Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

A_L_A Oyelken tori ve diger okuyan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. kesinlikle doğru evliylen yaşasaydık bu tam bir cehennem olurdu benim icin.. ama yıllarca mükemmel gidip de son bir hafatada nişanlımın tamamen degişmesi ve iftira atması beni cok şaşırttı ailemden cok sana güveniyorum derdi cünkü bir anda bir insanın icnden böyle kötülük nasıl çıkar anlamadım ama üstümden bir yük atmış gibiyim... içimdeki acı hafifledi bir nebze de olsa bu acıda geçecek ama izi kalacak bimiyorum birisi cıkarmı karşıma çıksada cesaret edemem heralde artık nişan söz evlilik falan... bilmiyorum... artık okulu bitirip saygın bir iş bulup ya da atanıp kendime olan saygımı güvenimi yeniden kazanmak istiyorum...

bu olsunki onlar daha cok çatlasın kendi ogulları lise mezunu ben lisans okuyorum baba parasıyla vakit geicriyor iş yok guc yok zaten bnim sucum sırf gözü dışarda degil diye boş birini seçersem sonucuna katlanmak zorunda kalırım böyle....

Allah iyilerle karşılaştırsın bana 25 senedir denk gelmedi insallh gelir...

Amin canım. Ben de bir kız çocuğu annesi olarak hep dua ederken derim ki "Allah'ım başta benim kızım olmak üzere tüm ana kuzularını iyilerle karşılaştır, kötülerle savaşma güc ver"

24 ekimde tüp bebek yaptırdık eşim annesini getirdi bana baksın annem hasta olduğu için mecbur kaldım neyse geldi bu ben yatıyorum evide 1 gün önce köşe bucak temizledim sonuç belli olana kadar temizlik yapamam diye ayy bu evin hali ne pislik içinde yarın olsunda güzel bir temizleyim ev temizlik görsün dedi. ben bişey demedim huyunu biliyorum çünkü eşim çıldırdı neyi var evin tertemiz dün canı çıktı temizlicem diye tersledi annesini.
2 gün oldu ben gideyim artık kızım işten gelsin yemek mi yapsın çamaşırmı yıkasın hem o çamaşır yıkamasını bilmez falan sayıyo(kızıda 36 yaşında nişanlı.yemekleri k.peder yapıyo genelde ) bende istersen sen git ben iyiyim yemeğimi falan yaparım dedim. akşam eşim gelince dedimki anneni götür gitmek istiyormuş yok dedi ben gitmek istemiyorum lotus evine git dedi deyince ses etmedim eşim bilir zaten öyle birşey demeyeceğimi eşim aldı götürdü evine. bende rahat ettim
ertesi gün bi baktım geri gelmiş noldu niye geldin 2 günde canın çıktıydı gitcem diyince k.peder fırçalamaış kızın anası hasta bırakıp niye geldin diye
ogün akşam kaldı artık eşime dedimki anneni götür ben evde yatarım dedim. kaynanamada söyledim kızın 10 yaşında değil 36 yaşında hem yakında evlencek deyince ben onu nazlı yetiştirdim dedi
neyse deyip sabır çektim... velhasıl tutmadı zaten bu sinirle tutarmıydı düşünmeden de edemedim

ve beklemedigim ama aslında beklenen son geldi arkadaşlar... hayatta asla bana yanlış yapmaz dedigim insan hayatım dedigim insan ailesiyle son kavgasından sonra onlara degil bana tavır aldı... bir haftadır görüşmüyorduk bugun tokat gibi bir sonla ayrıldık... ailesini dize getiremeyince morali bozuk sanıyor üstüne gitmiyordum ama onun meselesi benle ayrılmak icin kılıf uydurmakmış zamanı bunun icin istemiş...

ben artık yokum gidicem buralardan dedi bende geleyim dedim hayır dedi ben tek kalıcam ömür boyu mutsuz olucam... neden dedim ben ne yaptım ailenin cezasını neden biz çekiyoruz dedim... bana dediki geçen gün bana dedinki senden ayrılıcam kız olmasaydım diktirirdim ve senin en yakın arkadaşnla çıkardım dedin bunu düşünüp düşünüp ağlıyorum ama bunu hazmedemiyorum dedi ki bunun imkanı yoktur asla demem demedim beni o da cok iyi tanıyor ama neden benim canımken kanımken böyle bir iftira attı böyle çirkince ayrıldı bilmiyorum sebebini... annesi kız kardeşi herşeyinde söz sahibi acaba onlar mı dedi bişey uydurup kurtul falan diye bilmiyorum... ama ailesi ne kadar kötü olsada o bana bunu yapmamalıydı buyuk suç onda....

nasıl hayat bu anlamıyorum insanlar bu kadar nasıl kolay harcıyorlar başkasını hiç mi korkmuyorlar allahtan... hakkımı helal etmedim ona mutsuz ol dedim sende mutsuz ol diyor... zaten mutlu olamam ki bu güvensizlikle bu yıkılmışlıkla... bizim burda nişan atmış kıza dul gözüyle bakarlar.... bunu o da biliyordu....

ne yapacagımı bilmiyorum hayatımın baharında ölü gibi hissediyorum kendimi ama ayrılıktan degil yaşanan çirkinliklerden insanlardan o kadar iftiraya deger mi kurulacak olan yuvayı yıkmak icin elinden geldigince savaşan bu insanlar hiç mi bilmez ilahi adaleti Allah'ı....

bu sayfada böyle kapanır allah kimseye vermesin ben yaktım kendimi başkaları yanmaz inşlah

cnm hem uzuldum hem sevndım senın adına cok uzuluyosun ama evlenmeden gercek yuzlerını gordugun ıcın sevınmelısın. ve eger senı sevseydı kımseyı dınlemezdıkı sana bırak ıftıra atmayı aılesını karsısına alırdı . ıyıkı sımdıden cıkmıs gercek yuzu boyle bır ıftıra atan adam evlenınce kızdıgında neler demez kı sana. . ınsallah en yakın zmanda toparlanırsın cnm ..

sonergizem; cok teşekkür ederim canım destegin icin çok doğru diyorsun... ben öyle mıy mıy ay terkedildim agla bögür bir kız degilim elbet atlatıcam ama insanın zoruna gidiyor işte anlarsınız hepiniz beni... inşlh en kısa zamanda geçer bu sıkıntı her yaşayana allah yardım etsin... tüm yorum yapanlara okuyanlara teşekkrler bunlar zor durumdaki insanlar icin altın degerinde gerçekten.. hepiniz iyiki varsınız tanışmasak da...

24 ekimde tüp bebek yaptırdık eşim annesini getirdi bana baksın annem hasta olduğu için mecbur kaldım neyse geldi bu ben yatıyorum evide 1 gün önce köşe bucak temizledim sonuç belli olana kadar temizlik yapamam diye ayy bu evin hali ne pislik içinde yarın olsunda güzel bir temizleyim ev temizlik görsün dedi. ben bişey demedim huyunu biliyorum çünkü eşim çıldırdı neyi var evin tertemiz dün canı çıktı temizlicem diye tersledi annesini.
2 gün oldu ben gideyim artık kızım işten gelsin yemek mi yapsın çamaşırmı yıkasın hem o çamaşır yıkamasını bilmez falan sayıyo(kızıda 36 yaşında nişanlı.yemekleri k.peder yapıyo genelde ) bende istersen sen git ben iyiyim yemeğimi falan yaparım dedim. akşam eşim gelince dedimki anneni götür gitmek istiyormuş yok dedi ben gitmek istemiyorum lotus evine git dedi deyince ses etmedim eşim bilir zaten öyle birşey demeyeceğimi eşim aldı götürdü evine. bende rahat ettim
ertesi gün bi baktım geri gelmiş noldu niye geldin 2 günde canın çıktıydı gitcem diyince k.peder fırçalamaış kızın anası hasta bırakıp niye geldin diye
ogün akşam kaldı artık eşime dedimki anneni götür ben evde yatarım dedim. kaynanamada söyledim kızın 10 yaşında değil 36 yaşında hem yakında evlencek deyince ben onu nazlı yetiştirdim dedi
neyse deyip sabır çektim... velhasıl tutmadı zaten bu sinirle tutarmıydı düşünmeden de edemedim

ne halden anlarlar, ne kıymet bilirler. biz sanki duvar kovuğundan çıktın geldik... onların kızları evlat, ana kuzusu da biz insan bile değiliz gözlerinde. :KK19:
ben ameliyat oldum, bir hafta yattım da geçmiş olsun diye aramadılar bile. ama para lazım oldu mu ararlar. utanmaz insanlar :KK19: :KK14:
bizimde tüp bebek yaptırmamız gerekiyor, biriktirdiğimiz paraları sağolsun alıyorlar, ertelemek zorunda kalıyoruz. daha birde kayınvalidem eşime acele etmeyin oğlum, sen geline uyma, bekleyin olur zamanla diyormuş. kaç tane doktor gezdik olmayacak belli bişi. ama oğlu annesine olmuyor, olmayacak. yaşımız geçmeden yaptırmak istiyoruz bile diyemiyor. neden erkekler bu kadar anneci oluyorlar ya anlamıyorummmm :KK47:

sonergizem; cok teşekkür ederim canım destegin icin çok doğru diyorsun... ben öyle mıy mıy ay terkedildim agla bögür bir kız degilim elbet atlatıcam ama insanın zoruna gidiyor işte anlarsınız hepiniz beni... inşlh en kısa zamanda geçer bu sıkıntı her yaşayana allah yardım etsin... tüm yorum yapanlara okuyanlara teşekkrler bunlar zor durumdaki insanlar icin altın degerinde gerçekten.. hepiniz iyiki varsınız tanışmasak da...

hiç üzme kendini, bak okuyorsun yaşadıklarımızı,yol yakınken kurtulmuşsun sevinmelisin canım. Allahın sevgili kuluymuşsun ki sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmamış.
İnşaallah hayırlı insanlar karşılaşırsın. Allah yüzünü güldürsün canım :KK16:

naneliseker cok saol canım amin allah da sana herkese verdigi gibi huzur ve istedigin gibi en hayırlısından bir evlat verir inşlh

Çağırırsın gelmek ıstemezler, cagırmazsın benı cagırmadı derler.
Annen gelseydı oglumu ıyıce avuclarının ıcıne aldılar der, kendı evde oluncada rahat durmazlar. ben anlayamıyorum. allahım bızde kaynana olacagız ınsallah allah ıcımızdekı merhametı eksık bırakmasın kı seytana uymayalım. Nedır bu yaaa

ne demk cnm hepımız ınsanız sonucta.. anlıyoruz tabıkıde senı . bencede en dogru olanı yapıyosun guclu durarak ve arkadas cok dogru soylemıss ya evlendıkten sonra olsaydı bunlar daha kotu olurdu .. bakma bende cok zor gnler yasadım esımden hıc bı sekılde kotuluk gormedım yada benı uzcek bı laf hareket Allaha sukur. . zaten esım olmasa neden katlanıyım onlara o her zaman benm yanımda Allah herkesı ıyı ınsanlarla karsılastrsın .. ben cok mutluyum esımle artık aılesını de takmıyorum o yuzden sorun yok Rabbım herkesın yardımcısı olsun kotulerden sakınsın hepımızı ..

terracotta yazdıkların gerçekten üzücü.erkek için zor görünse de çoğu erkek yaşadıklarına kendisi zemin hazırlıyor.üzülse de bi zaman sonra unutuyolar.o yüzden sen metanetini kaybetme.sabırlı ol ve sakın isyan etme.mutlaka herkes hakettiğini alacak bu dünya da sen de öyle.Allah iyiylerle karşılaştırsın.
gelelim bana.benimde zamanında kaynanasından çok çekmiş bir kaynanam var.bi de hep klasik derler ya ben öyle olmicam sen benim kızım vs vs.acaba ondan mı olsa gerek bunlar? ben yokken bi kaç gün eşimle beraber kaldı bizim evde.bende şehir dışına ailemin yanına gittim.eşim birisi olmayınca kendi uyanamıyo kalkamıyo haliyle işe geç kalıyo.neyse mevzuya gelelim.bana verdiği bi örtü vardı onu da sermiştim ben çok beğenmesemde kullanmadı demesin diye.geldiğinde de onu kaldırmış başka yere sermiş öyle daha güzel olmuş kendi de öyle kullanıyormuş.ertesi gün yere dekoratif halı gibi bişey almış eşim söyledi eşim de çok beğenmiş.ben tabi ben yokken değişiklikler yapılmasından hoşlanmadım.eşimin ağzını aradım ben mutlu oluyum diye yapılmış. eşime hoşlanmadığımı o evin eşimin bekar evi olmadığını söyledim hatırlattım.kendimi dışlanmış hissettiğimi söyledim.eşim de annesinin kötü niyeti olmadığını ben mutlu oluyum die yaptığını söyledi.yeni alınan şeyi görmedim henüz.gerçekten çok çok güzel de olabilir ama siz yokken iyi ya da kötü kaynananızın değişiklikler yapmasından hoşlanır mısınız?

terracotta yazdıkların gerçekten üzücü.erkek için zor görünse de çoğu erkek yaşadıklarına kendisi zemin hazırlıyor.üzülse de bi zaman sonra unutuyolar.o yüzden sen metanetini kaybetme.sabırlı ol ve sakın isyan etme.mutlaka herkes hakettiğini alacak bu dünya da sen de öyle.Allah iyiylerle karşılaştırsın.
gelelim bana.benimde zamanında kaynanasından çok çekmiş bir kaynanam var.bi de hep klasik derler ya ben öyle olmicam sen benim kızım vs vs.acaba ondan mı olsa gerek bunlar? ben yokken bi kaç gün eşimle beraber kaldı bizim evde.bende şehir dışına ailemin yanına gittim.eşim birisi olmayınca kendi uyanamıyo kalkamıyo haliyle işe geç kalıyo.neyse mevzuya gelelim.bana verdiği bi örtü vardı onu da sermiştim ben çok beğenmesemde kullanmadı demesin diye.geldiğinde de onu kaldırmış başka yere sermiş öyle daha güzel olmuş kendi de öyle kullanıyormuş.ertesi gün yere dekoratif halı gibi bişey almış eşim söyledi eşim de çok beğenmiş.ben tabi ben yokken değişiklikler yapılmasından hoşlanmadım.eşimin ağzını aradım ben mutlu oluyum diye yapılmış. eşime hoşlanmadığımı o evin eşimin bekar evi olmadığını söyledim hatırlattım.kendimi dışlanmış hissettiğimi söyledim.eşim de annesinin kötü niyeti olmadığını ben mutlu oluyum die yaptığını söyledi.yeni alınan şeyi görmedim henüz.gerçekten çok çok güzel de olabilir ama siz yokken iyi ya da kötü kaynananızın değişiklikler yapmasından hoşlanır mısınız?

ben olsam bnde icerlerdim ama kırmamakta lazım böyle bir mesele yüzünden ..
gidince eve degiştirirsin canım kendı istediign gibi yaparsın..

ne halden anlarlar, ne kıymet bilirler. biz sanki duvar kovuğundan çıktın geldik... onların kızları evlat, ana kuzusu da biz insan bile değiliz gözlerinde. :KK19:
ben ameliyat oldum, bir hafta yattım da geçmiş olsun diye aramadılar bile. ama para lazım oldu mu ararlar. utanmaz insanlar :KK19: :KK14:
bizimde tüp bebek yaptırmamız gerekiyor, biriktirdiğimiz paraları sağolsun alıyorlar, ertelemek zorunda kalıyoruz. daha birde kayınvalidem eşime acele etmeyin oğlum, sen geline uyma, bekleyin olur zamanla diyormuş. kaç tane doktor gezdik olmayacak belli bişi. ama oğlu annesine olmuyor, olmayacak. yaşımız geçmeden yaptırmak istiyoruz bile diyemiyor. neden erkekler bu kadar anneci oluyorlar ya anlamıyorummmm :KK47:

hiç dinleme kocanıda kendine çekmeye çalış böyle şeyi ertelemek olurmu ne kadar saçma
Çağırırsın gelmek ıstemezler, cagırmazsın benı cagırmadı derler.
Annen gelseydı oglumu ıyıce avuclarının ıcıne aldılar der, kendı evde oluncada rahat durmazlar. ben anlayamıyorum. allahım bızde kaynana olacagız ınsallah allah ıcımızdekı merhametı eksık bırakmasın kı seytana uymayalım. Nedır bu yaaa

valla ister gelsin ister gelmesin umrumda değil bende artık pek gitmeyi düşünmüyorum önceden ben derdim eşime annenlere gidelim kaç zamandır gitmiyoruz diye eşim istemezdi

ele karışan derde karışırmış derdi annem nede doğru söylermiiş meğer...
eşim ameliyat olduğunda kimseye söylemediler sakladılar. ben de laparoskopi ameliyatı oldum yedi cihana duyurdular bizim gelinde problem var çocuğu olmuyo diye.
3-5 ay sonra kendi kızıda ele karışacak

Valla sinirden deli olacağım en iyisi buraya yazmak içimi dökmek dedim. Eşimde konuştu rahatlattı ama yazmka bazen iyi oluyor. Ben kayınvalidemle iyi anlaşırdım aslında yani ara ara laf sokmaları vardı ama iyiydi genelde. İlk çatışmamız bu yaz başladı ama o söyledi ben dinledim birşey demedim. Ben şehir dışına gelin geldim. Annem çalışıyor babamla ayrılar kardeşimde var hep ben giderim İstanbul'a Eskişehir'den. Annem yıllık izninde birkaç gün gelir kalır bu yazda geldi teyzemi oğlunun düğününe gidecektk beraber bizim arabayla gideriz dedik. Kaynnam gün önceden aradı annen bize gelmesin gezersiniz vaktiniz harcanmasın dedi annem 4 gün bende kalcaktı ne zaman harcanması bahane işte neymiş geçen sefer annem sigara içmiş o da bahçede bir tane içti, gece uyuyamışta tıkanmış tamam dedim gelmez. Hadi o neyse telde konuştuk annem yanımda teli isteyip bir hoşgeldin bile demedi anneme çok mahçup oldum gideceğim günün akşamı hoşçakala gittik onlara düğünden yazlıpa geçecektik Yalova'da yazlıkları var ama normal ev bir yaz tatili için gittik. Neyse dışardaydık annemi eve bıraktık öle gititk kaynanama anneme çok koydu tabii.. Neyse düğüne gittik annem dayımlarla İstanbul'a döndü bizde Yalova'ya tatile gittik. Kaynanamda hasta tansiyon, şeker felan birazda nazlandırır kendini çünkü herşeyini kocası yapar önüne getirir zaten kadında geliyo. alıştırmış kendini öyle Yalova'daki evi de halim yok diye hiç temizlemez. Her yer tozdur sözde çok titizdir ama birkaç günlüğüne gidiyoruz dışarda yiyorız temizlemiyorum der. Ben gittiğim gün her yeri dip bucak temizledim koskoca balkonu saatlerce yıkadım arındırmak için. Döneceğimiz gün yine heryeri temizledim. Nasıl bulduysam değil çok daha temizini bıraktım. Neyse 2 haftadır da birşeyler var bir soğukluk anlam veremedim. Geçen hafta bana sana birkaç tayt tarzı eşofman vermiştim paçalarını yaptırıp giyecektin yaptrmadın heralde öyleyse geri ver dedi. Ben bozuldum tabi çul çaputta değilim ama bir insan verdiği birşeyi geri ister mi. Ben vermek istesem bile almaz. Bende beli olmadı ikisinin giyemiyorum ama birinin yaptırdım dedim. Kemerde vardı takmıyorsan onu da ver dedi ama öyle uyanıkki eşim arabayı çalıştırmaya gittiğinde kayınpederimde eşimleyken diyor bunları onların yanında demiyor kızacaklarını biliyor çünkü tamam veririm dedim bende. Dün de kayınpederim aradı biz Yalova'ya gidicez bayramı orda geçircez dedi bizde İstanbul'a gidiyoruz bu bayram anneme ama şeker bayramında burdaydık her zaman bir bayramı muhakkak burda geçiririz zaten. Bende tamam dedim akşam geliriz. Akşam gittik eşim biraz kilo aldı. Neden sporu kestin neden gitmiyosun dedi eşimde dedi ki ben kışın sor yapamam hamlaştım brakalı beri dedi. Gelcem işten spora ordan eve ehemen yatcam eşim yalnız kalcak yazın başlıcam dedi. O da geçen yaz başlasaydın dedi ee düğüne gittik tatile gittik dedi amaan gitmeseydiniz dıdının dıdısı düğün dedi. Bende dıdının dıdıdsıı değil teyzemin oğlunun düğünüydü onlar geldi benim düğünüme dedim neyse işte dedi felan ama yüz asık yine. Bugün gitmişler Yalova'ya zaten olayda orda koptu. Akşam kayınpederim aradı annen istiyo dedi aldı telefonu vay efendim yatağının üstündeki pike yokmuş sonra elyaf yorganın kılıfı yokmuş yok temizmiş geçen geldiğinde değiştirmiş seviniyormuş giderken hemen temiz temiz diye de bulamamışmış. Birşeyi düzgün bırakmıyormuşuz da yaşlı haliyle nasıl değiştirecekmişte. Yani görende eli ayağı tutmuyo sanır ki yanlış anlamayın gerçekten hiçbirşeyi ellemedim zaten iki ayrı tekli yatak var arı yatarlar onlar biz iki yatağı aldık salona yere yanyana koyduk öle yattık çarşafımı, yastık kılıfımı felan da evden götürdüm birşeyini kullanmadım ki bir de yorgan nevresimi felan hiç alakam yok yazdı üstümüze bir pike örttük. Babamın yatağının üstünde olanları o odada kenara koyduk anneminkideri de kenara koyduk giderken yatakları yerleştirip üstüne kenara koyduklarımızı düzgünce yerleştirdik dolapları zaten açmam ki birşeyi oraya kaldırmam mümkün değil ya sırasını yanlış koymuşuzdur yada koltuğun üstünde örtmeyi unutmuşuzdur ki on kere baktım çıkmadan aman bulduğumuz gib bırakalım diye eşimde yardım etti o yanlış yaptı belki ama ben o evi tertemiz yapmışım herşeyiyle düzenlemişim. Salonda herşeyi nasılsa öyle bırakmışım ki bu konuda çok dikkatliyim ancak kaynanam arıyor fırça atıyor hemde ne fırça. Ben mahvoldum eşimi arıyorum o arasın dedim belki biliyordur eşim aramış ona da fırça atmış. Eşimde gitmicez bir daha zaten demiş. Eşim de kötü oldu ağlıyordu demiş yazık değil mi o kadar uğraştı demiş. Eşim geldi ben ağlıyordum tabii bir daha da asla gitmem dedim gelince de söylücem dedim. Hanımefendi kılıf geçiremem diyor ama kuaföründne ojesinden hiç eksik kalmıyor. Zaten kayınpederim üst makamda çalılmış biri ve emekli alışmış rahatlığa.. Daha başka şeylerde var bunca zaman laf sokulan hep sustum ama susmucam artık.. İster darılsın ister konuşmasın. Ne eşimi sevmediğim imaları kaldı, ne ben ailemi seviyormuşum eşimin beni sevdiği kadar sevmiyormuşum ya ben annemi bırakıp başka şehre geldim kardeşim askere gitti annem yalnız kaldı. Ben sevmesem ne işim var bilmediğim memlekette. Geçen seneye kadar çalış dyordu açıköğretim okuyorum bu sene bayramda annem aramış emeklilikten konu açılmış annemde torun bakarım demiş korkuyor buraya gelcek diye heralde ki öle bişi söz konus değil şimdide çalışma diyor o zaman niye alcam ben diploma dimi.. Annem ailem gelcek malının üstüne koncak sanıyor alsın malı da onun olsun ben çalışcam herşeyimi kendim yapıcam bi evlerinde oturuyoruz onu da başımıza kakıyor sürekli babam olmasa arada neler yapar.. Amaan işte daraldım vesselam neyse ki eşim beni tutuyor haklı olduğumu biliyor.

off offf hangisinde başlayayım bilmiyorum kendileri memur oldukları için doğuda ve anadluda görev yapmışlar hep yaşadıkları en büyük şehir kayseri olmuş bunların. ben doğma büyüme istanbulluyum ama aslen karadenizliyim öncebuna taktı yok efendim bütün çevresi istabuldan gelin alınırmıymış demiş ona istanbuldan bakire kız çıkmazmış demişler ama o dinlememiş (allah razı olsun o almasaydı evde kalacaktım zaten) ben uzun boyluyum fiziğimdüzgündür benim boyum 1,78 eşim ise 79 ayakkabı alacaktım kendime yanımdada kuzenim vardı ya çok topuklu alma uzun olursun kocandan dedi bu atladı hemen olurmu benim oğlumun boyu 1,90 dedi her gece yattığım adamı bentanımıyorum sanki sürekli buna gelinin çok güzel boylu poslu derler bu vekızı(görümcem) kıskançlıklarındar morarırlar şaka yapmıyorum gerçekten mor bir renk alıyor birgün salonda oturuyoruz kocam ban kaynana görümce kalktı bana dediki senin bacakların çok kalın niye etek giyiyorsun ayrıca göbeğin var(gram göbeğim yoktur) dedi. bende ona senin kıznında bacakları çatlaklarla dolu ama etekgiyiyor dedim, o ise ama öyle deme üzülüyor dedi, ee ben üzülmüyormuyum allahın angutu kocamın ynında söylediğine bak allahın şizofreni

geçen kış bize geldi kahvaltıdayız kocamın işi çıkmıştı, yoktu evde bana ne anlatıyor biliyormusunuz kızlar aynen anlatıyorum; ahh derinnn kocanın bir kız arkadaşı vardı üniversitedeyken bir güzeldi bir güzeldi bebek gibi kızdı valla ayrıca sosyolog tu ve çok kültürlüydü diye ban kızı anlatmaya başladı sonraefendim bunun oğlunu çokzengin şirket sahibi birinin kızna istemişler haabirde ülkenin ünlü avukatlarından birri çok seviyormuş oğlunu damadım diyormuş hep yemeklere çıkarıyormuş benim kocamı falan fistan asilzade ya bunlar pabucumun asilleri. sürekli atarlar olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye bayılırlar kimseyi beğenmezler ama aslına baktığın zaman şehir haatı görmemiş insanlar ama sanırsınızki ingiliz kraliyet ailesinden gelmişler kızı 2 yıllık gıda mezunu öyle bir anlatırlarki boğaziçi endüstri müh. okumuş yurtdışında mba yapıyor.

son olarak hasta ruhlu ******** kayınpederimin incilerini anlatyım; efendim bu oğluna yatırım yapmış okutmuş (yalannn kocaman bir yalan) o yüzdende bizde karı koca çalışıp buna karısına evli kızına bakmaya mecburmuşuz (yanlış anlamayın durumu iyi altında koca transporter var) para verecekmişiz biz ne b.k yersek yiyelimmişiz bende dedimki ben sabahın 6 da kalkıyorum it gibi çalışıyorum size para yediremem dedim kalktı bana se kim oluyorsun sen kendini ne sanıyorsun dedi kocamada ya karın ya ben dedi akıl hastası kaynanmda oğluna boşanın siz evinizi satın gel bana bir ev al tayininde buraya aldı sana ayşeyi alalım (ablasının boşanmış kızı) beraber gül gibi yaşarız dedi çünkü kendisi güdecek parasını yiyecek biri arıyor beni saftrirk zannetti baktı yola gelmedim hemen boşanın dedi ********ler hepsinden nefret ediyorum. öteki dünyda iki elim yakalarında olacak

bunların adı üzerinde kaynana hepsi aynı bir yerde fire verirler mutlaka en iyisi benimki ama kendileri padişah torunu benim tarafım hiç bişey ama benim darbelerim ağır olur büyük tartışmamız falan olmamıştır ama içimi çok acıtan bişeyi anlatmak istiyorum bundan 2-3 ay önceydi eşimle bazı problemlerimiz vardı stresli bi ortam oluşmuştu evde iş değişikliği şehir değişikliği derken eşim resmen depresyona girdi biz eşimin memleketine dolayısıyla ailesinin yanına taşındık eşim benide kendini de yıpratmaya başladı annem ve babam başka bi şehirdeler bana geldiler bu konuyu konuşmak için oturduk konuştuk eşimin ve benim tüm davranışlarımızı neden bu noktaya geldiğimizi anlattık eşimin babası benim annem ve babam hemfikirdi eşim hatalıydı ve kendiside kabul etti özür diledi herşey iyi olacak vs. dedi ve bombayı benim kaynana patlattı ben ona demişim ki bu olaylardan dolayı babam eşimi öldürecekti ama vazgeçti ömrünü bağışladı demişim ben çıldırdım ve babama bu kadın yalan söylüyo dedim kadın ne yeminler ediyo anlatamam herkes şok oldu babam tamam dedi kadının o yeminlerine ve bana bu kadına ne olur iyi davran ama sırrını verme ben sana bunu söyledin mi diye sormuyorum ama dikkat et iftira bile atabilir dedi şimdi ona karşı çok yumuşak davranıyorum eşim annesine artık güvenmiyo ve gitmiyo sen böyle bişey asla demezsin benim annem yalancıdır bunu öğren artık diyo ve ben gidiyorum geliyorum ama asla hakkımı helal etmiyorum o da yuttuğumu düşünüyo ama ben çok kinciyimdir bazı olaylar karşısında suskun kalırım ama hesabını da ağır sorarım günü gelecek hiç beklemediği bir anda öyle bir darbe yiyecekki pusudayım anlayacağınız herkese mutlu günler

geçen kış bize geldi kahvaltıdayız kocamın işi çıkmıştı, yoktu evde bana ne anlatıyor biliyormusunuz kızlar aynen anlatıyorum; ahh derinnn kocanın bir kız arkadaşı vardı üniversitedeyken bir güzeldi bir güzeldi bebek gibi kızdı valla ayrıca sosyolog tu ve çok kültürlüydü diye ban kızı anlatmaya başladı sonraefendim bunun oğlunu çokzengin şirket sahibi birinin kızna istemişler haabirde ülkenin ünlü avukatlarından birri çok seviyormuş oğlunu damadım diyormuş hep yemeklere çıkarıyormuş benim kocamı falan fistan asilzade ya bunlar pabucumun asilleri. sürekli atarlar olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye bayılırlar kimseyi beğenmezler ama aslına baktığın zaman şehir haatı görmemiş insanlar ama sanırsınızki ingiliz kraliyet ailesinden gelmişler kızı 2 yıllık gıda mezunu öyle bir anlatırlarki boğaziçi endüstri müh. okumuş yurtdışında mba yapıyor.

aaa canım o olay benim başımda da var. Benim yanımda diyor ki yok efemdim ticaret odası başkasının kzıı varmış Yalova'da benim eşime çok yapmak istemişlerde eşim istememiş. Kız şöyle uzun boyluymuş, böyle güzelmiş kültürlüymüş bilmem ne. Ya bunu 3 senedir hep söylüyor evire çevire. Tamam kayınpederim üst mevkide çalışan biri bir çok ortama girmişler ama kaynanamda kocası sayesinde adı anılan biri yoksa hiçbirşey değil. Benimde öyle aman aman güzelliim boyum yok ama eşim beğenmiş almış başka şehirden geldim yaa eşim beğendi ya oan deli olutor ona göre onun beğendiği kızlardan ve ailelerine yakışacak biriyle daha doğrusu kendi kafasında biriyle evlenmesi lazımdı ama bende okuyorum açıköğretim ve üniversiteyi bitireceğim bende kendime göre yetişmiş biriyim ailem varlıklı değil evet ama eşim beni sevmiş almış. Yukarda da son sorunları anlattım zaten.. Ehh daha eltim yok ehel bir elti gelsin o görsün gelin nasıl oluyormuş benden fena olsun da beni mumla arasın ağzımı bile açmıyorum cevap vermiyorum ama laf yiyen ben oluyorum. Neyse ki eşim haklı olduğumu biliyor ve cevabını veriyor en çok ona sinir oluyor zaten..

X