- 3 Nisan 2010
- 1.432
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.421
hayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. :1no2: :1no2: :1no2:
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı :çok üzgünüm:
Bu imtihanın sorularını hep bu köpeklermi hazırlamak zorunda yeter be allah belalarını versin 31 haftalık hamileyim burnuımdan getirdiler allah alsın canlarını bana bırakmasın yarabbim yeter artık yeter
Bu imtihanın sorularını hep bu köpeklermi hazırlamak zorunda yeter be allah belalarını versin 31 haftalık hamileyim burnuımdan getirdiler allah alsın canlarını bana bırakmasın yarabbim yeter artık yeter
ah be arkadaşım, ne zamandır girmiyordum, yine neler olmuş!
Kocanı bulsam döveceğim inan o derece sinir oldum. Içinde bizim sahip olmak için çırpındığımız yine de olamadığımız bir can var. Kaynanandan çok ona kızıyorum ben arkadaşım. Belki bana kızacaksın ama seni ezdirtmemesi lazım.
sana birşey sormak istiyorum yanlış anlama haddim de değil ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm okumuş tahsilli kızsın neden akıllı olmuyorsun sirkelen bence artık
ne demek ben hayatımdan kendimden çocuğumdan kısacağımda eşim ailesine yedirecek öyle bir şey mümkün olamaz lütfen kendine gel artık yeter kendini ezdirmişsin kusura bakma da ben çalışacağım eşim onlara bakacak yok öyle bir şey.eşimin parası varsa beni çalıştırmasın önce de çocuğuma bakayım sende aklını başına devşir bence ağırlığını koy bende zor günler geçirdim ama eşime her zaman çocuğumu da alır giderim sana mecbur değilim hissini hissettirdim ve senin annen babandan önce karın çocuğun var kocana bunları anlat yeter baktığınız saçmalığa bak ne 40 milyar daha vereceksiniz onlara ben 1 kuruş bile vermezdim artık kendine gelmelisin bence çok sinirlendim yazdıklarını okuyunca kendinden kısıyorsundur eşin çok kıymetmi bilecek sanıyorsun herşeyden herkesten önce bebeğin var onun için birşeyler yapman lazım
farkındamısınız habire bişeyler çıkartıyolar her gün başka bişey bence bunlar benim onlara çıkışmamı bekliyolar böylelikle ben kocamla papaz olucam. biz papaz olursak bu iş biticek sevgili oğullarıda onlara kalıcak KAFADAN ATTIM BUNU KIZLAR yani attım derken düşüncem bu
Belli çok çekiyorsun
Canından bezdirmişler yazık ki
Dilerim tez zamanda sende huzura erersin
İnşallah bebeğin sana mutluluk huzur getirsin eşinin de gözlerini açsın
Bazen bende eşimin ailesine küfürler etmek beddualar savurmak isteyecek kadar sinirleniyorum,
Çünkü eşimi sağlığından canında ettiler
Ağzından çıkan her söz canının acısıyla çıkıyor
Ama inan beddua iyi bişey değil
Allah ıslah etsin de
Allah doğru yola getirsin de
Allah bildiği gibi yapsın de ama beddua etme
Sana sağlık ve huzur diliyorum
[/QUOT
çok doğru söylüyosun haklısın ama artık o kadar kötüyümki hep ettim o duaları sabır diledikçe sabretmem gereken daha fazla şey çıktı karşıma bıktım ama çok doğru söylüyosun mafoldumben
bence sizin ayrılmanızı istemezler çünkü senin paran onlara ekstra harcama kaynağı niye kaybetsinler sen eşinle kazanacaksın onlar yiyecek senin yerinde başkası olsa kendim kazanıyorum niye çekiyim bunları der arkadaşım senin postanı koyma zamanın çoktan gelmiş artık yavaş yavaş kavga etmeden eşinle konuş tvrını koy.eğer ayrılmak istemiyosan eşinle fazla yüz göz olmadan sakın sakın anlat rahatsızlığını kolay gelsin bizde yaşadık bunları ben oğluma bir atlet almazken onların mutfak ihtiyaçları alınır faturaları ödenirdi
şiiii bebeğin var beddua etme Rabbime haval et ve herşeyden herkesden önce bebişinin sağlığı için moralini bozmamaya çalış lütfen..Allah böyle insanları islah etsin bizlerden evimizden eşimizden çocuğumuzdan uzaktaaa..Eğer sen bu dönemi böyle sıkıntı stres ağlamaklı geçiriri isen Allahım korusun bebek de doğduğunda çok stresli bir bebek olur eminim bunu biliyorsundur..
14 Haftalık hamileyim eşimin ailesi yüzünden 7 aylık evliliğimde 3 defa ciddi ciddi gidiyordum ve boşanmak istedim 2, 3 hafta önce doktor arıyordum ki bebeğimi aldırayım da defolup gideyim hayatlarından..Sonra sırf kayınvalidemin kıskançlıkları hırsı yüzünden salak mıyım ya dedim aramıza girmemeleri için baya bildiğin parçalandım eşime gösterene kadar anlata kadar herşeyden herkesden soğudum..Ama şimdi hamd olsun eşim gördü herşeyi yeter dedi de şimdi şimdi evli olduğumu yeni anlıyorum..
yok ben çalışmıyorum okullar tatil olunca işten çıktım yanlış anlaşılmasın şimdi çalışmıyorum ama normalde eşimin eve para bırakması gerekmezmi bırakmıyo bende istemiyorum çünkü öyle alışık değilim istemeye yani şimdi diyorum ki keşke isteseymişim.:kedi:
biri bitiyo biri başlıyo bi kayınvalidem azıyo bi kayınpederim dün kayınpederim nerdeyse eşimi tokatlıycaktı eşim bişey yapmadı babası eşimin abisini yani öbür oğlunu dolandırmaya kalktı sofrada oturuyoduk yemek yiyoduk kayınpederim kaynımı aradı kardeşin parayı kaptırmış 15 000tl çek ver dedi. abisi uyanık babası cebi kapar kapamaz eşimi aradı sen manykmısın nasıl kaptırdın parayı diye kıyamet kopardı eşimde dedi yok abi öyle bişey demesiyle babası masayı dağıttı masada ben oturuyodum noldum biliyomusun. bardaklar havada uçtu. beni dedi büyük oğluma rezil ettin zaten bi o oğlum var bide kızım sen nesin ki dedi ay var ya çok zor tuttum kendimi diycektim ki tabi biz neyizki sizin kıçınızı kapatan ev sahibi yapan önünüzde eşşek gibi eğilen para pul içinde yüzdüren şu zaman da altın biriktirebileceğiniz kadar kendi gırtlağımızdan kesen salaklarız biz hiç bişeyiz demek geldi içimden ama diyemedim ya diyemedim sadece kayınvalideme benim kocam artık çocuk değil hele benim yanımda bu şekilde hakaretlere maruz kalması hiç hoş değil dedim sadece. biz bu durumları gerçekten haketmiyoruz
eşim hiç birşey demedi çıtını çıkaramadı özür diledi bu beni daha da çıldırttı. neden özür kahretsin hakediyolarmı. olay daha fazla büyümesin diye özür diledi bence
çok afedersiniz mangal yapıyolardı şişi masaya doğru bir fırlattı bağırdı çağırdı napıyım sizce napıyım gene orda arayı ben buldum tamam baba eşime öyle boşver kuzum şöyle böyle ama hergünde yeni bişey çıkmazki ya yemin ediyorum ya olmaz.
bebeeğim iyi çok şükür ama daha ne kadar iyi olur bilmiyorum
yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun
Valla canım beddua da etsin haklısın ama Rabbimin terazisi öyle dengeli ki kimsenin hakkı kimse de zerre misli kalmıyor..Rabbim inş. iki cihanda da gözüne gösterir..Sabır et diyeceğim ama böyle insanlar sabırdan saygıdan susmaktan anlamaz köpek gibi bağırıyorlar ise ne yazık ki sende köpeklik yapmak durumunda kalıyorsun inan bu çok üzücü ama bende onların bana yaptığı gibi yaptım biraz işe yaradı gibi geldi sonra beni eşime şikayet ettiler.. bende yeter dedim saydım ağzıma geleni..Sonra eşim nihayet gerçekleri gördü ailesi ile konuştu bir kaç defadan sonra işe yaradı..Sen ne yaparsan yap güzelim eşin elini masaya vurmadığı sürece bu böyle devam eder ne yazık ki senağlama senağlama
bitanem eşin de ammma bağımlıymış ailesine sabır arkadaşım tek yapman gereken bu bizde geçtik aşağı yukaruı bu yollardan ben sende yaş olarak büyüğüm galiba akıl veriyo deme sakın ...sen sakın ol oda anlıycak yavaş yavaş daha yeni evlisin galiba ama biraz vakit alacak sen yıpranacaksın hiç bi zaman kopmıycak ama hep arkalarında olacak huyu bu benim eşimde aynı çünkü sana tek tavsiyem ben yapmadım şimdiki aklım olsa ah...çocuğunun kendinin ihtiyaçlarını hiç kısma helede çocuğunun çok pişman olursun içinde kalıyo insanın allah sabır versin