öncelikle selamlar arkadşlar. nette gezinip benim gibi derdi olanlar varmı diye bakınırken 400küsür sayfa yorum yapılan bu konu denk geldi sıkılmadan okudum cogunu ve herkesin yaşadıgı %90 aynıydı hemen üye oldum onayı bekledimki bende yorum yazıp anlatayım olanı biteni....
nişanlıyım 25 yaşndayım. birbirimizi 4 sene önce tanıdık ve ilk aşkı en temiz en masum şekliyle yaşadık. 1,5 ay sonra kız kardeşinin kıskançlıgı ve beni taciz eden küfürlü mesajları yüzünden ayrıldık
aradan 3 sene geçti gene aynı şehirdeydik tesaduf karşılaştık bir şekilde tekrar başladı hemde kaldıgı yerden hiç ara vermemiş gibi.. aradan 10 ay geçti vee biz nişanlanmaya karar verdik o şeytan kardeşini affettim bişey olmamıs gibi onunlada başladık ama ne zaman yalnız kalsak bi ignelemesi oluyordu ama soırun cıkmasn diye knuşmuyordum ama hep bi sogukluk bi mesafe kıskançlık oldugu hissediliyordu ama nişanlm boşver diyordu tepki göstermiyordu. nişanımızı oldu bittiye getirdi ailesi takı almadılar yada hediye hiç bişey alınmadı nişnlımın zoruyla 100-150 liralık bi kolye taktılar. nişan günü konuşldu onlar degşitirdi ve ailemi arayıp hbr vermediler bile evde oldu nişanım misafir gibi gelip gittiler nişana. ne annesi ne kardeşi arayıp ne yapalım demediler güya benden beklelrlermiş hanmlar. ben nişanlıma dedim kuaföre gitmeyecekmi niye aramıyorlar diye boşver onu sen dedi bende tamma dedim.
akşam geldik nişanımıza kardeşi gündelik bi etek bide badi giymiş hiç özenmeden nişana gelmişti. benim tüm arkadaşlarım bakımlı kuaföre gittiler benim icin düşünün ama abisinin nişaşına mahalle kılıgıyla geldi.:mymeka: içerede nişanlımı ha bire ailecek resim çekilelim diye yanımdan çekiyordu. bende espiri yaptım ben aileden deglimiyim diye ama gülüyorum aramızda o kadar samimiyet var diye düşünüyordum. buna kin gütmüş tutturdu abisinin nişanında gidelim baba diye tutturmaya 20 yaşında ve uni okuyan biri bunu yapan.
neyse gittiler evden misafir gibi aradan 3 ay geçti ne bir telefon ne bir haber yok bunlardan bi gün diyorum ne olduda ailen soguk diyorki bana bişey demiyorlar anlamadım diyor. kardeşi evi arayıp abimi bizden ayrıdın ailemizi dagıttın deyip küfürü bastı bana bende haksız duruma düşmemek icin küfür etmedim ama bende bagırıyorum kızıyorum falan kavga ettik. nişanlıma demişler kız öyle küfür etti kardeşin krize girdi falan oysa kız ben kızdıkça karşımda kahkaha atıp tahrik ediyordu tabi bunun öncesinde tahrik edici mesajlarda aldım sen hiç kimsesin benim icin bi degerin yok falan ben cevap vermeden abisine gösterdim iyice diş bilediler...
dün nişanlım demiş hiç yoktan bişey çıkarttınız dü,zeltin diye kzmış akşama bize geldiler. annemi odama çekmiş atıyor habire ben gittim odaya agzımı açtırmıyor azarlıyor kapa çeneni kes diye. benim kızım krizlere girdide zor kurtaRdım ardı ardına küfürler ettin falan filan nişanlım kalktı anne ne yalan söylüyorsun kzın küfür etmedimi dedi oda ya işte bagrıştılar dedi kıvırdı. sen benim oglumu seviyorsan kızımıda benide çekmek zorundasın yoksa bu iş biter dedi. nişanlımda agzının payını verdi funda yoksa bende yokum öldü bilin dedi. bu defa ogluma bişey oldu büyümü yaptılar gibisinden iftira atmaya başladı. sürekli kızını övüyor ben çıldırdım tabi hakkımı yeme hacıya gittin bide dedim bagırdım agladım bende roaccutene kullanıyorum cokk sinirliyim bide. sana ne yanlısım oldu dedim ben seni kac gun gördümde tanıyacam dedi bana bende ben seni böyle bilseydim nişanlanmazdım dedim oda keşkeeeeee dedi ben o an delirdim annem çabuk özür dile kızımdan dedi kadın özür diledi ama beni kimse tutamazdı o saatten sonra kadını içeri götürdüler ben odamla kaldım kriz geçirdim ama ordada duyuyorum sürekli kendi kızını övüyor kendini övüyor ama melek gibi düzelsin herşey diyor kızını doktora götür tedavi ettir ben kızımı götürdüm falan benim kızımda krize giriyor demiş oysa ben o kadın yüzünden öyleydim psikolojk bi sorunum yok terbiyesiz seviyesiz birisi işte allaha havale ediyorum bu kadar 2 yüzlü olur içerdeki gibi konusamadı masumu mazlumu oynadı annemde dedi kızımdan tekrar özür dileyeceksin oda dedi sinirle söyledim tekrar falan ama numara hala benim kızım yalan söylemez benim kızıma bagırdı falan oysa küfür ben yedim...neyse 2saat oturdular nişanlımda onlarla eve dönmedi bizde kaldı hihoyyyt
ve sebep neymiş bu soguklukta biliyor musunuz? kuaföre gidelim dememişisim:1shok: