- 14 Şubat 2008
- 560
- 636
- 39
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.141
ben art niyet var demedim ki zaten benneyaptımki sadece 5 dk önce bende halılarımı göndereyim diyerek yıkamanın numarasını alıp, sonra da birden bunları sölemesi komiğime gitti... amacı ne olsun, beni güldürdü bu sözleriyle :1rolleyes:
bende gecen belıme kadar uzun olan saclarımı kestırdım kayınvalıdem daha gormemıstı tesadufen gecen bıze ugradı saclarım kısacık tabı.
sankı daha once gormus gıbı hıc sasırmadı ınsan bı sorar sasırır aaa saclarını kestırmısın falan der hıc tık yok hıcbısey soylemedı.cok sasırdım yanı pes dedımmmakannehir sormama amacınıda anlamadım
bende gecen belıme kadar uzun olan saclarımı kestırdım kayınvalıdem daha gormemıstı tesadufen gecen bıze ugradı saclarım kısacık tabı.
sankı daha once gormus gıbı hıc sasırmadı ınsan bı sorar sasırır aaa saclarını kestırmısın falan der hıc tık yok hıcbısey soylemedı.cok sasırdım yanı pes dedımmmakannehir sormama amacınıda anlamadım
:) Cnm benim saçlarımdada durum aynı olmuştu ama ben üzerime geldikleri bir anda siz bana surat asıyordunuz,sebebini bile bilmiyorum dedimiştim,surat asmalarının ve saçıma birşey sölememelerinin sebebi Ben saçımı kestiriyorum deyip haber vermemişim,sonrada kestirdim diye sölememişim :umursamaz: onlara göre haber verip izin almak zorundayım,yoksa o nadide görüşlerini benden esirgiyorlar...
aaaaa ama ne kadar ayıp senin yaptığın hiç oldumu rengarenkçim. saçını kestiryosunnnnnnnn ve bunu sormuyosun söylemyosun. sen çocuk falanda yaparsın sormadan.pes yani gerçekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insan bi sorar nası kestireyim nası arzu edersiniz der, hatta beğenmediğiniz bi yerim varsa söyleyin onuda yapayım der. neyse iiki ben varım artık yapmazsın böle şeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güldürdün beni canım yaaa. boşvericen sıkmıycan tatlı canını hiç böle şeylerle.eminim çok yakışmıştır saçın kıskançlıktan birşey dememişlerdir.bayanssulusmile
Valla tatlım haklısın,acaba hamile olmama sevinmeyişlerinin sebebi de izin almadan yapmam olmasın sempatiksalakcinni
Canımı böyle küçük şeyler sıkmıyor ki tatlım artık bunlar çerez kaldı gamyoncuiremsu
Amaaan,keşke hep küs kalsalarda başımı dinlesem
kaydirigubbakcemile2[/QUOT
:roflol::roflol:
Ben kaynanamla ana kız gibiyim , 1 laf sokmaz beni resmen kızı gibi görür sever korur. Diyen var mı kızlar çok merak ediyorum. Varsa eğer o kaynanayı kutlamak isterim , daha doğrusu anneyi :) Türbe falan yaptırmak lazım vefat ettiğinde