- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.641
A_L_A Oyelken tori ve diger okuyan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. kesinlikle doğru evliylen yaşasaydık bu tam bir cehennem olurdu benim icin.. ama yıllarca mükemmel gidip de son bir hafatada nişanlımın tamamen degişmesi ve iftira atması beni cok şaşırttı ailemden cok sana güveniyorum derdi cünkü bir anda bir insanın icnden böyle kötülük nasıl çıkar anlamadım ama üstümden bir yük atmış gibiyim... içimdeki acı hafifledi bir nebze de olsa bu acıda geçecek ama izi kalacak bimiyorum birisi cıkarmı karşıma çıksada cesaret edemem heralde artık nişan söz evlilik falan... bilmiyorum... artık okulu bitirip saygın bir iş bulup ya da atanıp kendime olan saygımı güvenimi yeniden kazanmak istiyorum...
bu olsunki onlar daha cok çatlasın kendi ogulları lise mezunu ben lisans okuyorum baba parasıyla vakit geicriyor iş yok guc yok zaten bnim sucum sırf gözü dışarda degil diye boş birini seçersem sonucuna katlanmak zorunda kalırım böyle....
Allah iyilerle karşılaştırsın bana 25 senedir denk gelmedi insallh gelir...
Amin canım. Ben de bir kız çocuğu annesi olarak hep dua ederken derim ki "Allah'ım başta benim kızım olmak üzere tüm ana kuzularını iyilerle karşılaştır, kötülerle savaşma güc ver"