ay inanmıyorum aynı yaa bunlar dün annesi bize geldi evde ne varsa çıkardım bide mercimek çorbası yapmaya başladım evdede başka bişey yok bunlarda et yer başkada bişey yemezler. neyse kayınpederim geldi kayınvalidemi alıp gidicek baba dedim çorba yaptım yeni içermisin dedi içerim masaya salata yapıcak malzemem olmadığı için sadece soğan koydum yoğurt koydum masa boş kalmasın diye soğanlarda küçük soğan kayınpederim şunu söyledi büyük soğanın yok mu senin ben yok baba dedim. sonra gaza geldi. ulan 40 yılda bir geliyorum evine sen bana bunlarımı koyuyosun önüme dedi. bende dedimki baba ben pazarım var ne marketim bi gün önce arasaydın m... alırdı. dedim
hadi bakalım dedi benim canım armut istedi dedi armut al bana bende param yok baba dedim ama varya o anda öldüm sandım
benim hergün metyve sebze et yemem gerekirken ben çıtımı çıkarmıyorum aman eşimin borcu var onlatra veriyoruz haspamda ben boğazımdan kestikçe altın alıyomuş torunu söyledi babanem altınn aldı dedi. altlarında araba var yürüyerek 10 dak. mesafede oturuyoruz zaten getiremezlermi bi pazar alışverişi yapıp ben hamile diilkende pazara çıkmıyodum çünkü bana gelince para yok onlara varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben