Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

onları allaha havale et senin tek çaban kavgasız gürültüsüz eşinin gözünü açmaya çalışmandır sabır allah yardımcın olsun

ben açmaya kalmadan zaten direk ona yapıyolar napıyım arkadaşım ben bilmiyorum. dün çok kötü oldu ama bir türlü uyumadı banada belli etmiyo güya ya işte ben böyle üzülüyorum ona ondan sonra aman zaten onlar istiyolar para pul ben istemiyim sevmiyolar seviyim hakediyo sevilmeyi sayılmayı ama gör be adam gör ay nebiliyim ya of büyülümü ne fenalık geçircem artık 4 yıldır yutuyorum

estağfurullah canım ne gerizalılığı siz insanlık yapıyosunuz da onlar anlamıyosa yapacak bişey yok allah ıslah etsin

Kızlar merhaba benim cahil görümcek arkamdan benim yengeme haksız yere dedikodumu yapmış ve ben öğrendim çok sinirlendim kaynanamla teşkilatlı olarak tabiki. Bunu öğrendiğimi ve çok sinirlendiğimi bilmesini istiyorum ve haddini bildirmek istiyorum. Sizce ne demeliyim ne yapmalıyım

Hey güzel Allahım.. şu erkek milletini anlamıyorum ya aklım mantığım duruyor anneleri her haltı yapar ama yine yine kabahatli biz oluruz.. ben benimkilerini de seninkilerini de Rabbime haval ediyorum bizden uzakta ne halleri varsa görsünler.. alsanaalsanasmile

amin dün bana geldiler. kayınvalidem dediki m... söyle 80.000 tl ye aldığımız evi 110.000tlye alıcısı çıkmış dedi. baban söyledi dedi. bende akşam eşime söyledim oda berbere giderken babasını aramış babasıda yok öyle bişey demiş oda bbasına demişki o zaman bizimki yanlış anladı demiş. bende dedimki ya ben böyle bişeyi niye yalan söyliyim ne gibi bir çıkarım olabirki dedim ayrıca yanlış falanda anlamadım
beni eşime karşı yalancı durumuna sokmayamı çalışıyolar napıyolar şimdi ev telim yoktu bağladılar akşam açılcakmış kamerayı ayarlıyıp sesini kaydedicem kayınvalidemin uf ya bıktım yalancı konumuna düşmekten.
mafoldumbenmafoldumben

sesini kaydedicem onların yüzünden hamile hamile mahvettiler beni gerçi oğluna inkar eden banada eder ama dedi ya ne yapmaya çalışıyolar ufak gibi görünüyo olay yok gibi görünüyo ama daha tehlikeli
yani artık ben aştım böyle şeylerdede yalan söylüyorum düşünsenize ay gebrinde kurtulıyım canımdan bıktım canımdan

Allah bildiği yapsın bu insanları bizlerle uğraşarak ellerine ne geçiyor anlamıyorum ki ne dertleri var bizimle madem kıymetli idi oğulları ne halt yemeye evlendiriyorlar anlamıyorum.. alsanaalsanasmile

Rabbim hayırlısı ile sabır versin canım onlara da hayırlı akıl fikir ihsan inş.

Deme öyle diyorum sana ama bende çok defa semaya elimi kaldırdım Rabbim al beni yanına da oğlu kalsın anasına die..Çok iyi anlıyorum seni..Bende çok şey yaşadım deli bile dediler kayınvalidem çok iyi oyuncudur..O kadar yalan söyledi ikiyüzlülük yaptı boşanmanın arafesine kadar 7 ayda 3 defa geldim bebeğimi aldırmak için doktor bile araştırdım ama yine de asla eşime yalan söylemedim..Sende söyleme bırak onlar için günaha girme benim eşimde annesini melek sanıyor çünkü onun yanında yavrum kızım ama o yokken konuşmuyor bile benimle 14 haftalık hamileyim bir defa kapımı çalıp da nasılsın canının bişey istiyor mu die sormadı üst katta oturuyor ben çıkıyorum bir kez bile sormuyor öldün mü kaldın mı die ama eşimin yanında kızım yavrum nasılsın canının bişey istiyor ise söyle yapayım diyor adilikten ikiyüzlülükten başka bişey değil bunların yaptıkları..Allahımm benden eşimden çocuğumdan uzak yaptıklarını yanlarına bırakmasın inş.

ay inanmıyorum aynı yaa bunlar dün annesi bize geldi evde ne varsa çıkardım bide mercimek çorbası yapmaya başladım evdede başka bişey yok bunlarda et yer başkada bişey yemezler. neyse kayınpederim geldi kayınvalidemi alıp gidicek baba dedim çorba yaptım yeni içermisin dedi içerim masaya salata yapıcak malzemem olmadığı için sadece soğan koydum yoğurt koydum masa boş kalmasın diye soğanlarda küçük soğan kayınpederim şunu söyledi büyük soğanın yok mu senin ben yok baba dedim. sonra gaza geldi. ulan 40 yılda bir geliyorum evine sen bana bunlarımı koyuyosun önüme dedi. bende dedimki baba ben pazarım var ne marketim bi gün önce arasaydın m... alırdı. dedim
hadi bakalım dedi benim canım armut istedi dedi armut al bana bende param yok baba dedim ama varya o anda öldüm sandım
benim hergün metyve sebze et yemem gerekirken ben çıtımı çıkarmıyorum aman eşimin borcu var onlatra veriyoruz haspamda ben boğazımdan kestikçe altın alıyomuş torunu söyledi babanem altınn aldı dedi. altlarında araba var yürüyerek 10 dak. mesafede oturuyoruz zaten getiremezlermi bi pazar alışverişi yapıp ben hamile diilkende pazara çıkmıyodum çünkü bana gelince para yok onlara varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ah be güzelim
Son paramızla sizin bilmem ne borcunu kapattık
Büyük soğan alacak paramız kalmadı deseydin ya

SAHRUD72 canım sence ne desem görümceke ve kaynanama dedikodumu yaptıkları için öyle bişey diyimki utansınlar bidaha yapamasınlar sen çok güzel ve akıllıca şeyler yazıyorsun banada yardımcı olabirilmisin:1hug:

konuda ben onlara düğünden sonra bohça götürmedim bunun dedikodusu ki onlar ne nişanda nede başka bişeyde bir çöp dahi görmedim, üstüne üstlük bizi ayırmaya bile çalıştılar anneme ne çirkeflik yaptılar kızını oğlumdan ayır diye ve nişan dahil ev eşyasından gelinlik herşeyi kendim aldım ceplerinden 1 kuruş bile çıkmadı düğünde annem 6 tane bilezik istedi onlar 3 tane taktı diğer 3 de sahte idi yani bende rezxillik çımasın düğün öncesinden diye kabul ettim yani 3 bilezikle (nişanda takılanlarıda ben aldım) düğün yaptılar kız aldılar. vay efendim neymiş ben niye bohça götürmemişim ya dellendim bunlardan hınçımı almam lazım arkadaşlar ne nedemelim ne yapmalıyımda yerin dibine sokmalıyım yardım edin

ben çalıştığım için oğluma kayınvalidem bakıyor.. haftasonu onlara gitik çocuğu banyo yaptıracam diye tutturdu neyse yok evdeyiz biz yaptırırm dedim dinlemedi zaten banyo yapacam banyo sıcakken yapsın dedi bişey demedim. çocuğu hazırladım gel dedi girdim kadın çıplak girmemle çıkmam bir oldu.neymiş o kucağında oturtacakmış.bende su dökecekmişim.iğrenç..görümcem farketti ben girerim banyoya dedi.sonrada banyodan çıkmış havlu ile karşımda oğluşun çok güzel yıkadım diyor.sonrada eşim geldi oturuyoruz eşimin yanında oğluşunu banyo yaptırdım yorgunluktan içime çamaşır bile giyinimedim.sadece üzerimdeki şu penye var dedi.penyeden gögüs uçları bile belli...ay ben utandım...bu kadarda rahatlık olmazki

Estağfurullah akıllıca yazmak ne haddime
Ben sadece azcık sivri dilliyim birden aklıma geliverir birden söyleyiveririm
Böyle böyle demişsiniz dersen inkar ederler
Ama dertleşir gibi uygun bi zamanda
Elalem bohça yapamadım diye laf ediyormuş
Bilmiyorlar ki tek başımıza düğün yapıp ev kurmaktan bohça yapmaya paramız mı kaldı sanki diyebilirsin
Yada yine elalem diyerek düğünde onca sıkıntıyla uğraşmaktan bohça düşünecek halimiz mi kaldı diyebilirsin
Ev eşyasıydı gelinlikti bilmem neydi diye koştururken bohçayı unutmuşuz
Milletin işi gücü yok dedikodu yapıyorlarmış diyebilirsin
Ama siz demişsiniz demiceksin yoksa hem iftiracı olursun hemde yalancı
Benim aklıma gelen bunlar
Ayyy çok mu hain bi gelinim ben acep sempatiksalakcinni

:bbo: çüş yani akannehir

Benim kayınvalidem de banyodan ince bi tülbentle üstünü yarımyamalak kapatmaya çalışarak eşimle yanımızdan geçmişti. üstünü gayet rahat giyinip soyunabiliyor. görümcemde öyle. onların bu rahatlığı beni çok rahatsız ediyor. düğünümde onların yüzünden baştan aşağı sorundu zaten. henüz olmayan bebeğimle ilgili plan yapıyorlar. hemde bensiz. doğurup göndermemi istiyorlar onlar bakacakmış. tuhaflar
:hulya:

yok yok siz tüm gelinlerin yüz akısınız sizi canı gönülden tebrik ediyorum kesinlikle doğru yoldasınız devam a.s.

allah rızası için banada yardım edin helal olsun size evet demişsiniz dediğimde ya da sen böyle dedin dediğimde gerçekten ben iftiracı ve yalancı oldum nolur banada yardım et mafoldumben benimki salak ve aptal olmadığına da ayrıca dua et 30 yaşındayım çenemi açamıyorummafoldumben

terzi kendi söküğünü dikemezmiş bu lafı kendime söyledim. tövbe tövbe bişey yazıcam sendebn urtanıyorum ama yazcam kızarsan kız:kedi: bizim onların oğullarını aldığımızı düşünüyolar ya onlarda aklı sıra gelinlerinin oğullarını sahipleniyolar anladın sen onu pis ne işi var o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…