüzünden sadece kız çocuklarım olsun istiyorum.(4 kızız diye anneme karşı ne patavatsız dengesiz sözleri oldu bilseniz annemin elinde ne varsa bu konuda...)
kayınpederimin ukala ukala torununun galatasaraylı olacağından emin konuştukça (sanki bitek onun torunu)buna karşı çocuğumun ilerde caanım babam gibi fenerbahçeli olmasını istiyorum
psikopatmı olmuşum kızlaar :KK1::KK1:

Benim sevgili kayınvalideciğimden bir inci,
Evlilik tarihimize az kalmıştı, biz eşimle ayrı şehirlerdeydik ve nikahımız, kayınvalidemlerin yaşadığı şehirde olacaktı, kendi evimizde başka bir şehirde. Kayınvalidem eşime söylemiş, nikahtan sonra hemen gitmeyin, bir otel ayarlayalım, 1 gece orda kalın, ertesi gün kahvaltıya gelirsiniz, sonra evinize gidersiniz. Ben de ilk gece mi bir otel odasında geçirmek istemedim, biran önce evime gitmek istediğimi, söyledim eşime, o zaman nişanlıydık tabi. Sonra kayınvalidemle görüştümüzde,
bir ısrar bir ısrar, kızım bak bu benim size jestim, keşke bana verseler böyle fırsat, ne güzel işte, filan dedi, ben de kadın bu kadar düşünüyor madem , iyi tamam gidelim o zaman dedim. Ama ben sanıyorum ki, sevgili kayınvalidecim bize jest yapıyor.
Evlendiğimiz gece otele gittik, sabahta faturayı elimize tutuşturdular, ben de zannediyorum ki, kayınvalidmler ödedi, o zaman dedim içimden , sizin jestinize de :)
Binbir borcun içinde, başıma bir de otel parası çıktı, böyle jest nerede görülmüş :)
Allah akıl fikir versin bu kayınvalidelere, işleri güçleri hava.

Benim sevgili kayınvalideciğimden bir inci,
Evlilik tarihimize az kalmıştı, biz eşimle ayrı şehirlerdeydik ve nikahımız, kayınvalidemlerin yaşadığı şehirde olacaktı, kendi evimizde başka bir şehirde. Kayınvalidem eşime söylemiş, nikahtan sonra hemen gitmeyin, bir otel ayarlayalım, 1 gece orda kalın, ertesi gün kahvaltıya gelirsiniz, sonra evinize gidersiniz. Ben de ilk gece mi bir otel odasında geçirmek istemedim, biran önce evime gitmek istediğimi, söyledim eşime, o zaman nişanlıydık tabi. Sonra kayınvalidemle görüştümüzde,
bir ısrar bir ısrar, kızım bak bu benim size jestim, keşke bana verseler böyle fırsat, ne güzel işte, filan dedi, ben de kadın bu kadar düşünüyor madem , iyi tamam gidelim o zaman dedim. Ama ben sanıyorum ki, sevgili kayınvalidecim bize jest yapıyor.
Evlendiğimiz gece otele gittik, sabahta faturayı elimize tutuşturdular, ben de zannediyorum ki, kayınvalidmler ödedi, o zaman dedim içimden , sizin jestinize de :)
Binbir borcun içinde, başıma bir de otel parası çıktı, böyle jest nerede görülmüş :)
Allah akıl fikir versin bu kayınvalidelere, işleri güçleri hava.

bizim düğünde kayınvalidenin memlekette oldu aynı senin gibi. sizinkiler yine otele git demiş. düğün çıkışı kayınvalidenin evine gittik. geç oldu burda kalın diyo ama biz gece vakti bi yere gidemeyiz hep beraber kalalım dediler. kafam atmış eşime ağzıma geleni söyledim. hemen yola çıktık. 200 km yol geldik.açız evde bişey yok. milföy vardı buzlukta. börek yaptım sabahın 4 ünde eşimde tv de boks maçı izledi, yedik uyuduk tabi o yorgunlukla. bide düğün çıkışı gelin arabasının sahibi arkadaşının doğum gününe gitmiş. arabasız kalakaldık ortada. komşusunun şahin arabasına binip eve gittik. aklıma geldikçe nefretim artıyor valla.

Son düzenleme:
ayy kızlar çok tatlısınız yaa oku oku gülmekten kırıldım zaman zaman sinir oldum çok gzl bir başlıkmış bu.. evlilik yolundayım ama vazgeçsem mi ne hahaha :)) allah bütün türk gelinlerine sabır versin cidden bizim kaynanalar bir başka oluyor sanırım :))

X