- 3 Nisan 2010
- 1.432
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.461
Benim kayınvalidem de banyodan ince bi tülbentle üstünü yarımyamalak kapatmaya çalışarak eşimle yanımızdan geçmişti. üstünü gayet rahat giyinip soyunabiliyor. görümcemde öyle. onların bu rahatlığı beni çok rahatsız ediyor. düğünümde onların yüzünden baştan aşağı sorundu zaten. henüz olmayan bebeğimle ilgili plan yapıyorlar. hemde bensiz. doğurup göndermemi istiyorlar onlar bakacakmış. tuhaflar :hulya:
yuh bende 7,5 aylık hamileyim daha 1 iğne yapmadı kayınvalidem annemse neleer aldı bilemesiniz geçen geldiklerinde alıcaklarmış bebeğimi köye götürceklermiş 6 aylık bebeğimi herşeyimi satın aldılar ama yavrum için var ya tek celse biz doğuluyuz adetimiz dedi kayınpederim öldürürüm ki banane evladım için öldürürüm hodrimeydan yani hadi bakalım kılına dokunsunlar o saf salak sümsük gelinlerinin ne olduğunu nasıl canavarlaştığını görsünler
Kızlar beni güzin abla'ya çevirmeyin :kedi:
Ben o kadar millete akıl dağıtacak kadar uzman değilim
Sadece çenesini tutamayan cadaloz bi gelinim
atusaprenses senin iş kocanda bitiyor bence
Dırdır etmeden söylenmeden üstüne basa basa kocanı düşündüğünü belirterek adamı işlemen lazım
Bide demişsin ki onlar sömürüyor diye ben fazla zorlamadım
Onlardan önce davranıp evinin ihtiyaçlarını eşine anlatman lazımdı
Eşine sürekli bi aile olduğunuzu birbiriniz için yaşadığınızı anlatman belki faydalı olur
Çünkü eşin artık kendi ailesi olduğunun farkında değil
Neden ailesi daha rahat yaşasın diye kendi ihtiyaçlarınızdan kısıyorsunuz
Otur eşinle yan yana al eline kağıt kalem yaz ihtiyaçları
Aşkım bunları almamız lazım hepsini birden alamasakta yavaş yavaş başlayalım diceksin
Anasına babasına para yedirmeyi biliyorsa evinin ihtiyaçlarını da karşılamalı
En önemlisi de arkadaşım bence sen kendi çapında para biriktir bu köşede
Çünkü eşin böyle devam ederse işin zor bebeğin olacak yada var bilmiyorum
Bi annenin çocuğuna bi ihtiyacını alamaması ölmekten betermiş derler
Yarın bigün zor duruma düşmemek için bi kenara bişeyler koy
Hatta eşin bile bilmesin o paraya güvenmesin
Belki kötü bi örnek ama sana bişey anlatayım
Bi tanıdığımız vardı adam alkolik her gece sarhoş geliyormuş eve 5 kuruş bırakmazmış
Kadında her gece adamın cebinden anlamicağı miktarda 3-5 kuruş yürütür biriktirirmiş
(Sen sakın yapma bunu sadece eşinden iste yada kazandığın paradan biriktir)
Bigün adam pat diye gitti
Kadın o yürütüp biriktirdiği parayla kendine küçük bi dükkan açıp
Çocuklarını okuttu evlendirdi kendini emekli etti
Demem o ki kocana her ne kadar güvensen de kendi birikimin olsun
Az olsun çok olsun ama olsun
Ayyy amma uzun yazdım
ya bizimkilerde çok rahat rahatlığıda marifetmiş gibi anlatırlar.ramazanda herkes oruçlu kayınvalidem kavun getirdi.kavunda tatsız dedi...ha birde oğullarının yanında bu ramazan 6 gün borcum var diyor..ha geçen oğluşum kucağındayken bunun göğsünü ısırmış bunu eşimin yanında söylüyor.oğlun göğsümü ısırdı diye, hayır ben mi tutucuyum
eşim bişey söylemiyor..alışmıştır herhalde...bende ne desem senin anne çok terbiyesiz desem olmaz..çok rahat dedim.onun karakteri o dedi.
ha bir de şu var daha iğrenç
ben oğlumu sünnet ettirecem ailecek oturuken söyledim.kayınvalidemde iyi bi doktor bul.eşimin adını söyledi onun doktoru iyi değildi iyi sünnet edemedi başka doktora götürdük o doktorda bu çocuğun heraltını açtığınızda pipisiyle oynayacaksın demiş.bende devamlı pipisiyle oynardım diyor..bunu eşim,ben görümcem kayınpederim otururken söylüyor..
bu tarz konuştuğu zaman ben arkamı dönerim dinlemiyormuş gibi yaparım asla tepki vermem o beklerki cvp vereyim iyice anlatsın o tarz konuşurken ben duymamış gibi başka konu açarım.oda susar mecburen..
yukarıda yazılanları okuduysan böyle bir durum işte benim koca. bana harçlık vermez evet hamileyim dün gece saat 4 ten beride sancım var sinirden stresten. ayrıca paraasıda kuruşu kuruşuna sayılıdır ama en güzeli çalışıp kendi paramı kendim biriktirmeliyim. çünkü insan çocuğuna bişey alamadımı ölüyo ilk bebeğim sadece ananesinin getirdikleri varKızlar beni güzin abla'ya çevirmeyin :kedi:
Ben o kadar millete akıl dağıtacak kadar uzman değilim
Sadece çenesini tutamayan cadaloz bi gelinim
atusaprenses senin iş kocanda bitiyor bence
Dırdır etmeden söylenmeden üstüne basa basa kocanı düşündüğünü belirterek adamı işlemen lazım
Bide demişsin ki onlar sömürüyor diye ben fazla zorlamadım
Onlardan önce davranıp evinin ihtiyaçlarını eşine anlatman lazımdı
Eşine sürekli bi aile olduğunuzu birbiriniz için yaşadığınızı anlatman belki faydalı olur
Çünkü eşin artık kendi ailesi olduğunun farkında değil
Neden ailesi daha rahat yaşasın diye kendi ihtiyaçlarınızdan kısıyorsunuz
Otur eşinle yan yana al eline kağıt kalem yaz ihtiyaçları
Aşkım bunları almamız lazım hepsini birden alamasakta yavaş yavaş başlayalım diceksin
Anasına babasına para yedirmeyi biliyorsa evinin ihtiyaçlarını da karşılamalı
En önemlisi de arkadaşım bence sen kendi çapında para biriktir bu köşede
Çünkü eşin böyle devam ederse işin zor bebeğin olacak yada var bilmiyorum
Bi annenin çocuğuna bi ihtiyacını alamaması ölmekten betermiş derler
Yarın bigün zor duruma düşmemek için bi kenara bişeyler koy
Hatta eşin bile bilmesin o paraya güvenmesin
Belki kötü bi örnek ama sana bişey anlatayım
Bi tanıdığımız vardı adam alkolik her gece sarhoş geliyormuş eve 5 kuruş bırakmazmış
Kadında her gece adamın cebinden anlamicağı miktarda 3-5 kuruş yürütür biriktirirmiş
(Sen sakın yapma bunu sadece eşinden iste yada kazandığın paradan biriktir)
Bigün adam pat diye gitti
Kadın o yürütüp biriktirdiği parayla kendine küçük bi dükkan açıp
Çocuklarını okuttu evlendirdi kendini emekli etti
Demem o ki kocana her ne kadar güvensen de kendi birikimin olsun
Az olsun çok olsun ama olsun
Ayyy amma uzun yazdım
ya kızlar çok uzun bu konu anlıycanız dedim kabahatli çıktım.
size sorıyım EŞİM MALATYALI DÜN KAYINVALİDEM DEDİKİ İLK BEBEĞE BABANE BİŞEY ALMAZ DEDİ ANANESİ YAPAR DEDİ ADETMİŞ GERÇEKTEN BÖYLE BİR ADET VARMI HAMİLEYİM KİMSENİN GÜNAHINI ALMAK İSTEMİYORUM. oyüzden soruyorum.
size sorıyım EŞİM MALATYALI DÜN KAYINVALİDEM DEDİKİ İLK BEBEĞE BABANE BİŞEY ALMAZ DEDİ ANANESİ YAPAR DEDİ ADETMİŞ GERÇEKTEN BÖYLE BİR ADET VARMI HAMİLEYİM KİMSENİN GÜNAHINI ALMAK İSTEMİYORUM. oyüzden soruyorum.
ay inanmıyorum aynı yaa bunlar dün annesi bize geldi evde ne varsa çıkardım bide mercimek çorbası yapmaya başladım evdede başka bişey yok bunlarda et yer başkada bişey yemezler. neyse kayınpederim geldi kayınvalidemi alıp gidicek baba dedim çorba yaptım yeni içermisin dedi içerim masaya salata yapıcak malzemem olmadığı için sadece soğan koydum yoğurt koydum masa boş kalmasın diye soğanlarda küçük soğan kayınpederim şunu söyledi büyük soğanın yok mu senin ben yok baba dedim. sonra gaza geldi. ulan 40 yılda bir geliyorum evine sen bana bunlarımı koyuyosun önüme dedi. bende dedimki baba ben pazarım var ne marketim bi gün önce arasaydın m... alırdı. dedim
hadi bakalım dedi benim canım armut istedi dedi armut al bana bende param yok baba dedim ama varya o anda öldüm sandım
benim hergün metyve sebze et yemem gerekirken ben çıtımı çıkarmıyorum aman eşimin borcu var onlatra veriyoruz haspamda ben boğazımdan kestikçe altın alıyomuş torunu söyledi babanem altınn aldı dedi. altlarında araba var yürüyerek 10 dak. mesafede oturuyoruz zaten getiremezlermi bi pazar alışverişi yapıp ben hamile diilkende pazara çıkmıyodum çünkü bana gelince para yok onlara varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aaa şaşkın arkadaşım benim sen işi bilmiyorsun soğanları küçük buldu ise büyüğünü al getir babacım diyeceksin =))) benim elektirik süpürgem bozuldu servis aranacak bişey dedi eşim tam hatırlamıyorum kayınpeder de dedi ki oğlum 1.000 liralıklardan değil mi dedi yok dedik süpürge 250 tl lik normal süpürge aaa bişey değilmiş be oğlum dedi bende alırsın 1.000 liralık olur babacım dedim sesler kesildi kayınvalidem yüzü düştü ama kendileri kaşındılarşakkıdı