Ben de Biraz dedikodu yapiim Bari =) Sevgilimin annesini çok severim, o da sever Beni sağolsun, ama çok garip huyları vardır, küser mesela zırt pırt.. anlamazsın neye küstüğünü.. neyse Bayramda eşiyle tatile çıktılar, telefonla arayıp Bayramlarını kutlayalım dedim sevgilime, Boşver aşkım dedi.. ısrar ettim, meğerse annesiyle tartişmişlar gitmeden önce annesi küsmüş Bize.. seBep de sevgilim 1 haftadir Başka Bir yerde çalişiyodu, evde yoktu annesini görmedi, cumartesi işi Bitti direk Benim yanıma geldi eve geçmeden, annesini görmedi yani.. annesi de kendisinden önce gelip Beni görmesine Bozulmuş.. insan önce evine gelir anasını BaBasını görür demiş sitem etmiş.. kendi çapinda haklı olaBilir ama sonuçta Biz de çook özledik BirBirimizi..yani Ben ısrar da etmedim illa önce Benım yanıma gel diye, sevgilim kendi iradesiyle isteğiyle çok özledim dedi geldi, şarap içtik hasret giderdik.. ardı önü 1 haftadir yoktu zaten evine gitmemiş Buraya gelmiş sorun olur mu ? neyse, aradık BaBası çıktı, sevgilim konustu BaBasıyla annesini istedi ısrarla kadın telefona gelmedi, konusmuyorum Ben onla demiş neyse Ben aldım tlfnu BaBasıyla konustum, Bir de Ben deneyim dedim annesini istedim Benı kırmadı telefona geldi Buzzzz giBi konustu.. çok Bozuldum.. ağladım.. Benım yüzümden aranız Bozuldu küstü sana dedım kötü hissettım kendimi dedim.. neyse Bunlar tatilden döndü, Ben de evlerindeydim ellerini öptük BaBası Bana sitem etti unuttun Bizi eskisi gibi gelmıyorsun falan dedi, çok yoruluyorum amcacım iş hayatına alişamadım Bundan sonra daha sık gelirim falan dedm, annesi hala gergin ve küs.. sevglm de Bağirmaya Başladı.. seni ariyoruz Bayramda Bizle konusmuyorsun Bu kızın Bi suçu günahı yok soğuk soğuk konusup kırıyorsun anca kır insanları ufacık seyler için dedi, kadın da Ben konusmak istemediğimi BaBana söylemiştim konusmasaydınız dedi, suçlu Biz olduk.. neyse o sıra Ben kahve yapiyodum, yaptım, içmicem Ben kahve falan dedi.. gitti odasna.. Beni götür dedm sevgilime, sevgilim iyice delirdi.. sevgilimin aBlası gitti annesinin arkasından Bu kız sana kahve yaptı içmicem dedin ne kadar ayip anne sana hiç yakişmiyo falan demiş, neyse geri geldi hani Benim kahvem dedi, Buz giBi olmustu içti.. Bu sefer Bana çikolata getirdi verdi oğluna vermedi, sadece sana veriyorum Benım oğlum çok saygısız süreklı kırıyor Beni Benım derdim senle değil onla ded, hiç seslenmedım o sizin aranızda olan Bişey dedim , pişman oldu gönlümü almaya çalişti, niye yüzün asık kızım Bişey mi oldu kızım demeye Başladı.. ama dokunsalar ağlayacam.. sevgilim aldı Beni çıktık evde Beni eve Bıraktı.. ertesi gün annesi aradı gezmeye gidiyorlarmıs hadi hazırlan gel seni de Beklıyorlar dedi, tamam dedim çıktım gittim, ellerimi tutmalar, portakal soyup yedirmeler, Bi ilgi Bi alaka kızım kızım diye, işte Böyle incilerle dolu Bir kadın.. azııcık dengesiz sanırım =( nasıl davranacağimi kestiremiyorum.. aslında üzülüyorum da cidden çocukları Bazen çok saygısızlaşiyor, çok ters cevaplar veriyorlar.. sanane anne off falan diyip kadını kırıyolar.. o kadar kötü Bi kadın değil sadece Biraz karişir, Biraz yönlendirmek ister ama oğlu yani sevgilim hiç izin vermez ve kırıcı konusur, karısma anne Bizim işimize der.. ama Beni kötü Bilmesin, Bana cephe almasın Benım haBerım olmadan BirBirlerini yiyolar kadın Bana küsüyo sonra pişman oluyo