Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben art niyet var demedim ki zaten benneyaptımki sadece 5 dk önce bende halılarımı göndereyim diyerek yıkamanın numarasını alıp, sonra da birden bunları sölemesi komiğime gitti... amacı ne olsun, beni güldürdü bu sözleriyle :1rolleyes:

:) evet işte kadın gerçekten beğenmiş ... Ama dökünce mahçup olmuş kendini rahatlatmak için söylemiş ..

Kızlar yazıyorum yazıyorum kaydedemiyordum bir türlü....
Neyse hemen konuya gireyim,10 gün önce kaynanamların bir akrabasının sünnetine gittik,bu kişileride çok seviyordum ben,kaynanam biz evlendikten sonra,zorla kavga ederek 4 yarım 2 çeyrek altınımı almıştı....Dedimki 1 tane isteyeyim(sebebide büyük oğlunu kaynanamın kardeşinin kızıyla nişanladılar,teyze çocukları yani..Neyse bu kız iki küçük altın için kavga etti nişanında,bunlarda o küçük altınların üstüne büyük miktarda para koyup adana burması taktılar,tabi bunu hala benim bilmediğimi sanıyorlar,abisinin fotoğraf makinesinden gördüm)dedim ki yola çıkmadan görümceme,varsa 1 altın istiyorum cocuga takmak istiyorum dedi.. kaynanamda:

arabaya bindiğimizde zaten biz şimdi altın takmıycaz,sünnet düğününde takıcaz şimdi mevlüte gidiyoruz dedi,hatta küçük kaynımda biz boşuna mı gidiyoruz dedi....
Neyse ben hamileyim ya bende sanıyorum herkese müjdeliycekler,o kadar torun torun diye ağlayan insanlar torun benden olunca tebrik bile etmediler....mevlüt yapıldı ben bulaşık yıkıyorum devamlı görümcem koca g....ünü kaldırıp yardım bile etmedi neyse o akşam orda kaldık,sabah kalktık bunlarda surat 5 karış.... Öğlen saat 2 civarı oldu kimse konuşmadı hala benle,eşimle kaynım başka yere gittilerdi

kaynanam sünnet olan çocuğu yanına çağırıp altın takmasın mı ohaoldumsmile acayip sinirlendim,kalbim küt küt atmaya başladı,evin sahibi yenge tuvalete gidince kaynanama sewslendim bakmıyor,3. de baktı;hani altın takmıycaktınız,bana böyle böyle söyledin sen dediim,yoooo benm kendim takıcam altınlarda bitti dedim dedi :1shok: bende yalan konuşuyosun sen dedim,ben altınlarımı istiyorum,istediğime takıcam dedim...... alkisalkisalkis kaynanamda siz onları bana verdiniz düğünlerde takmam için dedi,bende zorla nasıl veriliyormuş altın dedim,kavga ederek bende durucak diye almadın mı sen bunları dedim,ben altınlarımı istiyorum oğlunun nişanında takılanlardan mı verirsin kendi altınlarından mı verirsin bilemem dedim ve odadan çıktım bunlar 1 dklık konuşmaydı ben daha odadan cıkmadan görümcem çığlıklarla fenalaşıp kendini yere attı :1shok:

kadın koşarak tuvaletten cıktı,ben hiç bakmadım balkona gittim...Sonra kaynanam peşimden geldi o altınlar benim dedi :1shok: ben anlamam oğlun onları annemde dursun lazım olursa alırsınız diyerek saklıycak diyerek aldı dedim.... Ben istiyorum dedim ve kaynana çirkefleşti.....hemen evden cıkmaya yeltendim kaynanam peşimden apartmanın içinde bağırıyor(rezillik diz boyuuuu) Apartmanın aşagısında oturdum ama bi yandanda ağlıyom bi yandanda eşimi bekliyom...Eşim ve kaynım geldiler....Kaynım hemen anası gili savunmaya başladı...Eşimde yukarı çıktı o kız hamile,üzemezsiniz,diye bağırınca evin sahibi şok olduuu,hamile olduğuma,sonrada dediki,bu kıza bu çocuğu düşürttürür bunlar dikkat et dedi bana.......bunlar öyle güzel torun istiyoz ölmeden görsek diyen insanlar,elalemin kızı hamile kalır tel.açarlar tebrik üztüne tebrik,sonrada senin hamileliğini beraber geçiremedik diye ağlamalar...Böyle davranan insanlar benim hamileliğimi kimselere söylemediler,kendi kız kardeşine bile.....

Sonuç olarak eşimle 2 saatlik yolu elim ayağım titreye titreye dolmuşla döndük evimize....Sonra evin sahibi yenge ertesi gün beni aradı(çok iyi bi kadın ve çok ta yardımsever,biz evlenirkende bize çok yardım etti) Nasılsın iyimisin falan derken olanları anlattım,hak verdi,siz gittikten sonra torun geliyrmuş diyerek herkesi tek tek tebrik ettim(kaynana-görümce-küçük kaynım) duymamazlığa gelip cvp vermediler dedi...... 10 gün oldu ve dün büyük kaynım geldi delikafadulden ondan çok ama çok çekinirler,hemen numaralara sevgi gösterilerine başladılar,dün eşime evlilik yıldönümümüz için karına hediye aldık diye uzatmışlar,eşimde bana vermeyin kendisine verin demiş,tabi evlilik yıldönümümüz geçeli 9 gün oldu......Tabi bunları büyük oğlunun yanında yapıyorlar,biz onu ne kadar çok seviyoz bak gör gibisinden....Ama büyük kaynım da bunlardan yaka silktiği için kanmıyor,ben geldim artık,hiç birşey olmayacak dedi bana :dance: o da eylülde evlenip aynı binaya gelicek,1.kata ....
En azından azının payını veren bi gelinleri geliyor,belki beni de savunur :) (bu kız dediğim gibi kardeş çocukları ve biz üniversite okurken aynı şehirdeydik,ben ilçedeydim,hafta sonları gidip kalıyordum ve çok ta iyi anlaşıyoruz :)
Kızlar kusura bakmayın parça parça yazdım çünkü daha önce tam 5 kere yazdım ve her defasında kaydolmadı :KK43:

rengarenk çok fena kaynanan varmış ne çirkeflik bebeğini düşün canım ya boşver eşinde senden yana madem bakma yüzlerine bebeğin oluncada peşinden koşsunlar görmek için

evimizde sadece salonda klima var başka odaya henüz alamadık kayınvalidem keyfine düşkündür bugün oğluna telefonda diyorki salondaki klima küçük salona yetmez onu oturma odası taktırın (oturma odasında çekyatlar var geldiklerinde orada yatıyorlar) salona daha büyüğünü alın diyor eşimde maksadı anlamadı annesinin bizim iyiliğimiz için bunu söylediğini sanarak " ne gereği var böyle yetiyo bize " dedi. bende dedim eşime biz salağız zaten düşünemiyoruz o odaya klima almayı klimada bedava zaten gel beni al diyor. çok akıllı annen ya dedim biz bunca zamandır niye düşünemedik bunu dedim. Hayret bişey ben eşime ne zamandır oturma odasına klima alalım kışın elektrik sobayla ısınmıyor diyorum dinlemiyor şimdi olmaz diyor annesini dinler ama bunu nasıl başarıyo bu kaynanalar ya nasıl oğullarına istediklerini yaptırıyorlar. istemiyorum klima falan.

bende gecen belıme kadar uzun olan saclarımı kestırdım kayınvalıdem daha gormemıstı tesadufen gecen bıze ugradı saclarım kısacık tabı.
sankı daha once gormus gıbı hıc sasırmadı ınsan bı sorar sasırır aaa saclarını kestırmısın falan der hıc tık yok hıcbısey soylemedı.cok sasırdım yanı pes dedımmmakannehir sormama amacınıda anlamadım

bende gecen belıme kadar uzun olan saclarımı kestırdım kayınvalıdem daha gormemıstı tesadufen gecen bıze ugradı saclarım kısacık tabı.
sankı daha once gormus gıbı hıc sasırmadı ınsan bı sorar sasırır aaa saclarını kestırmısın falan der hıc tık yok hıcbısey soylemedı.cok sasırdım yanı pes dedımmmakannehir sormama amacınıda anlamadım

insanlıktan nasibini almamış olduğundan bişey dememiştir. hepsi aynı:eek:klava:

:) Cnm benim saçlarımdada durum aynı olmuştu ama ben üzerime geldikleri bir anda siz bana surat asıyordunuz,sebebini bile bilmiyorum dedimiştim,surat asmalarının ve saçıma birşey sölememelerinin sebebi Ben saçımı kestiriyorum deyip haber vermemişim,sonrada kestirdim diye sölememişim :umursamaz: onlara göre haber verip izin almak zorundayım,yoksa o nadide görüşlerini benden esirgiyorlar...

:) Cnm benim saçlarımdada durum aynı olmuştu ama ben üzerime geldikleri bir anda siz bana surat asıyordunuz,sebebini bile bilmiyorum dedimiştim,surat asmalarının ve saçıma birşey sölememelerinin sebebi Ben saçımı kestiriyorum deyip haber vermemişim,sonrada kestirdim diye sölememişim :umursamaz: onlara göre haber verip izin almak zorundayım,yoksa o nadide görüşlerini benden esirgiyorlar...

aaaaa ama ne kadar ayıp senin yaptığın hiç oldumu rengarenkçim. saçını kestiryosunnnnnnnn ve bunu sormuyosun söylemyosun. sen çocuk falanda yaparsın sormadan.pes yani gerçekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insan bi sorar nası kestireyim nası arzu edersiniz der, hatta beğenmediğiniz bi yerim varsa söyleyin onuda yapayım der. neyse iiki ben varım artık yapmazsın böle şeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güldürdün beni canım yaaa. boşvericen sıkmıycan tatlı canını hiç böle şeylerle.eminim çok yakışmıştır saçın kıskançlıktan birşey dememişlerdir.bayanssulusmile

aaaaa ama ne kadar ayıp senin yaptığın hiç oldumu rengarenkçim. saçını kestiryosunnnnnnnn ve bunu sormuyosun söylemyosun. sen çocuk falanda yaparsın sormadan.pes yani gerçekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insan bi sorar nası kestireyim nası arzu edersiniz der, hatta beğenmediğiniz bi yerim varsa söyleyin onuda yapayım der. neyse iiki ben varım artık yapmazsın böle şeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güldürdün beni canım yaaa. boşvericen sıkmıycan tatlı canını hiç böle şeylerle.eminim çok yakışmıştır saçın kıskançlıktan birşey dememişlerdir.bayanssulusmile

Valla tatlım haklısın,acaba hamile olmama sevinmeyişlerinin sebebi de izin almadan yapmam olmasın sempatiksalakcinni
Canımı böyle küçük şeyler sıkmıyor ki tatlım artık bunlar çerez kaldı gamyoncuiremsu
Amaaan,keşke hep küs kalsalarda başımı dinlesem kaydirigubbakcemile2

Valla tatlım haklısın,acaba hamile olmama sevinmeyişlerinin sebebi de izin almadan yapmam olmasın sempatiksalakcinni
Canımı böyle küçük şeyler sıkmıyor ki tatlım artık bunlar çerez kaldı gamyoncuiremsu
Amaaan,keşke hep küs kalsalarda başımı dinlesem

kaydirigubbakcemile2[/QUOT

:roflol::roflol:

Ben kaynanamla ana kız gibiyim , 1 laf sokmaz beni resmen kızı gibi görür sever korur. Diyen var mı kızlar çok merak ediyorum. Varsa eğer o kaynanayı kutlamak isterim , daha doğrusu anneyi :) Türbe falan yaptırmak lazım vefat ettiğinde

canımcım nazar degmesın ama hakkaten benımkısı oyle. mesela kiçik ama önemli bi örnek vereyim ;kendı taraflarından bı mısafır bana gelmek ıstedıgı zaman falan onlara sadece cuma aksamları ıcın olabılır deyıp bana sorar haftasonumuz gıtmesın dıye. gelınınız nasıl dıye sorsalar hangı gelın haaa kızımmı ii saolun falan der ama ıcten yapar bunu.her konuda böyledir saolsun.

ama size ablamın kaynanasını anlatsam allahım sayfalara sığmaz. rekora koşar yani. mesela bigün yemekteyiz. eniştem yok.kaynana acayıp pıntıdır. aksam yemeklerınde bı corba yapar tamam. ablama mısafır geldıgındede aynısını yapmaya calısır. (kı ablamların durumu cok cok ıı) neyse kola var sofrada. ablam koyucak kendı bardagına ablama dıokı " dolapta eski kola var sen onu iç bunu oğlum içsin o eski kola içemez şimdi işten gelcek yazık" :eek:klava::eek:klava::eek:klava: yada ablam heleki 2 çeşit yemek yapmaya kalksın allahımmmm 15 gün söyler ne kadar müsrifsin diye.

ne yaparsın böyle kadını şimdi.....

X